wiem szkoda ![]()
Posts by Majcher
-
-
daj czas jest niedziela i dopiero wskoczyla ankieta spokojnie jeszcze kupa czasu
a z tym eko to mamy od poczatku i moglo by byc szybsze

-
smoki a gdzie eko ?

-
W czasie trwania eventu wysyłałam tyle samo ekspedycji co zwykle i wcale nie odczułam że cokolwiek więcej zdobyłam. Efekt z ekspedycji był dokładnie taki sam co bez eventu a nawet gorszy bo więcej było pustych a mniej surki i floty. Zresztą mam tak przy niemal każdym evencie.
ja mam to samo wiecej bylo pustych i przedmiotu zadnego nie trafilem a bez eventu jeden na dzien wpada
-
Zrobiłem dziś pewnie kolejne 120-140 eksp i dalej nic. Tak to ma wyglądać? jeden robi 12 i ma 2 przedmioty, inny 300 i nie ma nic? Konsultowałem to na jednym disco i kilka osób miały ten sam problem, nikt nie wyskoczyłem ze szczęsciem Qnicka.
Wyobrażacie sobie event na 100% antymaterii, i 1 osoba na 100 po zakupie dostaje te 100% a 99 nie mają nawet tego co event gwarantował? Bo tak to wygląda.
A jeśli % na zdobycie tego jest tak ch, to po co w ogóle informować skoro one zawsze mogą wpaść. Po co robić z ludzi idiotów.zgodze sie wczoraj wyslalem podobna ilosc co ty i zero przedmiotow powinni poprawic te eventy
-
potwierdzam ja wczora caly dzien ekspy puszczalem zero przedmiotow dzis od rana lataja i zero tak samo jest z eventem 9x wiecej anty wpada mniej wtedy
-
wersja mobilna na tel i zaliczy
-
Stara bieda, dalej nie zalicza zadania ukończ natychmiast stocznie - próbowałem za anty i przedmiotem. No i drugie zadanie z problemem to zobaczyć inną galaktykę - nawet już sprawdziłem czy trzeba kogoś sondą szpiegować.
az sprawdzilem i zaliczylo

-
jak co event nie zalicza

-
na polaczenie czekamy z nie cierpliwoscia juz tylko dalej nie wiadomo kiedy to bedzie mowia ze po nowym roku dopiero ale nie odrazu

-
Xin widze ze na waciki masz

obroncy

-
i mozna by podniesc eko i badania bo za wolne juz

-
na chrome nie dziala
yandex sobie sciagnij i zainstaluj agr

-
normalnie na telefonie w przegladarce mam agr

-
W antigame to w ogóle nie wyskakują te dymki

Ale nigdy nie spodziewałbym się, że komuś mogą przeszkadzać te "dymki" nad ikonami.
na komputerze to może nie, nie wiem bo mam antigame i nie wyskakują, ale na telefonie akurat jest irytujące. Ale tak mi się wydaje, że kiedyś właśnie nie wyskakiwały te dymki
zainstalowac musisz agr na tel i nie bedzie dymkow
-
graty kolejne st dzis pieknie zatankowane

-
o nie Xin znowu gra straxh sie bac

graty xin lataj wiecej

-
ogame infinity podobno dziala
universe wiev pokazuje koordy graczy
-
-
kikijiki o nie trafiles naszego desmonda