Bez wykresów i statystyk to może być tylko przypadek. Jest wiele czynników wpływających na uzysk z ekspedycji. Ja nie zauważyłem spadku, wręcz widzę wzrost, ale rozwijam na bieżąco badanie FŻ, więc nie wyciągam wniosków, że wersja 13 dała mi coś więcej. Tylko odpowiednie statystyki na dużej grupie badawczej dają miarodajne wyniki, które można w jakikolwiek sposób interpretować.
Tak że nie ma co robić afery, co prawda, to nie wyklucza, że nie macie racji i faktycznie zmienili jakiś parametr w ekspedycjach po to, żeby dopalacze ekspedycji lepiej się sprzedawały.
Przypadkiem to można w dupe wsadzić jak to stare polskie przysłowie mówi
Przypadek to może być ,raz, dwa razy a nie 7, 10 czy 30. I nie, nie jest potrzebna żadna duża grupa badawcza. Wystarczy kilka osób które lata marnują na słanie od rana do wieczora tego badziewia i wspólne wnioski. A już tym bardziej że od jakiegos czasu zwracają na to uwagę ludzie nie tylko z polskiego community.
Duże grupy badawcze to sa potrzebne do wynajdywania leków na przykład na raka , a nie stwierdzania czegos oczywistego w tej grze. Równie dobrze możesz napisac że do stwierdzenia czy coś jest bugiem czy nową funkcją gry potrzeba "dużych grup badawczych".
I to tylko tak w ramach luźnej dyskusji, bo tutaj an forum to se możemy pisać co chcemy, tworzyć pomysły, zgłaszać to czy tamto... wszystko i tak się rozzgrywa za naszymi plecami na Orgu - tudzież niemieckim ogame. Tego tutaj nikt nie czyta.
Po prostu jest to po to żeby wylać frustrację, i między sobą sobie pogadać a i tak idzie to w eter. Nikt z niemców nawet się nie zainteresuje tym co sie tu pisze.