Posts by Cinek

Chyba nie zdajesz sobie sprawy ile po "naprawie" spalania sondy żłopią dexu:S

Oczywiście można nimi nadal przerzucać paliwo na szybko czy też inny surowiec ale ile samego paliwa pójdzie na ten przerzut to ała;)

Przed "cudowną poprawką" GFu można było się tak bawić - sam nigdzie nie miałem żadnych trampków tylko SS mi latały, zwoziły, dosyłały itd.

A potemxD A potem je zezłomowałem bo były "za drogie" w utrzymaniuxD

Mój nick ... hmm ... no bodzioboss - sojusz Feniks - najlepsze imprezy sojuszowe w Siemianowicach Śląskich :)

Dobrze, że nie w Dąbrowie Górniczej :D

Siemce to praktycznie rzut kamieniem ode mnie.

Ja grałem na Uni 6 od momentu jego otwarcia (nick jak na forum) ale było to raczej krótko.

Pomijanie pustych układów jest bronią obusieczną i kolejnym parametrem do brania pod uwagę gdy kogoś wyliczasz - ot Fenrir już pewnie zapamięta :P

Dex na PZcie się przydaje do złomowania choćby flo z expów bez użycia handlyrza - na innym uni korzystam systematycznie:) - to ustawienie dla mnie osobiście powinno być standardem już na każdym uni tak jak ładowność SS, LF, czy zakrzywienie galaktyk i układów.

Z tą pokojową razy 8 to grubo pojechaliście. Już ktoś wcześniej napisał, że ludzie wybierali uni docelowe ze względu na pasujące im parametry, a jednym z nich jest prędkość flot pokojowych (x3). Jakby im zależało na wyższej prędkości to poszliby prędzej na Quantum czy Kerberos.

Ja to bym chętnie przytulił pojemność sond - czasy Yilduna to piękna sprawa. Niestety od momentu zepsucia... a nie wróć... NAPRAWIENIA :trollface: ich spalania korzystałem z nich zdecydowanie słabiej, bo żłopią tego dexu jak smok. Co do prędkości x3 to z jednej strony trochę by mnie kusiła (x4 już dla mnie za dużo), a znowu z drugiej strony do x2 się już przyzwyczaiłem i znowu by trzeba było zmieniać nawyki8o

Ci co tak wielce piszą o przewadze flot HS'u to chyba nie wiedzą co się działo na Zenithcie gdy dominowały Wintery. Ale się ludziska pięknie zorganizowali i zaczęło to procentować ;)

Graty agresorom - wiem, że czekaliście z utęsknieniem na nowe cele na tej już mini pustyni:brawo:

Obrońcy zdecydowanie więcej rozwagi bo chłopaki i szefowa są bardzo czujni:szo:

I tak jak ktoś wcześniej napisał jest to gra błędów i w drugą stronę również może to zadziałać. Tak więc proszę nie jęczeć tylko robić swoje :)

Na bojowe expy już dawno się nie opłaca latać. Natomiast zwykłe zwłaszcza z boostem z LF biją zbieracza na luzie. MOŻE jedynie na prędkości x1 da się w miarę szybko podnieść na tyle domki by granica opłacalności się zacierała ale na x2 to nie chce mi się liczyć nawet jakie te eko by musiało być wysokie :D