Posts by Cinek
-
-
-
-
Pozdrowienia dla dawnych sojuszników z LEL oraz HSu.
Osobno dla Cinka, na którego zawsze można liczyć:)
No no, rozkręcasz się

Mogłeś grać z przerwami na swoim pierwszym koncie to byłbyś już wysoko, no ale to Ty klikasz

Tacie SZO bo normalny człowiek

-
Pisało na forum, że wszystkie nagrody są czasowe no i na potwierdzenie tego masz obok ikonkę klepsydry.
tak wiem ze czasowe i wiem ze jest klepsydra ale chodziło mi czy czas działania jest stały czy też czasowy bo nie ma ikony np 7dni /30 dni itp
A widzisz, to się nie dogadaliśmy. W tym Ci nie pomogę. Do tej pory były 7 dniowe, więc bym się w tym kierunku nastawiał.
-
czy ten dopalacz 20% jest czasowy czy stały w nowym evencie ?
Pisało na forum, że wszystkie nagrody są czasowe no i na potwierdzenie tego masz obok ikonkę klepsydry.
-
Po odebraniu jest 23 dni na aktywację, ale nie da się uruchomić tego przedmiotu, gdy laboratorium pracuje. Trzeba albo poczekać na zakończenie aktualnego badania (o ile wyrobimy się w 23 dni) albo zatrzymać to co aktualnie badamy, aktywować przedmiot i ponownie włączyć badanie, które zacznie odliczanie od początku

Albo skrócić za anty

-
Na maila żona dostała nawet takie info wczoraj

-
Ktoś kiedyś sugerował, że mogliby zmodyfikować badanie Międzygalaktyczni Posłańcy i po prostu każdy level dodawałby x% szansy na pozytywy: artefakty / exp.
-
Ładnie - top na domki

Zawsze to mniej otrzymanych skanów od poszkodowanego
- SZO ! -
Ankieta chyba jeszcze nie się skończyła, więc na wyniki jeszcze troszkę.
-
Ja tylko chciałem zaznaczyć, że prędkość badań jest zależna od prędkości eko.
Na Rosie eko x8 to badania x16
Skoro eko x10 nie przejdzie, a przeszłoby jakimś cudem x9 to badania by były wtedy x18.
Ładowność SS powinna być już obligatoryjna na każdym uni. Od początku ogeja tak było a potem to wyłączyli.
Jakby jeszcze spalanie SS wróciło do chwili z przed "naprawy" to normalnie idę w niedzielę dać na tacę

-
Może właśnie warto dodać zmianę floty pokojowej? Zyskają na tym ekowcy ( szybsza zwózka) i odkrywcy ( szybsza flota na ekspy).
Tu mam mieszane uczucia.
Pod względem zwózki i expów to i x8 by mogło być dla mnie, ale biorąc pod uwagę FS w układzie to już nie jest tak kolorowo, bo jestem wygodnym leniem

Do każdej zmiany idzie się przyzwyczaić w mniejszym lub większym stopniu, więc niech się inni też wypowiedzą.
-
Bardzo chętnie zobaczę ładowność sond - tęsknie za tym od czasów Yildun.
-
Brawo Zenek

Pierwsze koty za płoty

% jest, zysk jest, życzę w przyszłości tłuściejszych celów

Obrońcy odbudowy i dalszego klikania cyferek

-
Ale pod Twojego nicka by pasowało

-
Display More
witam, maksymalnie dwa statki lub dwie sztuki obrony na sekunde

wiekszy poziom budynku daje jedynie kolejkowanie, prawie polowa za mna
Stawiasz same plazmy ?