czy chce zrownac te osoby z toba? tak. widzisz uwazasz sie za kogos lepszego, poniewaz, jak sam pisales, kupujesz legalne przedmioty w sklepie, zapewne sadzac ze nikogo nie oszukujesz. jednakze, tak jak te osoby, ktore korzystaly z niedozwolonych udogodnien rowniez ty w pewien sposob oszukujesz- moze nie gf, ale graczy, ktorzy zalozyli tu konta w nadziei na rowna rywalizacje, sprawdzenie swoich umiejetnosci i strategii. zamiast tego otrzymali niezdrowa rywalizacje oparta na grubosci portfela. smiem twierdzic, ze dla tych graczy jestes wcale nie lepszy od tych ktorzy korzystali z niedozwolonych udogodnien, poniewaz zarowno oni , jak i ty, wplyneliscie na nierownosc w grze. roznica polega na tym ze ty zrobiles to, z przyzwoleniem gf a oni nie.
Nie posądzam Cię o brak inteligencji, zatem wybacz, ale musisz udawać głupka, pewnie na cel tej dyskusji
![]()
"Gracze założyli konta w nadziei na równą rywalizację ? Serio ? A co Wy, czytać ze zrozumieniem nie potrafiliście przed założeniem konta ? Nie wiedzieliście i nie rozumieliście, że taki system ma ta gra ? Kupujesz, masz więcej, nie kupujesz, masz mniej. Grasz dobrowolnie z tego co sie orientuje, przymusu nie ma.
O co żal ? W sporcie też masz żal do osiągających lepsze wyniki o to, że mają wiecej talentu, ciezej pracuja, maja lepsza genetyke ? Jesli nie, a zakladam, żes jak rozpocząłem inteligentny, tylko zlosliwie udajesz co innego - to o co masz żal do osob, ktore maja wiecej talentu, pracowitosci, umiejetnosci poruszania sie w srodowisku wolnego rynku, nie wiem, moze bogatych rodziców ? Przy kazdej okazji, kazda dyskusja sprowadza sie predzej czy pozniej do jednego - oni maja wiecej, lepiej, maja pieniadze, sa zli. Mozna i tak. Ja nic nikomu nie ukradlem, nie bede przepraszal, że Bóg dał mi narzedzie do godnego życia. NIKOGO NIE OSZUKAŁEM w tej grze, nie zlamalem zadnego z punktow regulaminu, wiec i za to przepraszal nie bede.
PS. Nie uważam się za człowieka lepszego (ani gorszego) od kogokolwiek. Ani tutaj, ani w życiu realnym. Czy gdzieś w swojej próżności uwazam sie za zaradniejszego niz wynosi srednia ? Tak, nie jestem hipokrytą, nie bede udawal, że nie. Wlozylem mnostwo energii w swoje wyksztalcenie i doswiadczenie i nie bede za to przepraszal, jak wyzej. NIE czyni mnie to lepszym czlowiekiem od kogokolwiek samo w sobie, zatem NIE, nie uwazam sie za lepszego w ogólności. Mam nadzieje, że wyjasnilem to dość jasno ![]()