Raczej nie powinno tak być więc zgłaszam jako błąd
Zakolejkowane badania / budynki zapalają aktywkę w podglądzie galaktyki , na początku myślałem że tylko FŻ ale sprawdziłem też zwykłe budynki i badania ,i jest tak samo
Zauważyłem to podczas obserwacji gracza , gdzie od czasu do czasu pojawiały się na planetach *
na fali pusto ,skany nie pokazywały żeby coś wylądowało
po przeprowadzeniu eksperymentu na własnych kontach ,mogę potwierdzić że kolejka badań / budynków
w momencie kiedy zaczyna się robić kolejne badanie/ budynek z kolejki zapala się * na planecie
Z badaniami można by to jeszcze przeżyć ( chociaż te z FZ przy niskich poziomach potrafią generować taką aktywkę co godzinę ) ale kolejne poziomy już trwają zdecydowanie za długo żeby to miało znaczenie
Ale przy budynkach to już trochę przesada .
Zakolejkuje sobie jakieś magazyny / silosy/ czy inne doki na matce i przez poł nocy mam aktywki / do tego kilka budynków z FŻ i już wgl świece się jak choinka
a rano te budynki wyburzę
I dla kogoś kto na mnie poluję , aktywka na matce o 2 - 3- 4 w nocy skutecznie zniechęca do prób np ściągania moona , zwłaszcza że można sobie tak kliknąć żeby akty było o 2:59 a kolejne o 3: 10 i następne 3:30