tak
moj rekord 300 exp w dobe plus 67min trwa jeden kurs
A mnie o bota podejrzewaja, bo wysylam co 93 minuty na budzik.. Dobrze wiedziec, ze jestem w miare normalny jeszcze
tak
moj rekord 300 exp w dobe plus 67min trwa jeden kurs
A mnie o bota podejrzewaja, bo wysylam co 93 minuty na budzik.. Dobrze wiedziec, ze jestem w miare normalny jeszcze
Jak u diabła ciężkiego wycisnąłeś tyle ekspedycji w dobę ? Masz 15 slotów ?
24 h na dobę czyli wstajesz z budzikiem w nocy czy lecisz na bocie ?🙈
Wstaję, dokładnie co 93 minuty To żaden kłopot a ja lubię systematyczność
Przy okazji nie muszę martwić się o księżyce, gdyby komu głupie pomysły zechciały przyjść do głowy
Powyżej faktycznie teoria stricte spiskowa
Prawdopodobnie jestem jednym z najbardziej systematycznie latających ekspedycje graczy - u mnie 14 slotów pracuje non stop 24 godziny na dobę, co 93 minuty wysyłana jest fala ekspedycji.
Rejestruję wszystkie ekspedycje z wyjątkiem tych kilku dni, kiedy faktycznie nie działały narzędzia zewnętrzne - i nie zauważam żadnych zmian. Krzywa zysków powoli rośnie (młode Uni - więc cały czas rozwijam formy życia). Gołe liczby nic tu nie wniosą, bo punktem odniesienia powinien być bonus do form życia.
Jako gracz czerpiący zyski głównie z ekspedycji (złomować już nie ma kogo) nie dostrzegam żadnego problemu z ich fukcjonowaniem
Serdecznie pozdrawiam.
PS. aby "utracić dane" trzeba tego bardzo chcieć, wtyczki pozwalają eksportować dane dla późniejszych długoterminowych analiz, co bardzo polecam
Można prosić więcej szczegółów ?
Dzień dobry, mam znaczne nadwyżki metalu i deficyt kryształu - chętnych do wymiany zapraszam. Uni Vela.
Dzień dobry,
Wypada się króciutko przywitać. Grałem BARDZO kiedyś (U17) - teraz próbuję na Vela odnaleźć się na nowo ale lekko nie jest Samotny wilk póki co, może ktoś mnie przygarnie
Pozdrawiam !