Jestem jak najbardziej za ankietą
Jestem także za tym by transy latały na x8
Jestem także za tym by flociarze w zamian też coś dostali
Co do spamu z tego działu głownie z udziałem karteza to trzeba coś dopowiedzieć:
Zanim dzbanie zaczołeś paczkować byłeś naprawde wporządku chłopem nawet byliśmy w jednym soju na Twoje wielokrotne zaproszenie z resztą . To że odszedłem potem nie miało nic wspólnego z Tobą mieliśmy nadal kontakt , zapraszałeś ponownie . Oboje się szanowaliśmy. W czasie gdy zaczynały się Twoje paczki nadal mieliśmy dobre relacje i dla mnie to było spoko ale w pewnym momencie odkleiłeś się totalnie nie wiem czy to przez paczki (wtedy Cię żałuję ) czy to przez cos z życia ( wtedy współczuję) ale mimo wszystko mam nadzieję że się znów przykleisz bo byłeś naprawde wporzo chłop. Co do Twoich mądrości o prędkościach to większość graczy chce większych prędkości bo na takich uniach zaczynali prowadzili konta i je rozwijali a nagle dostali nie dość że fuzję z bani gdzie równowaga jest strasznie zachwiana to jeszcze im prędkośći zmniejszyli więc wypada by GF to naprawiła.
Co do Ciebie obecnie jedyne co potrafisz to kogoś obrazić, w wiekszośći ludzi nie masz do nich startu raz że mają wiedzę o tej grze dwa grają w to długo trzy są szanowani przez innych graczy czego już o Tobie powiedzieć nie można . Ty wszędzie widzisz szpicli debili i spiski a największe z nich masz w lustrze . Ogarnij się bo naprawdę Ciebie szkoda