OloNaMolo & olesniczanin & znamek vs. Dark_Angels ~ 1.404.206%

• 20 000 życzeń wpadło

to konto ma do mnie pecha ale cóż takie życie

pozdrowienia dla sojuszu i znajomych jak i dla wszystkich innych

pokonanemu dalszej zabawy

Dnia 28-10-2023 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor OloNaMolo [NetWars]

Pancernik 12.000.000

Agresor olesniczanin [NetWars]

Sonda szpiegowska 1

Agresor znamek [NetWars]

Sonda szpiegowska 565

Obrońca Dark_Angels [S_S]

Gwiazda Śmierci 20.000

Po bitwie...

Agresor OloNaMolo [NetWars]

Pancernik 11.705.701 ( -294.299 )

Agresor olesniczanin [NetWars]

Sonda szpiegowska 1 ( -0 )

Agresor znamek [NetWars]

Sonda szpiegowska 552 ( -13 )

Obrońca Dark_Angels [S_S]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

3.232.621.587 Metalu, 2.651.519.758 Kryształu i 399.830.543 Deuteru

Agresor stracił łącznie 25.015.428.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 200.000.000.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 76.180.279.000 metalu i 64.240.381.100 kryształu.

Agresor przejął łącznie 6.283.971.888 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 70.583.930.587

Kryształ: 55.119.927.858

Deuter: -4.014.654.457

agresor zyskał łącznie 121.689.203.988 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -103.232.621.587

Kryształ: -82.651.519.758

Deuter: -20.399.830.543

obrońca stracił łącznie 206.283.971.888 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 5.0.0-beta

• Olo bardzo dziękuję za zaproszenie na wspólny lot :)

Zysk masakra i życzę kolejnych przy takiej flocie :)

Obrońca stracił na tą chwilę całą flotę przejętą po Władcy Much

Choć te GS-y powstały z przetopienia LM

Oczywiście odbudowy i dalszej zabawy wśród nas

• MEGA starcie OLo , dobrze że flotę tego konta wyzerowałeś właśnie TY , nic dodać , nic ująć. Jedyne co mogę powiedzieć że Mucha był dobrym graczem i szkoda że to konto przejęła taka LAMA 🤦‍♂️

GRATULACJE , te gąski już nie wylecą do ciepłych krajów 😁👌🤣

• Flota rzecz nabyta więc problemu w tym nie widzę :D Od 18:00 promka na anty, później paczuszki i może znowu walniesz jakieś tłuste ST w środku dnia :D Co by nie mówić tudzież wyrazić słowami pisanymi to konto rzeczywiście ma pecha do Twojego kupionego konta :D Obserwacja level hard . . . cóż mogę rzec :S SzO & SzP, a my czekamy na kolejny odcinek popołudniową porą 8)xD:S

• Flota rzecz nabyta więc problemu w tym nie widzę :D Od 18:00 promka na anty, później paczuszki i może znowu walniesz jakieś tłuste ST w środku dnia :D Co by nie mówić tudzież wyrazić słowami pisanymi to konto rzeczywiście ma pecha do Twojego kupionego konta :D Obserwacja level hard . . . cóż mogę rzec :S SzO & SzP, a my czekamy na kolejny odcinek popołudniową porą 8)xD:S

Coś mi się zdaje że kolejny odcinek będzie pod tytułem "pakowanie Styrty...." 🤣🤣🤣

Aaaa zapomniał bym bo pakowanie już było prze Olesia 🤣🤣🤣

• 12mil. Panter potrzebne na 20tyś. Gęsi , kurczę to jakieś pancerne te Gąski :) Graty Olo w końcu (jak pisałem wcześniej na 3xubity) Miłego przetapiania :)

Lizanie tyłka koledze co kupił konto na które na forum wypisujesz wcześniej że to paczkomat itp xd. Ale jak to mówią jak już swój to nie widać tego samego starcia graty a bardziej chyba portfela inwestycyjnego.

• 12mil. Panter potrzebne na 20tyś. Gęsi , kurczę to jakieś pancerne te Gąski :) Graty Olo w końcu (jak pisałem wcześniej na 3xubity) Miłego przetapiania :)

Lizanie tyłka koledze co kupił konto na które na forum wypisujesz wcześniej że to paczkomat itp xd. Ale jak to mówią jak już swój to nie widać tego samego starcia graty a bardziej chyba portfela inwestycyjnego.

Nie wiem co Ty robisz ze swoim językiem i nie wnikam , z tego co wiem konto jest od paczkomata , a resztę paczek które były zakupione to z powodu SzOpów co za wszelką cenę (dosłownie) chcieli go spakować ,nie udało się bo się wybronił paczkami które zapewne nie chętnie zakupił tylko z musu ,no ale pewnie Ty wiesz lepiej jaka historia jest konta ,wiec czekam na wypowiedź w tej kwestii ,ciekawi mnie czy czegoś nie wiem i ciekawe że SzOpom nikt nie wytykał paczkomatowania za to pięknie wchodzono im od tylnej strony ciała , a co do sojusznika , to sojusznik i używa floty do swoich STarć nie kasy bo flotę już ma ,wystarczą teraz już tylko umiejętności zgranie sojuszu i obserwacja ,pewnie też coś wiesz na ten temat więcej ,wiec zapraszam do dysputy :)

I tak po za tym ciekawi mnie ,jak wydedukowałeś że gram na tym Uni i w tym sojuszu ? Zapewne wogóle z tego Uni nie jesteś ,tylko wpadłeś się wyżalić jak to jest ci źle że ludzie grają paczkami , ale uwierz że sam z tego powodu nie jestem zadowolony ale żaden z nas tego nie zmieni ,choć może zmienić ,po prostu przestać grać jak już wielu to zrobiło, i twoje obrażanie się na system nic nie da ,a co dopiero na ludzi którzy z tego korzystają .