pl1 [IRA] vs. Scruple [P_A] ~ 14455.44%

• RW

Agresor pl1 [IRA]

Reaper 1.700.000

Obrońca Scruple [P_A]

Ciężki myśliwiec 68.572

Krążownik 68.311

Wyrzutnia rakiet 235.000

Lekkie działo laserowe 140.000

Ciężkie działo laserowe 10.000

Działo Gaussa 10.000

Działo jonowe 10.000

Wyrzutnia plazmy 87.000

Mała powłoka ochronna 1

Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor pl1 [IRA]

Reaper 1.698.405 ( -1.595 )

Obrońca Scruple [P_A]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

0 Metalu, 0 Kryształu i 64.028.175 Deuteru

Agresor stracił łącznie 255.200.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 15.256.859.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 1.004.444.175 metalu i 441.099.750 kryształu.

Agresor przejął łącznie 64.028.175 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 868.869.175

Kryształ: 353.374.750

Deuter: 32.128.175

agresor zyskał łącznie 1.254.372.100 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -7.117.712.000

Kryształ: -5.372.525.000

Deuter: -2.830.650.175

obrońca stracił łącznie 15.320.887.175 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1

• hahaha widzisz adas jak role sie obrocily ty na u fsy;( robisz sie 2 pawelos zejdzie z u polata po bunkrach i ma zaciesz lol:lool:
    a pisalem ci kilka lat w stecz ze ci zycze tego (twoje slowa moje nie doczekanie) i masz babo placek grasz u fsy i to jak lama latasz po produkcji :lool:
    czekam na twoja wtope bo w koncu misi byc:P nie ma czego gratulowac

• hahaha widzisz adas jak role sie obrocily ty na u fsy;( robisz sie 2 pawelos zejdzie z u polata po bunkrach i ma zaciesz lol:lool:
    a pisalem ci kilka lat w stecz ze ci zycze tego (twoje slowa moje nie doczekanie) i masz babo placek grasz u fsy i to jak lama latasz po produkcji :lool:

Lata mijają a Wy macie dalej zadrę za Forka,Q i Spice gdzie robiliście za metal.

Wszystko zmieniły paczki - tylko dlatego możesz mieć zaciesz, inaczej byś nie był aktywnyxD

Lata mijają a Wy macie dalej zadrę za Forka,Q i Spice gdzie robiliście za metal.

Wszystko zmieniły paczki - tylko dlatego możesz mieć zaciesz, inaczej byś nie był aktywnyxD

jeszcze troszkę i urlopy będą 48/48 :D to pograne będzie miał xD

jeszcze troszkę i urlopy będą 48/48 :D to pograne będzie miał xD

tak jak LF do końca marca :trollface:

• jeszcze troszkę i urlopy będą 48/48 :D to pograne będzie miał xD

Obrońcy SZo choć pewnie nawet nie zauważył straty coś jak pierdnięcie muchy czy jakoś tak :P

Ja bym był nawet za proporcją 96/48 albo 96/96 po co się szczypać lepiej od razu z grubej rury :D

O ile za czasów przedfuzyjnych Alkus mógł latać bezkarnie po satkach pełzakach produkcjach o tyle teraz jak na kloszarda przystało wyskakuje z krzaków po drobne zamienia te drobne na amarene i cyk... do krzaków

Nadal kupię Whisky nawet cały pakiet przecież jest na sprzedaż :)

Numer 2 ogarnijcie Pl1 bo za często mu się ostatnio kordy mylą a potem ludzie pytają czemu z Wami lata a potem na wasze produkcje lata :P

• Jak sam wiesz, alkohol powoduje różne umysłowe choroby. Widać jemu przypadła ta, że jednego dnia lata sobie z PA na jednym koncie a innego po nich lata na drugim koncie :) jak wszystkim dobrze wiadomo, kont na Q to ma niezliczoną ilość :)

• Jak sam wiesz, alkohol powoduje różne umysłowe choroby. Widać jemu przypadła ta, że jednego dnia lata sobie z PA na jednym koncie a innego po nich lata na drugim koncie :) jak wszystkim dobrze wiadomo, kont na Q to ma niezliczoną ilość :)

Tak było to widać w ostatni dzień funkcjonowania rynku jak trzepał a i w Sygnie ma przynajmniej jedno starcie z Multi konta :P

• ja go po alkoholu nie poznaje, napalił sie na tego scrupla i lata po biednym... a może to taki nowoczesny sposób na darowiznę, kto wie... wydaje mi się, że jedno tylko jest dziwne w tych RW, brak zysku...

iksde iksde iksde, nigdy nie wyzywaj ludzi od oszustów, bo potem robisz z siebie najgorszego błazna XDimage.png:trollface::trollface::trollface:

• ja go po alkoholu nie poznaje, napalił sie na tego scrupla i lata po biednym... a może to taki nowoczesny sposób na darowiznę, kto wie... wydaje mi się, że jedno tylko jest dziwne w tych RW, brak zysku...

a widziałeś kiedykolwiek jakiegoś człowieka co po alkoholu robi zyski?? Bo ja po każdej wizycie na mieście rano mam w portfelu mniej :D

a widziałeś kiedykolwiek jakiegoś człowieka co po alkoholu robi zyski?? Bo ja po każdej wizycie na mieście rano mam w portfelu mniej :D

ja najlepsze biznesy w życiu zrobiłem po pijaku :D

iksde iksde iksde, nigdy nie wyzywaj ludzi od oszustów, bo potem robisz z siebie najgorszego błazna XDimage.png:trollface::trollface::trollface:

ja najlepsze biznesy w życiu zrobiłem po pijaku :D

Najpierw troszke poczytaj w sumie..moze poogladaj;).

Jak nadgryzionego kebaba odsprzedaz koledze za cene calego to nie sa to biznesy.