Nalim vs. Newman ~ 229.961%

• Dnia 31-05-2024 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Nalim [IRA]

Sonda szpiegowska 1

Pancernik 3.000.000

Pathfinder 16.163

Obrońca Newman

Mały transporter 52.704

Duży transporter 92.551

Lekki myśliwiec 20.410

Ciężki myśliwiec 128

Krążownik 2.334

Okręt wojenny 118

Statek kolonizacyjny 5

Recykler 207.165

Sonda szpiegowska 3.511

Gwiazda Śmierci 22

Pancernik 287.939

Pathfinder 91.465

Wyrzutnia rakiet 10.952

Lekkie działo laserowe 8.142

Mała powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Nalim [IRA]

Sonda szpiegowska 1 ( -0 )

Pancernik 2.999.005 ( -995 )

Pathfinder 15.354 ( -809 )

Obrońca Newman

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

1.564.630.804 Metalu, 1.564.630.804 Kryształu i 1.564.630.804 Deuteru

1.268.814.794 Metalu, 1.242.569.168 Kryształu i 2.191.106.419 Deuteru

Agresor stracił łącznie 109.654.000 jednostek.

Całkowite straty atakujących, wliczając farmingi: 110.046.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 32.780.233.000 jednostek.

Całkowite straty obrońców, wliczając farmingi: 32.812.543.000 jednostek.

At these space coordinates now float 8.653.829.800 metal, 10.483.070.500 crystal and 3.859.275.000 deuterium.

combatreport.raids.debris_deut

Agresor przejął łącznie 9.396.382.793 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 11.450.894.598

Kryształ: 13.238.276.672

Deuter: 7.593.615.223

agresor zyskał łącznie 32.282.786.493 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -15.222.419.098

Kryształ: -17.738.916.472

Deuter: -9.247.590.223

obrońca stracił łącznie 42.208.925.793 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 5.0.0-beta

• Łaaał! Moje szczere gratulacje trafienie zakupionego konta :)

Wszyscy we wsi wiedzą - ja wiem, Antek wie i wszyscy we łsi wiedzo, że konto zostało oddane/sprzedane komuś kto się przedstawia jako Wodzirej (czy to prawda czy nie, nie mnie osądzać) i nagle, szanowny Pan Nalim, trafia je na minutach. Po odpowiednim czasie, dok zostaje zezłomowany przez tego samego gracza :)

Gratulacje i fanfary dla Nalima!

Odpowiednie zgłoszenia są już wysłane, chociaż wiem, że nic nie da, bo od lat umiecie sprytnie wszystko ukrywać :)

• Ja nie rozumiem jednej rzeczy, jak juz ktoś kupuje konto pod złom żeby się puschować, czy jak sie to tam nazywa, po co wstawiać takie rw na forum? skoro wielu ludzi obserwuje co się dzieje na ich własnych podwórkach...i zawsze znajdzie się ktoś kto wyłapie. Jakoś tego nie ogarniam, jak ja bym miał mozliwość kupna konta pod złom, które da mi podskoczyć w pkt , to siedziałbym cicho jak mysz pod miotłą, Ale chyba chęć zaistnienia na forum jest większa niż zdrowy rozsądek:trollface:Co by nie było offtopu , graty, a szo chyba nie będzie , bo jak konto kupione to będzie farmą.

• A Ci nadal się bawią w takie rzeczy. Od zawsze tak było w tym sojuszu że kupowali i złomowali (bądź tez jak za czasów rynku skupowali flotę z swoich kont) . Różnica była taka że Adaś i jego powłowka czy jak jej tam rzadko się tym chwaliła a tutaj na szybko rw forum i ogień

Tickety na nic sie zdadzą każdy wie jak jest każdy widzi team nigdy

Nie gratuluję bo czego (szkoda Nalim bo na starym uni byłeś wporzo gość zanim doszedłeś do patusa ) Szo nie będzie albo tylko prowizoryczne dla wybielenia.

Gratuluję temu co konto sprzedał. Jedyny wygrany

• E tam , a ja wierze że jeszcze konto stanie na nogi.

A jak nie to urlopu życzyć.

Bądż co bądż nie ma co rzucac kamieniami w takich okolicznościach , bo mogą byc różne.

Konto nie jest już powiązane z eko , ale i tak szkoda.

• No kto jak kto ale ty to jestes mistrzem obserwacji zeby sie wypowiadac w takich tematach. Nalim pisac dobrze nie umie ale kontk dogadal i kupil... Ale z was mlotki.

Dalej kupujecie sure z paczek od kont wyzej,bagujecie surowce itp itd? Czy po hurtowych banach Laojuna itp macie przerwe?

• Konto oddane, konto zezłomowane. Stety czy niestety oprócz tego, że na eridanus z nalimkiem grałem w jednym sojuszu i mogliśmy konie kraść to nie mam z nim żadnych powiązań. Niejednokrotnie gasił mi światło na Q, wiedząc, że ja gram na koncie. Nie wystawiłem się i konto w każdym momencie może wrócić do baldiego, tak jak mi on mi je oddał. Sept to ja pisałem do Ciebie i gwarantuje Ci, że się nie wystawiłem oraz, że nalim nie kupił konta czy floty. Ostatnio zgubiła mnie cisza, a dziś nie mogłem podnieść floty przez te głupie aktualizacje, a na dodam szczerze przyznam, że przeklikalem PC i recki, których nie mogłem teleprac. Lama roku, ale i gameforge dołożyło swoje dzisiaj. Do momentu naprawy AGR i błędów poklikam eko, a potem mam nadzieje, że chęci i czas pozwoli na jakąś małą flotę. Konto oczywiście nie powiązane z ekonomistami, bo jak widać nie ma tagu sojuszu.

• co jak co ale moje obserwacje są widać na wyższym poziomie niż Twoje bo nie dostrzegłeś nawet takiego faktu że z Lao i resztą jego ekipy mam taki związek jak Reprezentacja Polski z Futbolem :)
    Także proponuje zakończyć dyskusję z Twojej strony :)

• Ty to nawet posta niezrozumiales(nie byl skierowany tylko do ciebie). TY sam to jestes zwykla farma usilujaca znalezc kolegow obojetnie po ktorej stronie barykady,ale nie bede ci tego tlumaczyl bo znaczenie dla tej gry masz znikome.

Gratulacje Nalim