Posts by tbkrp

Ja się tak trochę zastanawiam, ale o co chodzi 🤔 próbujecie udowodnić wszystkim że Balboa kupuje konta a potem je złomuje, wklejacie jakieś screeny z rozmów prywatnych gdzie i tak nie ma nigdzie napisane "ja Balboa kupuje to konto" a Wy ciągle piszecie że pokażecie screeny gdzie tak pisze, no właśnie ale tylko na pisaniu się kończy nikt do tej pory tego jednego screena nie pokazał bo zapewne nawet go nie ma, bo taką nienawiścią do gościa pałacie że dawno byście pokazali wszystkim screeny i temat by się zakończył.

A tak z drugiej beczki to choćby kupował te konta, nie mówię że tak jest bo znam temat tylko z czytania na forum, to co was to obchodzi ? Jezu szkoda Ci ? Wydaj kasę i bądź lepszy od niego, gdzie nie pójdziesz na jakie uni to ludzie ładują tysiące w tą grę a potem i tak lądują w recki i płacz że cziter że ustawka i wszystko źle, bo też trzeba umieć grać, jak Balboa pisze godziny spędzone na obserwacji itp, może chłop ma czas to gra, nie masz czasu to nie dziw się że lądojusz w reckach ogejm nie wybacza, przykro mi ale taka jest gra nie możesz się z tym pogodzić to ją zmień. Dziękuję tyle w temacie 🙃

Kolejny rozumny "inaczej" się znalazł. Jak wchodzisz w związek małżeński to masz pewne zasady których należy przestrzegać. Ale dla ciebie kupno prostytutki i jej użycie w małżeństwie jest widzę ok ????

OGAME ma zasady - kupować wolno paczki a nie floty, używać wolno falangi a nie czitów do nagrywania ekranu, klikania falangi itd. Ten który to robi to OSZUST !!! czy dla ciebie oszust to fajny gość ??? też nim jesteś ? Czy zwyczajnie zamieściłeś ten post w nadziei że Balboa go doceni i nie zniszczy ci konta w grze ? Myśl chłopie, myśl... bo wychodzisz na klakiera który liże cztery brazowe litery, a na discordzie pewnie wyzywa balboe od najgorszych.

i kto tu jest trollem ????

ty cziterze chcesz dowodów???? buda....

Sebastian1234 pseudonim paczkomat vel bankomat, Balboa ps. "nie potrafię złomować bez oszustwa" nazwiecie mnie trolem? Trolem bo ujawniam wasze oszustwa i kłamstwa? Że jesteście zwykłymi zerami bez kręgosłupa moralnego ?

wstydu nie macie, na tym forum jest już tyle materiału dowodowego, nie domysłów, materiału, że każdy normalny człowiek ze wstydu skasował by konto i udał ze nie istnieje.

A wy nadal brniecie w oszustwa, nadal próbujecie kijem Wisłę zawrócić.

Uciekam wam udowodnił dokładnie to co pisałem. Bankomat płaci i negocjuje ceny a balboa się puszuje na jego deuterze i złomuje kupione floty.

Balboa rozumiem Sebastiana1234, gość nie ogarnia tej gry, jest zielony, jest pośmiewiskiem całego uniwersum, nic o niej nie wie, chcąc zaistnieć, mając kasę zaczął kupować floty do złomowania pomimo że ma kilkakrotnie więcej pkt. w grze niż wszyscy inni gracze razem wzięci. Pomimo tego nadal nie potrafi samodzielnie cokolwiek ustrzelić. To się w głowie nie mieści jakim trzeba być tępym. Ludzie na disco żartują że jest przykładem jak Niemiec r...cha Polaka sprzedając mu cyferki za grubą kasę, w dodatku będąc nadal właścicielem tych cyferek :d W ten sposób nigdy Niemców nie dogonimy, mając takich idiotów w kraju to zawsze Niemiec będzie nas ru..ał.

Ale ty Balboa ??? Ty masz przecież sklla.... tak udowadniasz wszystkim od początku tego universum. No masz slilla, okazuje się że jesteś tak mądry jak ruska armia w Ukrainie. Złomujesz tylko kupione konta albo przy użyciu programu do nagrywania wyliczasz zawrócone stacjonuj po zdjęciu połowy moonów, a i to ci nie wychodzi i bywasz wyśmiany bo nie trafiasz, nawet tego nie potrafisz dobrze zrobić.

Zniszczyliście to universum, zniszczyliście przyjemność i pracę setkom ludzi, prawdziwym flociarzom, prawdziwym znawcom arkanów tej gry.

Sebastian 1234 nie dziw sie ludziom że cię nienawidzą. Gdybyś sobie siedział samotnie, nikogo nie złomował, ludzie by to przeżyli, kupuj sobie od niemca cyferki, płać pracą swojej żony i wiedz że nigdy cyferki twoje nie były i nie będą, właścicielem każdego konta jest GF, z politowaniem i z pukaniem się w czoło, każdy by cię ominął.

Ale nie, postanowiłeś pójść dalej, znalazłeś sobie na grze przegranego w życiu człowieka któremu juz nic nie pozostało w życiu tylko siedzenie 24 godziny przed kompem, który cos tam wie o ogame i .... zabłysnęliście, postanowiliście zawojować universum. Zniszczyliście ludziom zabawę.

ch.... w..... w d......

i jeszcze bezczelnie uznania się domagacie...

żygać się na was chce

nudne to jest twoje lizanie zadu tym oszustom,

całe uni się z ciebie smieje jak podlizywaniem na forum chcesz flotę ocalić

żałosny pożyteczny ...wiesz kto?

bankomat... tyle znaczysz co ta puszka w ścianie :D

gatulacje wyczucia czasu :graty: byly rekiny nie ma rekinow Mohikanin :bicz::szo:

ty w ogóle wiesz co się stało ??? potrafisz odróżnić kto tu kogo zezłomował ?

przecież ty tylko znasz się jak żonie pieniądze podkradać na ogame i anty kupować...

ja p...olę, co za gość, nic nie potrafi, zona na niego zarabia, balboa za niego gra... jaki prymityw

kompromitujesz się zabierając głos na tym forum

Na temat błędu od razu się wypowiedziałeś. Wiesz to był przykład te 2 kkk metalu. Ale zobaczyłeś światełko w tunelu, błąd, coś czego się możesz uczepić i spróbować zdeklasować, sprowadzić do swojego poziomu.

Widzisz, tylko ja patrzę w lustro bez obrzydzenia.

powiedz jakie to uczucie ??? Jak ci głupio i jak mocno wstyd wiedząc że już każdy wie że jesteś oszust???

Jak to jest jak zdałeś sobie sprawę.... że faktycznie przesadziłeś... 6 i pół godziny klikać ... faktycznie niemożliwe. Każdy kto ma w głowie olej na takie oświadczenie zareaguje politowaniem i śmiechem.

Jestes oszust i cziter, ja gram uczciwie, nie oszukuję ludzi, nie podpinam sie pod paczkomaty i bankomaty. twój rzekomy top i sukces nie jest miara twojej inteligencji i sklla, tylko grubością portfela paczkomatu vel bankomatu i miara oszustwa z napisanych skryptów i zainstalowanych programów.

Najśmieszniejsze ze założyłeś temat odnośnie botów, brylując samemu w ich używaniu, co chciałeś poznać opinie ludzi ? czy coś podejrzewają ? odwrócić uwagę od siebie? jak w przysłowiu, złodziej krzyczy łapać złodzieja....

mierna miernoto

opisany proceder, jak już taki skrupulatny jestes to zgoda, 2,5 KKK metalu przetapiasz w 2 KKK kryształu, mój błąd, jednak nie zmienia to tego że pusher z ciebie

a skoro taki bystry jestes to opisz nam tu wszystkim jak klikałeś 6 i pół godziny cziterze i oszuscie zawróconą stację

co z palcem ???? amputowali ?

jestes żałosny oszuscie

Czy Ty na prawdę myślałeś, ze GF będzie firmą charytatywną

jakbyś sam wydał swoje pieniądze na anty, kupił paczki narobił pancków... luz wszystko ok

ale podpiąć się do tego czegoś co jest paczkomatem czy bankomatem,,, to takie wymiotne...

i tak jak napisałem Ci pod ST

zrób tekścik w domu i poklikaj myszą, godzinę, dwie, a zrozumiesz jakiego id...otę z siebie robisz wmawiając ludziom że klikałeś osobiście przez 6 i pół godziny, to tak jakbyś chciał ludziom wcisnąć że przez 8 godzin 200 ton węgla przezuciłeś

nie ważne ile materi jest uzywane , wazne ze jest uzywana , jeden moze wydac na gre 5.000zl a inny 10zl , gdzie tu równe szanse na grę ? ogolnie to wydaje mi sie ze trzeba miec strasznie nudne zycie aby wydawac ciezko zarobione pieniadze na gre :)

co? swiat jest nierowny ? kto Ci broni wydac jeden wyda na fajki inny na fajna furke a 3 i na to i na tamto i jeszcze mu zostanie .

widzisz oceniasz innych przez pryzmat Siebie jezeli ktos wydal wiecej niz ty to od razu ma nudne zycie i jest nikim dla Ciebie smutne tojjest ze tu placzesz taka jest gra jezeli nie wydajesz nic to grasz na krzywy ryj za darmo i gdyby kazdy robil jak ty nie bylo by gry ...servery musza na siebie zarobic a jak nie masz ochoty to nie graj i nie mecz ludzi swoimi wypocinami :) i dodam od Siebie nie kazdy ciezko musi pracowac trzeba sie bylo uczyc to bys nie musial rowow kopac :) a jezeli ktos wydje i go stac na to to widocznie robi to dla zabicia czasu miedzy przyjmowaniem kolejnych przelewow :)

Sebastian żonę też sobie kupiłeś ? jest z toba z miłości czy płacisz jej za to ?????

jak że nudne i nieudane musi być twoje życie jeśli mając pieniądze wydajesz je na antymaterię i ogame nazywając to zabiciem czasu.... ludzie swiat stanął na głowie

Jestem ludziom winny wyjaśnienia

Balboa ja wiem że sprawa się rypła, trzeba było sie nie chwalić.

po pierwsze: 2 kkk metalu wieziesz do Seby, ten po minimalu odsyła Ci 1 kkk dexu, u handlarza wymieniasz 1 KKK dexu na 2 kkk kryształu, nie zaprzeczaj, sam na forum miałeś to zarzucane i sie przyznałeś że handlujesz z Sebą po minimalu, chłopie każdy by tak chciał - jak Jezus wodę w wino tak ty 2 KKK metalu zamieniasz w 2 KKK kryształu, ja wiem że to dozwolone, ale czy moralnie uzasadnione? Ile miliardów metalu tak wymieniłeś push jak sam.... s....n. można kolejne setki tysięcy pancków spawać nie martwiąc się o kryształ i metal

Po drugie: ile tak naprawdę wyklikałeś zawróconych stacjonuj ? Żadnego. Robi to za Ciebie program do klikania a drugim programem nagrywasz falangę. Po zdjęciu moona zapodajesz programy, idziesz spać, wstajesz, przeglądasz nagranie i masz czas zawrócenia co do sekundy. To mój drogi jest niedozwolone i przestań tak chłopie robić... Komu chcesz wmówić że siedziałeś od 3 godziny do 9.30 przykładowo i co sekundę odświeżałeś... jest to niewykonalne ....musiałbyś nie pić, nie jeść, nie sr....ć za przeproszeniem itd...

wiesz dlaczego niewykonalne jeszcze??? zrób sobie test w domu i klikaj 6 i poł godziny co sekundę... otóż stracisz palca mój drogi, sam zobzcaysz że faktycznie to niewykionalne i ścięgna odmówia Ci współpracy.... nie da się fizycznie

ehhhh Balboa, Balboa

Balboa jak Ty mi chłopie zaimponowałeś :) brawo i mega gratulacje się należą

i co można z ludem ????? Można finezyjnie jak Kwinto ??? Zyskać uznanie ludu a nie nienawiść ???

Jeszcze raz wielkie gratulacje

i tak właśnie trzymaj, pamiętaj za takie akcje ludzie będą Cię wychwalać i będziesz miał mega szacun, ale takimi akcjami jak zdjęcie Bogu ducha winnemu chłopu prawie wszystkich moonów, zeby tylko dopaśc i ubić budzi wśród ludzi naturalny sprzeciw i niesmak a wręcz odrazę...

pozdrawiam i wielu owocnych tego typu akcji życzę

nie baw się w Ownera, po trupach do celu, widzisz jak na tym wyszedł

Ty taki nie jesteś, a tamta akcja to rozumiem.... poniosło i był to wypadek przy pracy

Balboa to ty nic nie rozumiesz, znamy się dosyć długo [ciach]

poznałem dziś historię twoich wałków i aż mną zatelepotało, domyślasz się kto mi opowiedział??

no kto jak kto.... mnóstwo razy Cię chwaliłem, znam dokładnie twoja sytuację życiową.

Byłeś kimś, miałeś skill, ludzie mówili o Tobie, chwalili, byłeś autorytetem

Byłeś jak Kwinto, inteligentnie i z wyczuciem okradałeś sejfy, łapałes, złomowałeś, to sie ludziom podobało, byłeś mistrz

ale się sprzedałeś, poszedłeś na łatwiznę

zamiast jak Kwinto z finezją i z wyrachowaniem

zadałeś się z mafią i walisz dynamitem, pół miasta wysadzisz i sejf znajdziesz, jak terrorysta

ludzie zrozumieli, nie uciekną finezyjnie

ludzie juz cie nie podziwiaja, rozmieniłeś sie na drobne, sprzedałeś sie

mogłes o połowe mniej ST zrobic i być autorytetem na ustach wszystkich, być sławnym, ale nie ty wolałeś sie sprzedać i zostałeś wrogiem ludu

poszedłeś na łatwiznę

wcześniej o tobie gadali z podziwem, a teraz wiesz jak gadaja o tobie ? a [ciach] w druga szkitę

jednak nie jestes człowiekiem honoru

a dlaczego pisze pod innym nickiem ???

to oczywiste że jakbys wiedział kto to razem z bandą byś nie tylko wszystkie moony mi zdjął ale i planety pozłomował

już by Seba w Gameforge opłacił odpowiedni rodzaj GSa z możliwością złomowania planet

tak Balboa....... miałeś chamie złoty róg, ostał ci się ino sznur....

[mod='Neferet']Połączyłam posty, ciachnęłam obrazę oraz pseudocenzurę i proszę o bardziej kulturalne wypowiedzi[/mod]

Balboa z czego ty się tak cieszysz? Masz satysfakcję, że Sebastian nakupował chińskiej omki, łby i mięśnia wam porosły sztucznie za kasę i razem w kupie idziesz przedszkolaków bić ???? Napchaliście się sterydami i w nocy bijesz tych normalnych ludzi, ba tam nie dość żeś w barach 100 razy szerszy od każdego, to jeszcze bandę ze sobą zabierasz bo się boisz.

I ty tu dziękujesz za postawę ? Stłukłeś mięśniaku sztucznie wyhodowany i jeszcze wymagasz żeby ci za to dziękować ???? kim ty jesteś ???

Jaką ty masz satysfakcję ??? Z czego ??? Gdzie tu skill????

Na kawalerzystę z szabelką czołgiem jedziesz, ze strachu zabierasz jeszcze i nne na koksowane czołgi i chwalisz się na forum że bidaka ubiłeś ???? Wstydu nie masz.

Sebę rozumiem, ma kase, to rządzi i przynajmniej na forum nie wychwala się tym czymś, bo to żenada nakupować sobie milion razy więcej zabawek niz ma 100 innych graczy razem wzietych i kozaczyć tym.

Ale ty Balboa to jesteś [ciach] ogamowy, bo żeś bidok, kasy własnej nie masz to żeś się podpiął. a wiesz kto się sprzedaje ?

więc odpowiedz sobie ... stoja tacy na pigalaku w warszawie..

weź gościu graj, złomuj, tylko się nie chwal tym na forum i poklasku nie wymagaj

i jak zaczął ten post.... obrońca zachował się bardzo dobrze..... buhahahahahahahahahaa.... jaki mentor ... profesor Balboa :DDDD

a ty jak sie [ciach] zachowujesz... ???

chował się bardzo dobrze, a to bardzo cieszy

[mod='Neferet']Połączyłam posty, ciachnęłam obrazę i upominam za lekką prowokację[/mod]