Balboa [S_D] & Ostatni Mohikanin [S_D] vs. Czester [TERE] ~ 69413.74%

• Ja się tak trochę zastanawiam, ale o co chodzi 🤔 próbujecie udowodnić wszystkim że Balboa kupuje konta a potem je złomuje, wklejacie jakieś screeny z rozmów prywatnych gdzie i tak nie ma nigdzie napisane "ja Balboa kupuje to konto" a Wy ciągle piszecie że pokażecie screeny gdzie tak pisze, no właśnie ale tylko na pisaniu się kończy nikt do tej pory tego jednego screena nie pokazał bo zapewne nawet go nie ma, bo taką nienawiścią do gościa pałacie że dawno byście pokazali wszystkim screeny i temat by się zakończył.

A tak z drugiej beczki to choćby kupował te konta, nie mówię że tak jest bo znam temat tylko z czytania na forum, to co was to obchodzi ? Jezu szkoda Ci ? Wydaj kasę i bądź lepszy od niego, gdzie nie pójdziesz na jakie uni to ludzie ładują tysiące w tą grę a potem i tak lądują w recki i płacz że cziter że ustawka i wszystko źle, bo też trzeba umieć grać, jak Balboa pisze godziny spędzone na obserwacji itp, może chłop ma czas to gra, nie masz czasu to nie dziw się że lądojusz w reckach ogejm nie wybacza, przykro mi ale taka jest gra nie możesz się z tym pogodzić to ją zmień. Dziękuję tyle w temacie 🙃

• Ja się tak trochę zastanawiam, ale o co chodzi 🤔 próbujecie udowodnić wszystkim że Balboa kupuje konta a potem je złomuje, wklejacie jakieś screeny z rozmów prywatnych gdzie i tak nie ma nigdzie napisane "ja Balboa kupuje to konto" a Wy ciągle piszecie że pokażecie screeny gdzie tak pisze, no właśnie ale tylko na pisaniu się kończy nikt do tej pory tego jednego screena nie pokazał bo zapewne nawet go nie ma, bo taką nienawiścią do gościa pałacie że dawno byście pokazali wszystkim screeny i temat by się zakończył.

A tak z drugiej beczki to choćby kupował te konta, nie mówię że tak jest bo znam temat tylko z czytania na forum, to co was to obchodzi ? Jezu szkoda Ci ? Wydaj kasę i bądź lepszy od niego, gdzie nie pójdziesz na jakie uni to ludzie ładują tysiące w tą grę a potem i tak lądują w recki i płacz że cziter że ustawka i wszystko źle, bo też trzeba umieć grać, jak Balboa pisze godziny spędzone na obserwacji itp, może chłop ma czas to gra, nie masz czasu to nie dziw się że lądojusz w reckach ogejm nie wybacza, przykro mi ale taka jest gra nie możesz się z tym pogodzić to ją zmień. Dziękuję tyle w temacie 🙃

Kolejny rozumny "inaczej" się znalazł. Jak wchodzisz w związek małżeński to masz pewne zasady których należy przestrzegać. Ale dla ciebie kupno prostytutki i jej użycie w małżeństwie jest widzę ok ????

OGAME ma zasady - kupować wolno paczki a nie floty, używać wolno falangi a nie czitów do nagrywania ekranu, klikania falangi itd. Ten który to robi to OSZUST !!! czy dla ciebie oszust to fajny gość ??? też nim jesteś ? Czy zwyczajnie zamieściłeś ten post w nadziei że Balboa go doceni i nie zniszczy ci konta w grze ? Myśl chłopie, myśl... bo wychodzisz na klakiera który liże cztery brazowe litery, a na discordzie pewnie wyzywa balboe od najgorszych.

• Chłopie 🤣 piszesz o jakiś czitach klikaniach udowodnij to wszystkim że tak jest ! Proszę Cię nie pisz mi tylko że Ty to wiesz albo tak Ci się wydaje, bez dowodu to i w sądzie nie wygrasz, nie znam gościa i nie gram na waszym uni ale po tym co czytam to macie straszny ból dupy

• Już dawno nie widziałem takich płaczków. Piszecie poematy na temat krisa, a wystarczyłby jeden konkretny screen i byłoby po temacie. Z racji tego ze nie macie takiego dowodu, sprawa jest jasna - jesteście noobami, którzy boją się dobrego flociarza

• https://www.fotosik.pl/zdjecie…BiTK~AfJTR0~LDhScNxnJNJNo

https://www.fotosik.pl/zdjecie…z9qcET4lrmKl97lJqfHv6M1M9

No to tak, Uciekam trochę nie ładnie że posłużyłeś się moim screrenem bez pozwolnienia, no ale sam nie powinienem go udostępniać przyznaje.

Seba, ta zawyżona cena o której piszesz była tylko czysto teoretyczna bo od samego początku pisałem z Tobą że nie zamierzam nic sprzedawać ( w tamtym okresie czyli jakiś 7 dni po starcie UNI) a screren dotyczy mojej rozmowy z sebą po pewnej sprzeczce na forum.

To prawda że pisałem że chce oddać konto i pytałem wielu ludzi ale niestety nie udało się znieść chętnego wic n samy końcu oddałem konto z DARMO Lordowi Banowi, obydwoje mamy rozmowę o oddaniu konta za free na discordzie. To też prawda że Balboa pytał się ile chce za konto ale na samym pytaniu się skończyło i rozmowa przeszła na temat inny.

Po za tym Uciekam pisałem wam o takich rzeczach i pokazywałem wam też ssy jak ten z sebą to jak by ktoś kupił też wam bym pokazał screny napisał bym kto i za ile bo co mnie by to obchodziło już? Dzieliłem się z Wami wszytkami informacjami a po samym złomie na mnie raz że nic nie zapytaliście a dwa od razu bez słowa wyjaśnienia usunęliście mnie z disco na mathylda gdzie raz że nie grałem i am w niczym nie zagrażałem, a dwa siedziałem bo lubiłem z wami pisać o głupotach.

Co do samego złoma, czemu nastąpił? bo jestem paplą i dzień przed złomem albo parę dni bo nie chce mi się sprawdzać kiedy było ST opisałem Sebie jak dokładnie latam na fs( screen powyzej) więc stąd myślę że agresorzy wiedzieli o zmyłce bo tak z tyłka od razu by się nie pokapowali. Co do samej obserwacji mnie przez agresorow to myślę ze to sciema ze mnie dluzszy czas obserwowali tylko mieli info od seby.