Ja się tak trochę zastanawiam, ale o co chodzi 🤔 próbujecie udowodnić wszystkim że Balboa kupuje konta a potem je złomuje, wklejacie jakieś screeny z rozmów prywatnych gdzie i tak nie ma nigdzie napisane "ja Balboa kupuje to konto" a Wy ciągle piszecie że pokażecie screeny gdzie tak pisze, no właśnie ale tylko na pisaniu się kończy nikt do tej pory tego jednego screena nie pokazał bo zapewne nawet go nie ma, bo taką nienawiścią do gościa pałacie że dawno byście pokazali wszystkim screeny i temat by się zakończył.
A tak z drugiej beczki to choćby kupował te konta, nie mówię że tak jest bo znam temat tylko z czytania na forum, to co was to obchodzi ? Jezu szkoda Ci ? Wydaj kasę i bądź lepszy od niego, gdzie nie pójdziesz na jakie uni to ludzie ładują tysiące w tą grę a potem i tak lądują w recki i płacz że cziter że ustawka i wszystko źle, bo też trzeba umieć grać, jak Balboa pisze godziny spędzone na obserwacji itp, może chłop ma czas to gra, nie masz czasu to nie dziw się że lądojusz w reckach ogejm nie wybacza, przykro mi ale taka jest gra nie możesz się z tym pogodzić to ją zmień. Dziękuję tyle w temacie 🙃