Gratki Bulgar, prawie czyścioch
Posts by Medziu
-
-
Grateczki Mordin
naprawdę cieszę się widząc zaangażowanie i chęci do lotów
wychodzi Ci to wyśmienicie
-
z tego miejsca chciałem podziękować Bulgar_mks za zaproszenie do akcji, organizacja naprawdę na wysokim poziomie, dosłownie w ułamku sekundy podjęta decyzja o locie, padł bardzo dobry i kulturalny gracz i szczerze życzę SzO o ile takowe będzie, Nam Panowie gratuluję ponieważ kolejny raz pokazaliśmy ze się da
QuillonX kiedy możemy się spodziewać tego obiecanego piwka
P.S. Dziadek dziękuję za PW, pokazałeś klasę i szczerzę tak jak już wspomniałem również na PW życzę szczęścia i powodzonka w realu, chyba że będą chęci to i bSzO
Pozdrawiam
-
Gratki Acado
czekamy na następne
dziękuje za pozdrowionka
-
Wlocik z nudów w mały bunkier
Tradycyjnie pozdrawiam CHAMów
Dnia 04-10-2023 12:08:30 następujące floty spotkały się w walce:
Agresor Medziu [CHAM]
Obrońca Bandit [BANDIT]
Recykler 1.000
Sonda szpiegowska 251.980
Satelita słoneczny 553
Niszczyciel 3.600
Wyrzutnia rakiet 906.347
Lekkie działo laserowe 22.110
Ciężkie działo laserowe 12.400
Działo Gaussa 20.000
Działo jonowe 13.600
Wyrzutnia plazmy 10.000
Duża powłoka ochronna 1
Pancernik 1.007.462 ( -4.647 )
Sonda szpiegowska 0 ( -1 )
Agresor stracił łącznie 394.996.000 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 4.981.592.500 jednostek.
Na polu zniszczeń unosi się 332.652.600 metalu i 468.702.500 kryształu.
Agresor przejął łącznie 86.998.014 jednostek.
Szansa na powstanie księżyca 20%.
Złom zebrany przez atakującego/atakujących.
Podsumowanie zysków/strat:
Podsumowanie agresor
Metal: 206.259.963
Kryształ: 283.821.526
Deuter: 3.275.625
agresor zyskał łącznie 493.357.114 jednostek.
Podsumowanie obrońca
Metal: -3.237.134.363
Kryształ: -1.361.399.026
Deuter: -470.057.125
obrońca stracił łącznie 5.068.590.514 jednostek.
-
Pomysł łączenia jak najbardziej trafiony, natomiast tak jak kilka osób powyżej pisało, x1 powinno być tylko z x1 łączone, nie po to wybieraliśmy tego typu speed do gry, Natomiast za sam pomysł zabujca6 piątka bo naprawdę fajnie że się z tym wychyliłeś.
Niestety ze względu na to, że serwery wychodzą różne to praktycznie nie ma szans połączyć trzech uni, które będą miały speed x1... Z czegoś przy fuzji trzeba zrezygnować albo nie przechodzić na uni łączone tylko odczekać miesiąc i cmentarza przejść gdzie się chce
Czasem może to faktycznie jedyna opcja
-
Pomysł łączenia jak najbardziej trafiony, natomiast tak jak kilka osób powyżej pisało, x1 powinno być tylko z x1 łączone, nie po to wybieraliśmy tego typu speed do gry, Natomiast za sam pomysł zabujca6 piątka bo naprawdę fajnie że się z tym wychyliłeś.
-
Medziu
1. raczej sie nie znamy. nie rozmawialiśmy nigdy więc kolegami nie jesteśmy tak na 99%, jakieś takie komunikowanie się per "kolego" z obcą osobą jest mało lotne.
2. czy boli, no wolałbym ich nie tracić to chyba nic zaskakującego. Mimo wszystko bardziej żenujące to jest niż boli, biorąc pod uwagę to co czytałem 2 tygodnie wcześniej w kierunku GAW od jednego z waszych reprezentantów, takie klasyczne, przyganiał kocioł garnkowi. I dokładając tu po tonie odpowiedzi, że prawdopodobnie to nic innego jak czysta złośliwość z twojej strony. No ale cóż, tak jak napisałem to się wam opłaca bardziej niż starcia z graczami którzy mogą się obronić.
3. nie dopowiadaj sobie swoich historii, nigdzie nie napisałem że się kogoś boisz, napisałem dokładnie tyle, żebyś nie zgrywał kozaka na forum, bo myśle że, ludzie na urlopy chodzą bo muszą, a nie "ze strachu" jak to stwierdziłeś.Minor kolego raczej na pewno się nie znamy, zwrot kolego bardzo mi się podoba ponieważ nikomu nie ubliża, więc wybacz kolego ale będę pisać jak mi wygodnie a nie Tobie
Ogame to tylko gra, wolał byś nie tracić to nie buduj, historia znów zatacza koło, jak CHAMy cos zrobią to źle, fuj, ble, i każdy bebe, spoko przyzwyczaiłem się do tego, odnośnie Twojego pkt 3. nawet nie będę komentować bo po co
każdy z nas prędzej czy później tutaj padnie, czy stanie się to przed fuzją, czy po fuzji, tego nie wie nikt, natomiast jeśli przydarzy się to mi to zamiast wylewać żale na forum po prostu elegancko pogratuluje atakierom i dalej pogram sobie eko, bo jedyne co trzyma mnie na tym serwerze to ekipa z którą gram, bo to prywatnie świetni ludzie.
A jeśli coś pisze w swoich postach to znaczy że tak uważam i jest to moje osobiste zdanie poparte obserwacjami serwera a dokładnie osób grających tutaj
Dalko jeszcze raz Gratki
-
Gratki byku, na bezludziu ciężko coś trafić hehe zbyt wielu wpada tylko na skana i odpala ponownie urlop ze strachu
Pewnie, bo lepiej jest zgrywać kozaków na forum, czepiać się w innym wątku, zabujca6 że niby GAW to umie tylko latać po satelitach po marny zysk i następnie wykonać jakże spektakularną akcje strącenia satelit, DT i pełzaczy na wszystkich koloniach dla mniej więcej 500kk zysku. I tak jak napisałem w innym wątku, takie warunki gry, że wam się opłacają takie loty bardziej niż ryzykowanie w bezpośrednich starciach z mocnymi flotami. Bo anty. bo skracacze czy paczki. Tylko dajcie już sobie spokój z pisaniem, że ktoś sie boi a wy w tym CHAM to tacy twardziele jesteście bo to bzdura;)
hehe kogoś chyba coś boli
Tak kolego my bardzo boimy się GAW
dlatego nie latamy
tylko satelity złomujemy
-
Gratki byku, na bezludziu ciężko coś trafić hehe zbyt wielu wpada tylko na skana i odpala ponownie urlop ze strachu
-
Gratki Mordin, trzymasz poziom a procenciki coraz wyższe, Przetapiaj na zabaweczki i poluj dalej
-
Gratki Mango, odbiłeś sobie za sondki
poluj dalej coś jeszcze zostało na tym wymartym uni
-
Gratulacje ubicia sondek, zawsze to jakiś Zysk, Mango pilnuj lepiej sprzętu
-
Pozdrawiam CHAMów
Złom zabezpieczony co do śrubki.
Procent nie uwzględnia deuteru na PZ, tak było by ponad 20k% więcej
Dnia 18-09-2023 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce:
Agresor Medziu [CHAM]
Obrońca Viking [LENIWCE]
Ciężki myśliwiec 194.821
Krążownik 106.757
Okręt wojenny 9.450
Recykler 24.356
Sonda szpiegowska 27.272
Bombowiec 2.844
Niszczyciel 58.877
Gwiazda Śmierci 195
Pancernik 41.374
Reaper 4.661
Pathfinder 23.738
Pancernik 882.926 ( -38.350 )
Sonda szpiegowska 1 ( -1 )
Agresor stracił łącznie 3.259.751.000 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 21.183.236.000 jednostek.
Na polu zniszczeń unosi się 8.383.128.599 metalu i 6.723.544.800 kryształu.
Agresor przejął łącznie 3.399.352 jednostek.
Szansa na powstanie księżyca 20%.
Złom zebrany przez atakującego/atakujących.
Podsumowanie zysków/strat:
Podsumowanie agresor
Metal: 7.234.910.952
Kryształ: 5.189.862.916
Deuter: -574.452.117
agresor zyskał łącznie 11.850.321.751 jednostek.
Podsumowanie obrońca
Metal: -10.827.680.353
Kryształ: -8.071.382.116
Deuter: -2.287.572.883
obrońca stracił łącznie 21.186.635.352 jednostek.
-
gratki Bułgar:) ładny zysk przy minimalnych stratach
-
Panowie gratuluję, fajnie się ogląda inne soję jak złomują, taka porada używajcie innego konwertera, chyba że tylko u mnie tak rozjechany raport jest
-
Panowie, wydaje mi się że lepiej uciąć bajere bo i tak każdy z nas będzie szedł za własną myślą i nie da sobie nic wmówić (i dobrze bo to oznaka silnego charakteru) grajmy dalej nie kłućmy się, przyjdzie niedługo czas fuzji, i troszke się ożywi uni.
Jeszcze raz Bułgar gratki ST, a obrońcy pakiecik SzO
-
w całej mojej wypowiedzi chodziło o to że do tej pory cały czas wyzywaliscie nas od paczkomatow, nikt od nas nie ukrywał że kupujemy anty, są na to wolne środki to czemu nie, natomiast chodziło o Twoje słowa najpierw dowalić drugiemu a potem zrobię to samo ale ja będę cacy a tamci bebe. A w zasadzie w sojuszu i tak macie największego paczkomata, natomiast nam to nigdy nie przeszkadzało. Twoje konto miało jak najbardziej sens, miałeś prawie 2x tak dobre eko jak moje
lecz teraz to już tylko historia.
Czasem lepiej jest ugryźć się w język niż pisać głupotki.
-
gratki Mordin, pięknie siadło, procencik ładny i zysk miodzio
-
Witam ponownie.
Wieje nuda w tym dziale. Powoli nie ma na co latac, a cale Gaw ucieklo na nowe uni i tam niszczy wszystko i wszystkich:)
Nie latwo bylo zlapac Sokarka, bo bardzo dobrze sie pilnowal. Wczoraj zauwazylem dluzsza nieobecnosc i postanowilem to wykorzystac.
Na tym etapie gry trzeba juz poprawnie robic fsy.
Cos ostatnio nikt z Gaw nie pisze pod naszymi st o kupowaniu kont lub antymaterii i budowania dzieki niej flot, czyzby sytuacja sie diametralnie zmienila?
Pozdrawiam Chamow, ktorzy dalej maja checi do gry mimo pustkowia na uni. Obroncy Szo.
Skoro zabujca6 to dla Ciebie cale gaw to dziekuje bardzo, ze masz o mnie takie mniemanie
Całe GAW to dla Ciebie kto? Rozwiń to jakoś, kto tam dokładnie gra z tego sojuszu ?
Jesteś bystry jak woda w kiblu
Wiem, że czujesz się niedoceniony i stąd te bzdury w opisie. Masz moją uwagę atencjuszu
Wiem, że pijesz do mnie z tym kontem, bo przejąłem je od TOP3. Przerabiałem ten temat już z Hyclem na PW i w sumie nie miał kija w dupie jak Ty
Przejąłem to konto w takim momencie kiedy jeszcze Hycel nie wyłapał złoma. Wtedy patrząc na siły uni to było rozsądne wyjście patrząc jak Wam Turecka siadła
Mi na starym koncie spróbować tego dobrobytu już nie było dane. Był czas jak składałem Cię solo na 15 kkk przypaczkowałeś 2x taką flotę co ja wtedy miałem, że mogłeś polować na mnie
Kto przeklikał floty już ,,Taki leszcz'' Wam wyjaśnił i nie będę się powtarzał. Kto już coś chciał napisać to dawno Wam napisał, a że ktoś się spróbował pobawić jak Wy to powód do atencji? Rozumiem
Fakt zmieniłem konto, ale nie po złomie
Na TOP 3 dostałem zaproszenie do Was do sojuszu nawet. Patrząc po tamtych wiadomościach utwierdziło mnie to tylko, że dobrze zrobiłem
Zmotywowało mnie to, że co by było gdyby jeszcze do Was ono trafiło i jak widać mogło być blisko
Mówisz, że takie nudy na tym uni ? Od momentu gdzie się przyznałem, że to ja jestem TOP3 to dawno nie widziałem takiej paniki u Was.
W tym tygodniu jednak coś się wydarzyło patrząc na obstawę Twoich planet w 5 gali
https://prnt.sc/TSinAnWnQbu8
Czyżbyś się czegoś wystraszył?
PS. następnym razem się brokatem posyp to zabłyśniesz, ale to w sumie nie pomoże, bo w domu i tak tego nikt nie zobaczy stąd te bzdury tutaj
Czekaj czekaj, bo wnioskuje z Twojego posta że CHAMy sraja w gacie bo Ty masz top 3 konto i wypaczkowales flotke, a jak dobrze pamietam to pisales ze jestes osoba ktora nie kupuje anty :D, a tu nie dosc ze anty kupione, wypaczkowana flota, to jeszcze kupione od nerwuska konto top 3, przepraszam to kto tu brudzi majtki przed kim
kumam ze chcesz pokazac klase, skilla, i jaki to kozak nie jestes, ale pamietaj ze za kazdym wypowiedzianym slowem powinny isc czyny, a u Ciebie wszystko zadzialalo na odwrot
nie mam zlej krwi do Ciebie aby nie bylo, tylko wypisywanie takich glupot troszke nie przystoi
Temat ula, jak dobrze wiemy sam siedziałeś w ulu i za bardzo się z niego nie ruszałeś, i tak samo kilku innych Twoich kolegów z GAW.
Grajmy dalej bez jakiś dziwnych przytyczek bo po co to wszystko ? Co to zmieni ?
Bułgar wielkie gratki, piękna akcja i świetny zysk:)