Dalkowski [CHAM] vs. Tian [LENIWCE] ~ 9384.59%

• Ostatnio mało czasu na grę ;)

Szybkie sprawdzenie stałych dostawców i Tian posyła expy z moona a reszta stoi - nie liczyłem na powodzenie bo to już któryś raz z układu na aktach między expy 8o

Pozdrawiam CHAMSKĄ rodzinkę 8) i Znajomych

+ 58kk dexu z PZ

Obrońcy SZO

Dnia 01-10-2023 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Dalkowski [CHAM]

Krążownik 200.000

Sonda szpiegowska 1

Obrońca Tian [LENIWCE]

Mały transporter 14.954

Duży transporter 38.741

Lekki myśliwiec 17.007

Ciężki myśliwiec 13.247

Krążownik 2.924

Okręt wojenny 776

Statek kolonizacyjny 1

Recykler 1.169

Sonda szpiegowska 39.307

Bombowiec 1.140

Niszczyciel 825

Gwiazda Śmierci 1

Pancernik 740

Reaper 551

Pathfinder 2.007

Po bitwie...

Agresor Dalkowski [CHAM]

Krążownik 197.350 ( -2.650 )

Sonda szpiegowska 1 ( -0 )

Obrońca Tian [LENIWCE]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

117.348.543 Metalu, 117.348.544 Kryształu i 70.892.134 Deuteru

294.250.780 Metalu, 130.925.987 Kryształu i 35.446.017 Deuteru

147.125.390 Metalu, 65.462.993 Kryształu i 17.723.008 Deuteru

73.562.695 Metalu, 32.731.497 Kryształu i 8.861.504 Deuteru

36.781.348 Metalu, 16.365.748 Kryształu i 4.430.752 Deuteru

18.390.674 Metalu, 8.182.874 Kryształu i 2.215.376 Deuteru

Agresor stracił łącznie 76.850.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 1.345.953.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 523.283.599 metalu i 415.175.600 kryształu.

Agresor przejął łącznie 1.198.045.864 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 1.157.743.029

Kryształ: 767.643.243

Deuter: 134.268.791

agresor zyskał łącznie 2.059.655.063 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -1.382.007.430

Kryształ: -945.575.643

Deuter: -216.415.791

obrońca stracił łącznie 2.543.998.864 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1

• Gratki byku, na bezludziu ciężko coś trafić hehe zbyt wielu wpada tylko na skana i odpala ponownie urlop ze strachu :)

Pewnie, bo lepiej jest zgrywać kozaków na forum, czepiać się w innym wątku, zabujca6 że niby GAW to umie tylko latać po satelitach po marny zysk i następnie wykonać jakże spektakularną akcje strącenia satelit, DT i pełzaczy na wszystkich koloniach dla mniej więcej 500kk zysku. I tak jak napisałem w innym wątku, takie warunki gry, że wam się opłacają takie loty bardziej niż ryzykowanie w bezpośrednich starciach z mocnymi flotami. Bo anty. bo skracacze czy paczki. Tylko dajcie już sobie spokój z pisaniem, że ktoś sie boi a wy w tym CHAM to tacy twardziele jesteście bo to bzdura;)

• Gratki byku, na bezludziu ciężko coś trafić hehe zbyt wielu wpada tylko na skana i odpala ponownie urlop ze strachu :)

Pewnie, bo lepiej jest zgrywać kozaków na forum, czepiać się w innym wątku, zabujca6 że niby GAW to umie tylko latać po satelitach po marny zysk i następnie wykonać jakże spektakularną akcje strącenia satelit, DT i pełzaczy na wszystkich koloniach dla mniej więcej 500kk zysku. I tak jak napisałem w innym wątku, takie warunki gry, że wam się opłacają takie loty bardziej niż ryzykowanie w bezpośrednich starciach z mocnymi flotami. Bo anty. bo skracacze czy paczki. Tylko dajcie już sobie spokój z pisaniem, że ktoś sie boi a wy w tym CHAM to tacy twardziele jesteście bo to bzdura;)

hehe kogoś chyba coś boli :) Tak kolego my bardzo boimy się GAW :) dlatego nie latamy :) tylko satelity złomujemy :)

• Medziu
    1. raczej sie nie znamy. nie rozmawialiśmy nigdy więc kolegami nie jesteśmy tak na 99%, jakieś takie komunikowanie się per "kolego" z obcą osobą jest mało lotne.
    2. czy boli, no wolałbym ich nie tracić to chyba nic zaskakującego. Mimo wszystko bardziej żenujące to jest niż boli, biorąc pod uwagę to co czytałem 2 tygodnie wcześniej w kierunku GAW od jednego z waszych reprezentantów, takie klasyczne, przyganiał kocioł garnkowi. I dokładając tu po tonie odpowiedzi, że prawdopodobnie to nic innego jak czysta złośliwość z twojej strony. No ale cóż, tak jak napisałem to się wam opłaca bardziej niż starcia z graczami którzy mogą się obronić.
    3. nie dopowiadaj sobie swoich historii, nigdzie nie napisałem że się kogoś boisz, napisałem dokładnie tyle, żebyś nie zgrywał kozaka na forum, bo myśle że, ludzie na urlopy chodzą bo muszą, a nie "ze strachu" jak to stwierdziłeś.

• Medziu
    1. raczej sie nie znamy. nie rozmawialiśmy nigdy więc kolegami nie jesteśmy tak na 99%, jakieś takie komunikowanie się per "kolego" z obcą osobą jest mało lotne.
    2. czy boli, no wolałbym ich nie tracić to chyba nic zaskakującego. Mimo wszystko bardziej żenujące to jest niż boli, biorąc pod uwagę to co czytałem 2 tygodnie wcześniej w kierunku GAW od jednego z waszych reprezentantów, takie klasyczne, przyganiał kocioł garnkowi. I dokładając tu po tonie odpowiedzi, że prawdopodobnie to nic innego jak czysta złośliwość z twojej strony. No ale cóż, tak jak napisałem to się wam opłaca bardziej niż starcia z graczami którzy mogą się obronić.
    3. nie dopowiadaj sobie swoich historii, nigdzie nie napisałem że się kogoś boisz, napisałem dokładnie tyle, żebyś nie zgrywał kozaka na forum, bo myśle że, ludzie na urlopy chodzą bo muszą, a nie "ze strachu" jak to stwierdziłeś.

Minor kolego raczej na pewno się nie znamy, zwrot kolego bardzo mi się podoba ponieważ nikomu nie ubliża, więc wybacz kolego ale będę pisać jak mi wygodnie a nie Tobie :)

Ogame to tylko gra, wolał byś nie tracić to nie buduj, historia znów zatacza koło, jak CHAMy cos zrobią to źle, fuj, ble, i każdy bebe, spoko przyzwyczaiłem się do tego, odnośnie Twojego pkt 3. nawet nie będę komentować bo po co :) każdy z nas prędzej czy później tutaj padnie, czy stanie się to przed fuzją, czy po fuzji, tego nie wie nikt, natomiast jeśli przydarzy się to mi to zamiast wylewać żale na forum po prostu elegancko pogratuluje atakierom i dalej pogram sobie eko, bo jedyne co trzyma mnie na tym serwerze to ekipa z którą gram, bo to prywatnie świetni ludzie.

A jeśli coś pisze w swoich postach to znaczy że tak uważam i jest to moje osobiste zdanie poparte obserwacjami serwera a dokładnie osób grających tutaj :)

Dalko jeszcze raz Gratki :)

Bezludzie? Po prostu latacie na płotki, a grube ryby dryfują... Może jakaś akcje na miarę porządnego ST? Stawiam piwo kazdemu za +100k%.

HF3WG9H.png

Tak jak Medziu pisał duże z tego jest na urlopach lub najzwyczajniej w świecie się bardzo dobrze pilnują. Jakby można było na lewo i prawo robić 100k% to każdy by tak robił zamiast latać, tak jak napisałeś, po płotkach.