ODCINEK#45
Zapraszam do lajkowania i komentowania na youtube pod filmem..Wszystkiego najlepszego .:D
ODCINEK#45
Zapraszam do lajkowania i komentowania na youtube pod filmem..Wszystkiego najlepszego .:D
ZAPRASZAM DO ODCINKA#44 Zapraszam na WZUŁ
Zapraszam do odcinka #43 Zapraszam na WZUŁ
Hmmm za pozno na publikacje i na oklaski aczkolwiek nie posiadam negatywnych obiekcji
A ja spokojnie pozdrawiam pana.i polecam do czytania polską wersję mangi BlackClover. elo
Zapraszam do odcinka #43 Zapraszam na WZUŁ
Przeniosłem się na serwer Kalyke jakby co .jak przeczyta to ktoś z sojuszu UEN to prosze dodajcie mnie do sojuszu i kontaktoww grze.nazwe mam taka samą jak tu. elo Leksendry ja tez na kalyke
Pozdrawiam i Trzymam kciuki za serie. powodzenia na youtube.
Sam se ślepo klikasz , ja klikam z pasją . Ale tak czy siak skomentowałem ostatni filmik na yt i like dałem . życzę powodzenia z serią , spoko odcineczki. POWODZENIA ziomek . i ZAPRASZAM DO MNIE. super fajna wersja ogame.trzymam kciuki. like
Bardzo mi miło , lajt i chill i orginalność. zawsze po mojej stronie. Miło mi ,sam się z tego śmieje. ELO wszystkiego radosnego na wiosne. AVE WZUŁ
ZApraszam do dania lajka na youtubie ,pod filmem.
AVE WZUŁ --- odcinek #42
Dziękuję Marcysia, ja chciałem razem z wami odkryć symulator walki. od nowa.pierwszy raz z wami.mnie niestety pewne sprawy zajmują więcej czasu niż zwykłej osobie z forum, jestem po pewnych przejściach zdrowotnych.i się leczę. Ale i tak dziękuję Marcysia ,że zechciałaś zerknąć na filmik,dziękuję i pozdrawiam. AVE WZUŁ
Nie przejmuj się i rób swoje jest pewnie sporo osób które Ci kibicują i oglądają filmy wtym i Ja. Nie zawsze musimy robić to czego inni od nas oczekują, trzeba nauczyc się robić to co nam sprawia przyjemność. Ogame to pewna odskocznia, jeśli taka gra sprawa Ci frajdę to czego chcieć więcej ?
SUPER DZIĘKI AVE WZUŁ
Dziękuję Marcysia, ja chciałem razem z wami odkryć symulator walki. od nowa.pierwszy raz z wami.mnie niestety pewne sprawy zajmują więcej czasu niż zwykłej osobie z forum, jestem po pewnych przejściach zdrowotnych.i się leczę. Ale i tak dziękuję Marcysia ,że zechciałaś zerknąć na filmik,dziękuję i pozdrawiam. AVE WZUŁ
Kultura i Sztuka to też jest Nauka. Dziękuję za wsparcie kochani. Staram się jak mogę dla was i dla siebie.Niestety takie czasu nastały ,że kartofle imperatora Sithów próbują nas poróżnić , ale my się nie poddamy My Rycerze Forum -Rycerze JEDI. AVE KLUSKI. AVE WZUŁ.
Zapraszam na yt i na Studiowanie na WZUŁ, nie bądź ciul daj nam like
Odcinek 41 -Symulacja walki
Morzę stoję w miejscu .możę się tak wydawać.Ale widzisz mój styl to Malczezjanizm ,czyli tak jak na początku gry chciałem i dążyłem do totalnej rozbudowy obrony i total defense, loguje się raz na dzień , moje konto jest nastawione na obrone i energie oraz troszke mniej na technike.Mam ochotę mieć jak największą flotę obronną tower defence na głownej planecie .lubie tak grać jak gram obecnie. Nie zgadza się ze stwerdzeniem ,że stoije w miejscu.,może się wam tak wydawać ale ja po trochu się rozwijam ale w obronę.
Dziękuję i Pozdrawiam
Michał .M
sorry za ortografię
odcinek 40 Zapraszam na Mój kanał YouTube,daj like pod filmem nie bądź ciul.
Dziękuję i zapraszam na forum ogame.
Malczu Mistrz
ODCINEK 39
Specjalnie odcinek 38 [Formy Życia]
Odcinek 37 MINI FS
odcinek 36 DEDYKACJA dla gracza [Wodzu i Sojuszu VIP] Pozdrowienia od Szczur
ODCINEK 35 Z DEDYKACJĄ dla gracza[Radioaktywny Cygan] elo ziomuś Pozdrawiam