Posts by MALCZU MISTRZ

W tym odcinku wysłałeś atak na idlaka nie skanując go przed tym. Nie możesz tak robić bo często mimo, że ktoś jest nieaktywny długi czas to może nadal mieć obronę na planecie. Być może skanowałeś go innym razem ale w filmiku instruujesz jakie planety można atakować (I) i nie mówisz nic o skanowaniu :)

No i Ogame się czyta "Ogejm"

Pozdro

Dziękuję .I właśnie po to jesteście wy forumowicze ,żeby mnie poprawić . napisz może jak się skanuje dobrze -tutaj chętnie się nauczę i przeczytam-Nie jestem Wszech-Wiedzący. Dziękuję za info:D Już wiem Sondami Szpiegowskimi trzeba skanować elo thx :P

Dziękuję Wszystko w porządku, dzięki za opinię. Mam Swój Styl , ale dzięki może wezmę to pod uwagę. Dziękuję za opinię .i za wyrozumiałość. Cześć ,dla mnie ta gra jest też swego rodzaju kuracją Myślową i Strategiczną. PA.

Spoko , mnie jest trudno urazić , was wszystkich bardzo lubię i szanuję.Elo Pozdrawiam. Cieszę się ,że się podobają filmiki. :D Luz chłopaki,na początku tematu trochę miałem bul dupy owszem , bo gostek nazwal ,żebym cośtam z ryjem zrobił.Każdy z czasem się rozwija i ulepsza video, Nie od razu Kraków zbudowano ! Jest mi bardzo miło , nie jestem ideałem ,ale miło mi was czytać chłopaki.Pa

[mod='Ruda']Posty połączone[/mod]

Dziękuję , ja na przykład , jestem po Uniwersytecie Łódzkim 1 stopnia .walczyłem na studiach 8 lat magistra nie dałem rady miałem 2,5 podejścia i skończyłem Licencjat-napisałem pracę Licencjacką -Znaczenie kreatywności w branży gier komputerowych-o Wiedźminie. od Dziecka kocham gry i sektor kreatywny oraz Fantastykę. Wszystko traktuję na poważnie ale i na luzie bo jestem happy EMO/Goth. Niestety podczas studiów , miałem ataki choroby -od 8 roku życia do tego roku brałem ciężkie leki, mam też stwierdzoną niepełnosprawność. Ale pomimo choroby -kontynuję swoją Pasję i Marzenie-Chce być JUTUBEREM nr01 jako Polakna Świecie . jestem na yt już 10 lat i , nie zamierzam się poddać, a w Ogame grałem 9 lat temu iteraz odkrywam gre na nowo . Moje Credo-Bronić ,Chronić, Bawić,Kochać. Staram się postępować jak mnie uczyli Profesorowie Kultura i Szacunek do innych. Jestem Łodzianinem.Miasto kultury i Sztuki się kłania,A doktorat o niczym nie świadczy -grunt to wychowanie i doświadczenie życiowe.AVE LICENCJAT. Zapraszam do lajków i subów, ja traktuję to na spoko serio , bo to kocham i kocham też Wiedźmina i sektor Fantasy i kreatywności , dawniej byłem SModem minecraft.pl w serwerze Aliquam creative, jak był NFS World też działałem na Forum tak jak tutaj. Niestety ruskie przejeły gre i wszystko padło łącznie z moim tematem forum . Chce , jak moge reklamować na yt Forum i gre..OK? Dzięki Ogame i i forum Spokojniejszy sie czuję psychika mi się poprawia. a od 8 roku życia ,przez 22 lata leczyłem padaczkę , teraz mi zmienili leki i się znacznie lepiej Czuję. O swojej Pasji mówię lekarzom i wszyscy mnie wspierają. I have a Dream. Kocham od 8 roku gry , Zaczynałem od kupowania CD-Action miesiąc w miesiąc jak jeszcze były cd. Pracowałem w też w innym sektorze i itp. i kurde nie dre japy ,że kurde ja mam doktorat to kur##się wywyższam, Jak widać nic się nie nauczyłeś jeśli chodzi o Zrozumienie słabszych i prostych ludzi .A inteligencja , to nie tylko Dyplomin. Nie obrażaj się jak coś.Pozdrawiam.

Pozdrawiam Gameforge i Ogame

Pan Michał.M

czyli Malczu Mistrz

Dziękuje mrovka, No nic mam nadzieję ,że przynajmniej będziemy razem z Ze Społecznością się dobrze Bawić i ja też mam taką Nadzieję, DZiękuję have fun and good Luck.Dziękuję z góry za miłą grę.CZEŚĆ

Dziękuje Chewbacca

DZiękuje i powodzenia w Życiu, nie widze sensu komentować twoich komentarzy , ale mimo wszystko dzięki powodzenia w Szkole.:D kulturalnie thx