tak 19:24 niespodzianka nowe outro -Dla wielbicieli Dziewczyn z anime
Posts by MALCZU MISTRZ
-
-
W tym odcinku wysłałeś atak na idlaka nie skanując go przed tym. Nie możesz tak robić bo często mimo, że ktoś jest nieaktywny długi czas to może nadal mieć obronę na planecie. Być może skanowałeś go innym razem ale w filmiku instruujesz jakie planety można atakować (I) i nie mówisz nic o skanowaniu
No i Ogame się czyta "Ogejm"
Pozdro
Dziękuję .I właśnie po to jesteście wy forumowicze ,żeby mnie poprawić . napisz może jak się skanuje dobrze -tutaj chętnie się nauczę i przeczytam-Nie jestem Wszech-Wiedzący. Dziękuję za info:D Już wiem Sondami Szpiegowskimi trzeba skanować elo thx
-
DZIENNIK PLANETARNY#NR08
SOJUSZ[UEN]-SERWER Earth
DOSTAŁEM SIĘ DO SOJUSZU [UEN]!!:D
-
Dziennik#07 ---Odcinek Special Elite! Zapraszam i Dziękuję Ekipie Forum i gry
Kto wygra Jedi czy Sithowie?!!
-
Przeciez to robisz u kolegi ktory prowadzi sobie dziennik
Przecież Ja jeszcze nic złego nie napisałem o tym. Co ty wygadujesz za bzdury. Wskaż gdzie napisałem coś złego. Zadałem jedynie pytanie.
Ja nie uważam, że było to złe pytanie. Twoja opinia. Każdy ma swoje zdanie.
ac forumowa to nie kreacja tylko takim zaburzonym czlowiekiem jestes i ni
Zajmij się sobą i pisz na temat a nie piszesz o kimś kogo nie znasz to nie na temat jest. trudno ci to pojąć widzę. Zaburzony to chyba ty jesteś.
Prowokacje żadnych nie robię ty sobie to ubzdurałeś. Sam masz jakiś widać zaburzenia.
W wymyślaniu historyjek dobry jesteś. Zajmij się sobą serio.
twoje zdanie jest tu najmniej ważne i najwięcej plujesz jadem mówisz na mnie.
nie wolno z typem polemizować, bo on ma DOKTORAT
a wszyscy inni to debile. rozbawił mnie chłop.
Niektórzy tacy są niestety. Nie podziałem, że wszyscy ale niektórzy tak.
Przecież doktorat nie świadczy o inteligencji, ale o specjalistycznej wiedzy w bardzo wąskiej dziedzinie głównie oscylującej wokół przewodu oraz publikacji jakich się dokonało...
Po części masz racje ale nie do końca. Głupek nie zrobi doktoratu a nawet mało inteligenta osoba nawet mgr czy licencjatu. Więc nie do końca to jest prawda.
Pan Michał.M
czyli Malczu Mistrz
Skoro tak bardzo chcecie żebym dał recenzję i buleon też, to proszę bardzo. Sami chcieliście.
Inicjatywa oczywiście ciekawa i fajna. Skoro chce ktoś propagować Ogame to jak najbardziej powinien to robić. Prezentacja w formie video to też dobry pomysł i wygodny.
Z tego co łaskawie ktoś raczył odpowiedzieć na moje pytanie to jest to luźna forma przedstawienia czym jest Ogame itd.
To teraz trochę konstruktywnej krytyki. Reszta pewnie nie wie, co to jest konstruktywna krytyka to niech sobie doczyta, żeby znowu nie pluła jadem. Uwagi nie są złośliwe. Zawłaszcza liberta
Jeśli Jesteś osobą niepełnosprawną to nie wiem czy Jesteś w stanie zastosować się do moich wskazówek jeśli nie Jesteś w stanie to uznajmy poniższe wskazówki za nie istotne.
Trochę uwag technicznych.
Gdybym chciał zacząć przygodę pierwszy raz z Ogame to chciałbym żeby na takim filmiku:
- osoba mówiła wyraźniej,
- osoba opowiadała głośniej,
- osoba wyrażała się mniej anemicznie.
To tylko takie moje sugestie dotyczące samej kwestii prezentacji.
Gdybym Ja tak prowadził zajęcia ze studentami jak mówca na tych filmikach to mogliby usnąć i nie za dużo zrozumieć. Jak już coś robić to może warto trochę przyłożyć się odrobinę bardziej. Tak myślę.
Możesz przyjąć moje uwagi jeśli Jesteś w stanie albo robić to jak dotychczas.
Co do kwestii merytorycznej to też mam kilka uwag.
Wiem, że to ma być luźne granie itd.
I o ile ujdzie to w pierwszych kilku filmikach o tyle kolejne filmiki to już raczej jakby taki poradnik się z tego robi, bo gra się rozwija.
I tu miałbym też kilka uwag do następnych filmików nie tych, które do tej pory były nakręcone. Żeby nie było, że się czepiam do obecnych nagranych.
Do meritum sprawy.
Następne filmiki powinny być traktowane już jako w pewnym sensie swoisty poradnik Ogame.
Należałoby konto rozwinąć bardziej poprzez skupienie się na podniesieniu wydobycia kopalni głownie metalu i kryształu w pieszej kolejności. Ewentualnie zaznaczyć mówiąc to chociaż.
Bo bez tego to można sobie grać i nigdy się nie rozwinąć dość relatywnie szybko. Nie robić nie potrzebnych badań, które na tym etapie gry są zbędne jak napęd nadprzestrzenny itp.
To też wyrażenie mojego zdania w tej kwestii jedynie. Zrobisz jak uważasz.
Ja wyraziłem tylko opinie osoby, która chciałaby aby mniej więcej tak to wyglądało.
Bez urazy.
Cały pomysł uważam oczywiście jako trafiony i fajnie, że jest robiony na kanale YT.
Powodzenia życzę i kręć filmiki dalej w takiej formie czy innej.
Pozdrawiam z mojej strony to tyle.
Obelgami nie ma co się przejmować bo tacy są ludzie.
Mam nadzieję, że Ciebie nie uraziłem.
Dziękuję Wszystko w porządku, dzięki za opinię. Mam Swój Styl , ale dzięki może wezmę to pod uwagę. Dziękuję za opinię .i za wyrozumiałość. Cześć ,dla mnie ta gra jest też swego rodzaju kuracją Myślową i Strategiczną. PA.
To teraz trochę konstruktywnej krytyki.
Już pare osób wyraziło konstruktywną krytyke i widzisz jak skończyli - obrzygani hejtem przez właściciela tego super filmiku
Uważaj, bo jak nie będziesz zachwalał, tylko wyrażał opinie to też zostaniesz zmieszany z błotem
odemnie już w temacie:
super filmiki gościu takiego miszcza ogame potrzebowało co by sie dzielił z wszystkimi noobkami mojego / naszego pokroju tą tajemną wiedzą czytania opisów rzeczy w grze. Zawsze je omijałem, a dzięki tobie dowiedziałem sie że elektrownia słoneczna robi pront ;D
oby tak dalej, nagrywaj, miej pasje, twórz te eleganckie poradniczki dla corazto większej widowni, żebyśmy sie mogli uczyć od najlepszych
w końcu MISZCZU JEST TYLKO JEDEN
a tak serio to rób to dalej, to lepsze niż polskie kabarety, a na konstruktywną krytyke dalej reaguj hejtem wyzwiskami i płaczem, to lubimy najbardziej
Spoko , mnie jest trudno urazić , was wszystkich bardzo lubię i szanuję.Elo Pozdrawiam. Cieszę się ,że się podobają filmiki.
Luz chłopaki,na początku tematu trochę miałem bul dupy owszem , bo gostek nazwal ,żebym cośtam z ryjem zrobił.Każdy z czasem się rozwija i ulepsza video, Nie od razu Kraków zbudowano ! Jest mi bardzo miło , nie jestem ideałem ,ale miło mi was czytać chłopaki.Pa
[mod='Ruda']Posty połączone[/mod]
-
Ciężko o lepsze referencje dla kanału Malczu niż ból dupy zarówno Spina jak i Backa.
Kurde myślałem, że wygrałeś intenety tym wpisem, ale buleon przeróbką Rysia chyba wygrał.
Przecież doktorat nie świadczy o inteligencji, ale o specjalistycznej wiedzy w bardzo wąskiej dziedzinie głównie oscylującej wokół przewodu oraz publikacji jakich się dokonało...
SPIN DOKTOR daj linka do jakiejś to poszerzę chętnie swoje.
MALCZU MISTRZ miarą sukcesu jest ilość posiadanych wrogów.. rób to co lubisz, ja i spora rzesza ludzi dobrze się czuje oglądając twoje filmy.
Dziękuję , ja na przykład , jestem po Uniwersytecie Łódzkim 1 stopnia .walczyłem na studiach 8 lat magistra nie dałem rady miałem 2,5 podejścia i skończyłem Licencjat-napisałem pracę Licencjacką -Znaczenie kreatywności w branży gier komputerowych-o Wiedźminie. od Dziecka kocham gry i sektor kreatywny oraz Fantastykę. Wszystko traktuję na poważnie ale i na luzie bo jestem happy EMO/Goth. Niestety podczas studiów , miałem ataki choroby -od 8 roku życia do tego roku brałem ciężkie leki, mam też stwierdzoną niepełnosprawność. Ale pomimo choroby -kontynuję swoją Pasję i Marzenie-Chce być JUTUBEREM nr01 jako Polakna Świecie . jestem na yt już 10 lat i , nie zamierzam się poddać, a w Ogame grałem 9 lat temu iteraz odkrywam gre na nowo . Moje Credo-Bronić ,Chronić, Bawić,Kochać. Staram się postępować jak mnie uczyli Profesorowie Kultura i Szacunek do innych. Jestem Łodzianinem.Miasto kultury i Sztuki się kłania,A doktorat o niczym nie świadczy -grunt to wychowanie i doświadczenie życiowe.AVE LICENCJAT. Zapraszam do lajków i subów, ja traktuję to na spoko serio , bo to kocham i kocham też Wiedźmina i sektor Fantasy i kreatywności , dawniej byłem SModem minecraft.pl w serwerze Aliquam creative, jak był NFS World też działałem na Forum tak jak tutaj. Niestety ruskie przejeły gre i wszystko padło łącznie z moim tematem forum . Chce , jak moge reklamować na yt Forum i gre..OK? Dzięki Ogame i i forum Spokojniejszy sie czuję psychika mi się poprawia. a od 8 roku życia ,przez 22 lata leczyłem padaczkę , teraz mi zmienili leki i się znacznie lepiej Czuję. O swojej Pasji mówię lekarzom i wszyscy mnie wspierają. I have a Dream. Kocham od 8 roku gry , Zaczynałem od kupowania CD-Action miesiąc w miesiąc jak jeszcze były cd. Pracowałem w też w innym sektorze i itp. i kurde nie dre japy ,że kurde ja mam doktorat to kur##się wywyższam, Jak widać nic się nie nauczyłeś jeśli chodzi o Zrozumienie słabszych i prostych ludzi .A inteligencja , to nie tylko Dyplomin. Nie obrażaj się jak coś.Pozdrawiam.
Pozdrawiam Gameforge i Ogame
Pan Michał.M
czyli Malczu Mistrz
-
ZAPRASZAM DO LAJKOWANIA na YT ,
DZIENNIK PLANETARNY#06
Zapraszam Do Lajkowania na YT. THX
TAK LEPIEJ?
NASTĘPNY ODCINEK PO NIEDZIELI , no chyba,że mi się uda wcześniej . Spoko
-
Miejmy Nadzieję ,że twórcy gry wszystko Zrobią i Poprawią jak Trzeba. Ciekaw jestem jakie formy Życia ,się Pojawią w Grze?
CZEŚĆ
-
Dziękuję Stachu i Lama , dziękuję za dobre słowo i radę obronną
-
DZIENNIK PLANETARNY#NR05
SERIA NA SŁUCHAWKI
-
Dziękuje Chłopaki
-
DZIENNIK PLANETARNY NR#04
-
Gęsi...w naszym żargonie to Gwiazdy Śmierci. Nie rozumie Twojej ironii. Ludzie budują bunkry po kilka lat a i tak zostają przeorane dla samego przeorania.
No niestety, ale najlepszym sposobem na unikanie ataków jest własnie bycie jak najmniej atrakcyjnym celem i robienie efesów
Sprawdź sobie Starcia Tytanów u68 - tam masz idealny przykład bunkra, który został przeorany.
Rozwijanie komputerówki na tym etapie gry, gdy nie masz zamiaru latać nawet po idlakach mija się z celem, bo szkoda krisu i deu,
Niestety, podzielam zdanie sceptyków...ktoś,kto ma aspiracje na bycie dobrym graczem, nie znajdzie tu dobrych sugestii
Dziękuje mrovka, No nic mam nadzieję ,że przynajmniej będziemy razem z Ze Społecznością się dobrze Bawić i ja też mam taką Nadzieję, DZiękuję have fun and good Luck.Dziękuję z góry za miłą grę.CZEŚĆ
Dziękuje Chewbacca
-
DZIENNIK PLANETARNY#NR03
JESTEM Happy Emo/Goth i mam frajdę
THX
-
Zgaduje , że masz 12 lat i zazdrościsz innym , a samemu nic nie robisz na yt , ja jestem na yt już 10 lat i SZCZERZE Smarkaczu nawet jak masz 50 lat to zachowujesz się jak smarkacz , JA NAGRYWAM NA CZILU z PASJII i dla Przyjemności i ,dla mądrych i kulturalnych ludzi .
Jeśli na obiektywną krytyke z wypunktowaniem rzeczy, które można poprawić aby oglądającym oglądało się materiał lepiej reagujesz płaczem i obrażaniem oglądającego to coś ci jeszcze powiem :
Właśnie dla takich buraczków, bojących się opinii innych YouTube usunęło łapki w dół, żeby nie musieli płakać, że jest więcej łapek w dół niż wyświetleń
Na początku tematu prosisz o opinię i dyskusje, ktoś wprowadza dyskusje, a ty się obrażasz jak 15 latek, już wiem dlaczego średnia wyświetleń pod twoimi filmami to ~30
10 lat ciężkiej pracy? 10 lat wrzucania contentu bez progresu i rozwoju.
Oczywiście że nie nagrywam nic na YouTube, bo jak mam nagrywać gówno to nie widzę sensu, wyręczają mnie osoby twojego pokroju.
Chcesz się pochwalić że coś robisz, bardzo dobrze, szanujemy to, ale chyba nie sądziłeś że wszyscy będą ci słodzić i się spuszczać nad tym jaki to nie jesteś zajebisty. Popracuj nad formą i scenariuszem, a na pewno krytyki będzie mniej, prosta sprawa .
Wiele osób chętnie by oglądało jakieś serie z ogame, bo tego na rynku nie ma, stąd też sam wszedłem zobaczyć, ale bez chęci rozbudowy - sukcesów nie będzie. A tłumaczenie, że robisz to dla siebie i widzów (cóż za fejm xd) to pierdzielenie takie samo jak to osób które nigdy nie przebiły top 500, bo grają dla przyjemności, albo tych co po każdym złomie mówią: e tam odbuduje się, mam w tą grę wy****ne to tylko cyferki. Lubicie w pupcie to wasza sprawa, dziwny fetysz :))
Jeśli nie ma chęci rozwoju to i materiał jest do dupy.
Stojąc w miejscu się cofasz.
Nie proś o opinię jak nie jesteś w stanie jej udźwignąć i płaczesz jak baba
________
Aaaa no i w mojej opinii nigdzie Cie nie obraziłem, więc SMARKACZU teraz to zrobię, pakuj kredki i odrób pracę domową
DZiękuje i powodzenia w Życiu, nie widze sensu komentować twoich komentarzy , ale mimo wszystko dzięki powodzenia w Szkole.:D kulturalnie thx
-
Jak będę na siłach to będę dodawał odcinki z gry. Dziękuję moi mili staram się jak mogę z filmikami. Od Czasu do czasu DZIENNIK PLANETARNY DZięki Lama.
-
Będę się starał
-
MALCZU MISTRZ nie przejmuj się negatywnymi opiniami innych osób
Jak Ci to sprawia przyjemność to rób to co lubisz
Powodzenia
DZIĘKUJE tak właśnie będę Robił. miłego dzionka cześć.:D
-
Dziękuję wszystkim za opinie , Ja gram dla przyjemności i po prostu mam taki Swój Styl gry i w porządku moi mili Forumowicze , a w obrone będę inwestował bo mam marzenie i zachcianke , miło mi thx za rady.
-
Miłej Niedzieli.