Multikonto dla pushera

• Szacun że wam/Tobie chciało sie to sprawdzać i poczynić takie obszerne ustalenia. Niewątpliwie jeśli administracja przejdzie obok tego tematu wobec takich dowodów to należy ponownie się zastanowić czy powrót do grania po wielu latach miał jakikolwiek sens. Już przyzwyczaiłem się do kupowania surki bo sam to też zrobiłem i nie będę udawał, że jest inaczej, ale postępowanie w taki sposób przekracza granice przyzwoitości.

Aż cięzko uwierzyć, że ta osoba/ lub osoby mają czas ogarniać tyle kont i systematycznie puszczać na nich ekspedycje.

• Pozwolę sobie wtrącić jeszcze taki aspekt, który moim skromnym zdaniem jest kluczowy w takich opieszałych działaniach supportu, czy GF, czy kogo tam, kto odpowiada w mniejszym czy większym stopniu za uczciwość na serwerach ;)

Shepard śledztwo przeprowadziłeś wzorowe, ale zapomniałeś o takim szczególe jakim jest przelewanie PLN'ów (tudzież innej waluty) na konto GF przez tzw. "pusherów"! To jest główny powód dlaczego to ma miejsce i nikt z tym nic nie robi!

Za dnia szeregowy pracownik supermarketu, a nocą trener Borussii Dortmund i galaktyczny kłusownik!

"Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na kije i kamienie." - Albert Einstein

• https://gyazo.com/ee6a7f22fe45feae7a9e47461a4a85a4

Po co zaczynać gre z myślą o oszustwie?. Kogo ktoś oszukuje?. Samego siebie. Jest przegrywem juz na starcie. Dobrze ze to wylapales.

Trochę zawiało hipokryzją. To ty dostawałeś i dostajesz bany za handel na allegro.

Naprawde nie widzisz różnicy między puszerami , bociażami i oszustami a kimś kto gra uczciwie a jak chce zakończyć chce sprzedać konto?. Czemu tak naprawdę jest to nielegalne?. Poświęcam swoj czas na rozwoj konta prowadze je od samego początku, a jak chce sprzedać i znajdzie się ktos chętny powinienem mieć możliwość sprzedaży na legalu. To ożywiło by serwery. Ludzie po kupnie konta pierwsze co zrobią wydadza siano na anty. Kolejny plus. Co o tym myślicie?. Dalem zapytanie do supportu.

Na Mathilda żeczywiście wystawilem konto na sprzedaż, Dostałem za to bana, ale jakoś nie czuje się oszustem. Handel powinien być legalny.

• Nie nie widzę. Dla mnie to wszyscy w jednym worku - nie można nazwać uczciwym graczem kogoś kto jawnie łamie regulamin gry. Więc tak samo jak boty, o pusherach nie mówię bo ci to jakos dziwnie nigdy banów nie dostają, ale jaki regulamin gry i support taka pusherka - tak samo allegrowicze są po tych samych pieniądzach. Regulamin jasno czegoś zakazuje a ty tłumaczysz się jakimiś idiotyzmami o "sprzedawaniu swojego czasu blebleble". Weź się za normalną robotę a nie rób z siebie ofiary i krętacza "bo ja zmarnowałem czas na budowanie konta" - żadnego czasu nie zmarnowałeś. Zbudowałeś konto na anty i paczkach a później z profitem dla siebie chciałeś je sprzedać. Jesteś takim samym krętaczem i oszustem jak cała reszta. Nikt cię nie zmusza do wydawania anty - jak nie umiesz inaczej grać , twój problem. Jak by ludzie przestali wydawać - może to trochę by otrzeźwiło GF bo skończył by się przypływ kasy i może w końcu zwrócili by uwagę na faktyczne problemy tej gry.

I z mojej perspektywy nigdy nie będzie to legalne - bo ty zarabiasz na czymś na czym GF traci i nigdy nie zalegalizują handlu na allegro kontami bo nic z tego mieć nie będą. To że support tylko czeka zamiast samemu szukać powoduje później że mamy taką grę i takie community jakie mamy. Pełne oszustów , złodziei i cebul które w każdy możliwy dla siebie sposób - nielegalny - próbują się albo wzbogacić albo "wybić", nie ponosząc z tego powodu żadnych konsekwencji. A jak już się trafi że ktoś dostanie tego bana - to juz i tak jest po serwerze i nie przynosi to żadnych wymiernych i pozytywnych efektów.

• Zniszczone punkty militarne

Hefi -22.201.391

Punkty

Hefi - 24.203.707

Odliczając 30% od pkt zniszczonych ( pewnie należało by dodać forming ale pewnie też nie zawsze zbierał cały złom ) wychodziło by 15.540.973 pkt na plus za same zniszczenia innych flot.

UNI ma już ze 25 dni. Czyli Hefi z samego EKO + ekspedycja zdobył 8.662.734 pkt

Dalej uważasz że HEFI to paczkomat?

Ja Wydając 50 zl na star gry jestem top 12 15.274.593 pkt, odliczaja pkt zniszczę a niewiele tego jest bo ok 3kk pkt zniszczeń wiec z samego eko + ekspedycji mam no powiedzmy jakiś 10kk pkt

Czyli z samgo EKO i ekspedycji zdobyłem wiecj pkt wydjac jedyni 50 zl

Jak dla mnie HFI to paczkomat z 50 zl!! Znam Hefigo od lat i nigdy nie wydal więcej niż 50 zl w grę. Co do sprzedaży kont jego sprawa/

KONIC GRY

UCIEKM, widzę ze jesteś wierny przestrzeganiu praworządności w OGME.PL ALE niestety jesteś tez DUZYM HIPOKRYTĄ.

W Twoim mimaniu LEPIJ ODDAC pod złom ( PUSH ) Sojusznikowi konto niż sprzedać na allegro?? ( sam sie od Ciebie pushowalem )

NIe pisz ze nie bo graliśmy razem i wiem co robiłeś za przekręty i KUZWA człowieku czepisz si Innych a sam święty NIE JESTS!!!

Wiec proszę Cię Zamilcz w takich TEMATCH/.

Dla Ciebie wszyscy to oszuści i złodzieje, nie mierz wszystkich SWOJA miarą, potrafisz tylko głośno Płakać nie przedstawisz żadnych dowodów a sam nie czysto grasz.

Dalej uważasz ze mój złom na Lacarta byl Kupiony przez Balboe? To uważaj sobie tak do ustnej śmierci, masz prawo ale przynajmniej się nie ośmieszaj Oszuście!!!

Tak sam święty nie jestem i wiele mam za uszami, raz dostępem bany a raz mi się upiekło, wiec jak wcześniej wspomnilem ZAMILCZ i się nie kompromituj

Co do sprzedaży kont na allgro, tez nie uważam żeby sama sprzedaż była czymś złym, co innego jak się sprzedaje konto pod złom ale sprzedaż konta? Lepiej je sprzedac, zresztą wszyscy gracze tak robią i PAN Uciekam TEZ.

ALE OK Przecież regulamin zabrania. To teraz podpowiem czego regulamin NIE zabrania!!! Konto jest własnością GF i sprzedaż konta jest nie dozwolona w tym sprzedaż kodu to przekazania konta i niby wszystko jasne.

ALE UWAGA!!! Sprzedaż EMILA na którym jest KONTO już ni jest własnością GF wiec prosty sposób na obejście tego pkt regulaminu :)

Czyli nie ma złamania Regulaminu :)

• Ale bzdury wygadujesz :) I to takie bzdury że aż parsknąłem ze śmiechu :) Tworzysz jakieś reguły nie mające nic wspólnego z rzeczywistością bo wydaje ci się że masz o czymś pojęcie - to twój problem. I czyni cię to tylko głupkiem. To twoje pisanie porównać mogę do któregoś postu "Że ktoś dostał bana za budzik" :D I tak co by nie było - nigdy nikomu nie sprzedałem konta w tej grze ;) Zanim jeszcze grałem konta albo szły do usunięcia, albo leżą na urlopach albo oddałem komuś bez profitu dla siebie - żadnego. W karierze oddałem w sumie dwa konta - na jednym ciągle jest grane i z tą osobą ciagle mam kontakt, a drugie chyba jest na urlopie. Pozostałe poszły do usunięcia :) Zakończyłem aktywną grę już dawno temu.

Ciężko komuś kto bez pieniędzy nie potrafi zachowywać się jak człowiek tylko jak zwierze zrozumieć że nie dla każdego mają one wartość. I ciężko zrozumieć że nie każdy buduje swoje ego i życie na grze i musi na niej zarabiać bo w inny sposób nie może :)

Takich idiotyzmów mi niestety nie wmówisz bo wysysasz to teraz z palca co by się wybielic :D I tym bardziej mnie to śmieszy :D I co by nie było - nie mam bladego pojęcia o kim mówisz, i że niby tobie oddawałem cokolwiek - ja swoją grę w ogame zakończyłem rok temu i od tego czasu nie mam aktywnego konta na żadnym serwerze/ Nigdy z tobą nie grałem, nawet nie wiem czy bym wszedł do sojuszu z takim jak to określić... dzieciakiem z problemem ??? :) Wszystkie sobie leżą albo zostały oddane. Oddanie konta - kodem co według GF jest jest legalne - nie można nazwać oszustwem chyba że bierzesz za to pieniądze - i to własnie robi Heffi. Ja złamanego centa nie dostałem bo musiał bym mieć twoją mentalność - i być tak głupi i naiwny. Szkoda zachodu :) Nie wmówisz mi czegoś co nie miało miejsca. A próbować możesz - zrobisz z siebie tylko większe beztalencie przykute do monitora.

A z tego co mi wiadomo to ty ciśniesz na każdym serwerze na jakichś wynalazkach, odstawiasz wały i jak jakiś upośledzony dzieciak wymyślasz historie z innej bajki to już świadczy jak głupi i naiwny jesteś :) Już co nieco chyba było mówione na ten temat ??:D

A co do Heffiego - mowa o koncie na Mathylda :) Na innych serwerach tez pewnie to zrobi , bo robi to notorycznie z serwera na serwer :) Które ponoć zgłaszało kilkanaście osób bo jest tak samo mądry jak ty - i wystawił aukcję na allegro podpisując ją swoim nickiem z gry :D

Handel kontami na allegro czy innych portalach jest łamaniem regulaminu. I jaką byś sobie wymówkę nie wymyślił i tak się nią nie wykpisz :)

• Co już udajesz ze mnie nie znasz xd DOBRE. WAZNE ZE JA CIE ZNAM I WIEM CO ROBILES.

Co do sprzedaży kont to pewnie nie sprzedawałeś bo zawsze słabym graczem byleś i raczej nikt Twojego konta by nie chial kupic :) ALe puhowles sie i nie wazne ile razy napiszesz ze to nie prawda j wiem ze to prawda :D Przyznaj sie a ni waisz sciemie :) NA mathylda specjalnie prowadziłem konto pod push dla Ciebie xD

Co do "Glupka" nie msz argumentów to zaczynasz obrażać, to Tylko świadczy jak slaby psychiczni jesteś :*

Co do komentarza o ego i cos tam bez pieniędzy to nie kminie o co Ci chodzi :D o 50 zl? Facet Tyle to j Ci mogę sam dc, postawić wódkę czy cos jeżeli Ci szkoda :D

Ja się wybielam pisząc ze tez zdarzało mi się nie do końca grać z godnie z regulaminem? TY żyjesz w jakimś swoim świecie czy co?

Wybielasz to się Ty pisząc ze sie nie znamy a dobrze sie znamy xD

Rok temu zakończyłeś gre, o ile wiem Lacarta i mathilda do której tak chętni si odnosisz i prowadziłem tam dl Ciebie push konto to jeszcze roku nie maja :)

Piszesz ze tego co Ci widomo że ja Cisne na każdym serwerze na jakiś wynalazkach. ale CZEKAAAAAAAAAAAAJ pisls ze mnie nie znasz? xD sam sobie zaprzeczasz.

Hefi ODDAJE konto na każdym serwerze i co z tego? Hefi zacznij oddać pocztę email xD wtedy Nie złamiesz regulaminu :) i będziesz dla PN Uciekam uczciwym graczem xD Wtedy i TYLKo wtedy :D

PUSH tez łamniem regulaminu. i zacytuje " I jaką byś wymówkę nie wymyślił i tak się nią nie wykpisz"

Wiec skoro tak piszesz o innych ja mam prawo nazywać Cie piusherem i oszustem :)

• Ale ty jesteś nienormalny gościu, naprawdę. Masz jakieś zwidy albo jakieś urojenia. Robisz z siebie debila w tym momencie wiekszego niz robiłeś w innych tematach na tym forum :) Nigdy nic od ciebie nie dostałem bo nigdy w życiu z takim głupkiem nie grałem :) Nie mam pojęcia kim ty jesteś w grze, nie mam pojęcia na jakich serwerach grałeś , nie mam zielonego pojecia o czym ty piszesz ale definitywnie mylisz mnie z kimś innym albo już fantazja cię tak ponosi że tracisz kontakt z rzeczywistością :D W życiu sam od nikogo żadnego konta nie dostałem, nie wziąłem , nie kupiłem od nikogo , w życiu w całej mojej kilkuletniej historii w tej grze nie wydałem na nią ani złotówki ani ani złotówki na niej nie zarobiłem.

Nazywasz kogoś słabym graczem przechwalając się ludziom że grając na botach nigdy złoma nie dostałeś, po czym sprzedajesz flotę pod złom i chodzisz i pytasz ludzi czy kupić nie chcą ?? :D Pojecia nie masz jakim graczem byłem. Na pewno lepszym od ciebie bo przynajmniej nie używałem botów, clickerów, budzików czy "myszek z macro" żeby złoma nie dostać. A kilka razy dostałem i w porównaniu do ciebie dzieciaku - miałem jaja pogratulować - lepszemu od siebie graczowi i grać sobie dalej. Ty nie zasługujesz nawet na pomruk.

A to że po sieci krążą screeny z twoimi akcjami gdzie jesteś w roli głównej, i to że ktoś jak ja się nimi w takim czy innym celu posłużył - to już pretensje miej do ludzi którzy je udostepnili, albo pretensje miej że ludziom się przechwalałeś jakie to pushe , łamania regulaminów , wałki boty w twoim wykonaniu się odbywają.

I uprzejmie proszę - nie wciskaj mi więcej takiego kitu bo jedyne do czego masz prawo to do oddychania. Takie przekręty jak ty - gdzie nawet z Perseusa już sporo screenów z tobą w roli głównej się pojawia - mają prawo jedynie oddychać. I na pewno nie wciskać takich bzdur i nie wymyślać takich historii.

I nie wciskaj mi więcej tych gówniarskich bzdur, bo widać natura ci rozumu i życia poskąpiła i musisz to rekompensować takimi właśnie postami. Uważasz ze coś wiesz a nie wiesz nic ;) Pojęcia o niczym nie masz i pojęcia nie masz o czym sam piszesz. Chciałbyś żeby tak było, chciałbyś żeby to była twoja wymarzona rzeczywistość - ale ta rzeczywistość to wyssane przez ciebie z palca bzdury, bo tylko to potrafisz :)

I nie mam noname'ie z sieci zielonego pojecia kim ty jesteś. Nigdy w życiu z tobą nie grałem, i nigdy nie zagram ;) Bo raczej do aktywnej gry już nie wrócę :)

A pewnie , bo zapomniałem - push. W moim wykonaniu... ostatnio kiedy to mogło być... jakoś może w czerwcu na u68 chyba , wtedy chyba albo kilka tygodniu później już szykowałem się do konczenia powoli gry, bo w porównaniu do ciebie wiem co to realne życie?? Albo trochę później już nie pamietam. Musiał bym poszukać , ale nie wiem czy mi się chce. Tak... gość zrobił fsa... zdjąłem mu z ekipą jakoś o 2-3 w nocy moony i siadło. Ale czy to był push ?? No nie sądzę bo gra dalej. I oddał później rewanż więc też się na mnie spushował :D Ale w sumie... ciężko powiedzieć :D

Idź się chłopie leczyć. Do dobrego psychiatry, albo odejdź od kompa bo coś ci zaszkodziło na główkę.

• Tak tak, pewnie i co jeszcze wymyślisz żeby sie wybielić xD

Nagle okazuje sie ze Obronca praworządności nie zawsze jej przestrzega mit upada :D Typowy PiSowiec :D

Tego debila to Ty chcesz zrobić z innych xD Mame oszukasz, tate oszukasz ale życia nie oszukasz :) sam sie prosiles o to od dawna by ktos napisl o Tobie. :)

Wrzuc jeszcz raz te screnny bo o ile pamiętam z lacarty to żaden screen niczgo nie dowodził xD

Jests pusherem i oszustem :) Nich kazdy wie

A ja kim jestem? Tez mogę być oszustem dla Ciebi i innych tylko jest jdan różnica, ja mam w to wywalone xD

Ale to jest najlepsze:

"I nie wciskaj mi więcej tych gówniarskich bzdur, bo widać natura ci rozumu i życia poskąpiła i musisz to rekompensować takimi właśnie postami. Uważasz ze coś wiesz a nie wiesz nic ;) Pojęcia o niczym nie masz i pojęcia nie masz o czym sam piszesz. Chciałbyś żeby tak było, chciałbyś żeby to była twoja wymarzona rzeczywistość - ale ta rzeczywistość to wyssane przez ciebie z palca bzdury, bo tylko to potrafisz :)

I nie mam noname'ie z sieci zielonego pojecia kim ty jesteś. Nigdy w życiu z tobą nie grałem, i nigdy nie zagram ;) Bo raczej do aktywnej gry już nie wrócę :)"

Pierwszy akapit to tak jak byś pisał o Sobie xD

W drugim natomiast piszesz ze ze mna nie grałeś, a sccrna z Socjuszowego discorda wklejałeś na forum xD ( wkleił prywatna rozmowę moją z seba12345 którą Ci udostępniłem n disco)

Przstan klamc łgarzu!!!

Nie bede Ci juz odpisywał, wysączy że zdemaskowałem Cię jakim wielkim HOPOKRYTĄ jesteś łgarzem i oszustem Pozdro :) :*

Dla normalnych, grałem z tym małą intligentym czymś n lacarta w sojuszu NTN a na mathild bylem jego pushowka za to ze on na lacarta rozbil sie o jakiś bunkier żebym ja zebrł złom. Pozdrwiam

• Tak tak, pewnie i co jeszcze wymyślisz żeby sie wybielić xD

Nagle okazuje sie ze Obronca praworządności nie zawsze jej przestrzega mit upada :D Typowy PiSowiec :D

Tego debila to Ty chcesz zrobić z innych xD Mame oszukasz, tate oszukasz ale życia nie oszukasz :) sam sie prosiles o to od dawna by ktos napisl o Tobie. :)

Wrzuc jeszcz raz te screnny bo o ile pamiętam z lacarty to żaden screen niczgo nie dowodził xD

Oj gościu brnij w to dalej. To już się nie robi śmieszne ale żałosne. Polecił bym ci psychiatrę ale coś czuję i tak wnioskuję że po ilości bajek jakie wymyślasz i tworzysz musiał byś iść z kimś dorosłym. Bo dzieci leczy się w inny sposób. Żyj dalej w tej bańce. Ktoś to znowu przeczyta i znowu porozsyła trochę screenów z głupot jakie ludziom wypisujesz i wygadujesz i wtedy zobaczymy co znowu wymyślisz.

I szczerze cieszę się że nie trafiłem nigdy na ciebie w grze - bo na takiego oszusta i krętacza latać to szkoda by dexu palić :)