Posts by lukas26
-
-
Raz jak dostałem atak to wysłałem recki żeby się pozbierać i tak wysłałem że wpadały 2sek przed wlotem a i tak zebrały więc tak to działa

-
Na całe szczęście wchodzą poprawki i NaN zostanie usunięte

-
Szkoda że tyle dexu przepadło przez brak go na pzie ale taka była wola ludu

-
Jakbyście grali na testowym to byście widzieli jakie gówno zamierzają wprowadzić i że AGR nie pozwalało wysłać w ogóle floty

-
To dajta eko x12 jak 10 nie może być

A jak tak wszyscy chcą pokojową x8 to niech dają do wszystkich klas chociaż to ustawienie 5% bo potem jest problem z fsami a nie mam zamiaru grać generałem
-
I jeszcze spalanie na 0,2 bo teraz robię fsa przez galę to potem będzie trzeba robić przez dwie

-
-
Kiedy zostały zlikwidowane te nagrody na tym znaczku obok podglądu? Miałem tam sztab i chciałem sobie nagrody odebrać a tu lipa jakiej gówno porobili

-
Może jeszcze sprawdzicie tego typa Lindsey stirling co podbija licytacje o milion co sekundę
-
Jak są to konta co mają tylko napędy i astro na 10 to są to jakieś boty co latają 24h na ekspy i palą się non stop bo wysyłają floty na transportuj żeby mieć aktywność. Można je spokojnie farmić tylko trzeba mało floty wysłać żeby nie uciekały

-
Nic tylko zgłaszać. Zgłosiłem ostatnio na amerykańskim unii sześć kont, napisałem tylko boty i za 20 minut były zbanowane a u nich środek nocy

U nas to pewnie zajmie miesiąc ale warto próbować

-
Nie mamy pańskiej floty i co nam pan zrobi ;p
-
Łączono już serwery hiszpańskie i argentyńskie
Przy łączenie dobrze by było nie robić fuzji na całkowicie nowe serwery bo potem nie ma idlaków i nie ma co farmić
-
-
To jest ten duży event który się trafia raz w miesiącu czy częściej?
-
Myślałem że tu będą kokosy a tu same ochłapy po 20 baniek mety a agr wysyła flote o pojemności 277mln to może raz wpadło 130mln krisu i to wszystko

-
Czy ktoś się orientuje jakie są min. wartości surowców bo mam bonus 86% do surki i jak widzę że mi wpada po 8 mln mety czy 2,6mln deu to się zastanawiam co to za bonus?
-
Przy marnym eko i innej klasie niż zbieracz powinno się udać schować dzienne wydobycie tylko jakim kosztem
-
Mam dzienne wydobycie mety 99mln a kryjówka ma pojemność 3mln to trza by ją powiększyć o ponad 3 tys. %