Jaka tam jest prędkość flot na tym nowym uni bo było podawane x6 a agr pokazuje x8 ?
Posts by lukas26
-
-
A na jakiej podstawie są ustalane flagi bo widzę że na hiszpańskim unii są amerykańskie, argentyńskie a ja grając z Polski mam hiszpańską?
-
Czemu wszędzie mają flagi w statystykach kto z jakiego państwa gra a w Polsce nie ma?
-
Dodano do gry system ochrony przed bashem. Zatrzyma on kolejne ataki tego samego gracza na ten sam cel po szóstym ataku, który miał miejsce w ciągu 24 godzin.
jak to się będzie miało do prób moonowych?
-
No niezła patola z tym limitem na quantum, powinni to dostosować do top1 a nie że jeden zrobił 20k misji a ja 4k i oboje mamy zablokowane

-
Budynek mi się zawiesił na quazar i już wisi z godzinę a cała flota stoi na planecie a zaraz koniec blokady ;/
Czemu tego nie da się anulować się pytam?
Przy okazji dodam że na 150 misji nie znalazłem rocktalów i nie idzie ruszyć z rozbudową FŻ

-
Czemu mam urlopy pozapinane. był jakiś backup ?
Wszędzie gdzie zdjąłem dziś urlopy mam je z powrotem a stocznie normalnie pracuję o co tu chodzi?
-
Zablokowało mi 11 planet bo ekspy wiszą i dopiero po 3 w nocy się odblokują
Dajcie jakiś restart bo mam tylko straty
-
Z tym metropolis to żem się przejechał ale zmierzam do 100% surowców z ekspedycji i czy to jest prawda czy ściema?
-
Te kryjówki pewnie są tak dobre jak ten cały metropolis 7% x15 planet to będzie 105% do badań uhm takiego wała
wyszło ledwo 1%
-
Miała wejść nowa wersja a nie weszła, flota mi wisi od rana i blokuje planete i dostęp do reszty floty i cokolwiek zostanie tam wysłane się zawiesza

czy nocny reset to odwiesi ?
-
Co to było lamerski fs a w stoczni satelity i gsy w stylu blusa ?

-
U mnie znikają. Zdaje sie że to wina agr
-
Mi też nie zalicza tych ekspów chyba trzeba mt wysłać bo na dt nie działa
-
Fajna ta nowa wersja serwer nie odpowiada spróbuj ponownie
w dodatku wywala misje i podaje że żadnej nie wybrano -
Czy technokrata wpływa też na badania FŻ?
-
No to pograne
ładuję mieli w nieskończoność nawet nagród nie idzie odebrać bo pusto w zakładce -
Nie działa dalej.To nas pojadą Ci top flotowcy co są zalogowani....
Ci co się próbują logować nie zrobili się idlakami więc nie mają prawa ich atakować
-
u mnie też nie działa a kolega normalnie wbija z telefonu bez problemu
dawać tę wersje na resztę serwerów

ciekawe że mimo nie udanego logowania pojawia się aktywność na matce

-
Działa to już czy nie bo widzę po 12 osób online a ja się zalogować nie umiem