Kiedy floty wrócą z ataku bo juz wiszą z 1.5h a na 14 mam do roboty ?
Posts by lukas26
-
-
Działa to gówno czy się wysypało bo mam ERROR 500?
-
Jest to już naprawione czy nie bo wbijam na quasar a tam energia na minus za chwile na plus i zaś na minus?
Przerwałem farme kryształów i włączyłem na nowo i zostało ok 100 mnl sury
o co tu chodzi? -
Będzie promka na paczki

-
Kiedy zostanie przywrócona pojemność floty bo brakuje mi 300mld pojemności a urlopu nie mogę zapiąć?
-
Gratulacje obrony, oby tusek nie przetapiał tego na flotę bo wiadomo jak to się skończy

-
Chyba trzeba mieć budynek mety na 5lvl
-
Działa w ogóle ten symulator w grze bo co chcę coś sprawdzić to jest not set yet?
-
Zdjąłem dziś urlop po miesiącu i nie zdążyłem wyjść z zakładki urlop do podglądu a już lecą skany od komornika. Spojrzałem w galaktykę na lewo i prawo wszędzie brak aktywności znaczy się że klikał mnie przez miesiąc kiedy zdejme urlop, że się ludziom tak chce

-
Czy dostaniemy takie same nagrody jak na testowym ?
Trochę by to namieszało w rankingach
5lvl doku -
Kiedyś telep działał na urlopie teraz nie można nic zrobić
-
A to badanie w ogóle coś daje? Mam 8,13% więcej anty a podczas eventu kilka razy trafiło się 2700 anty. Jak długo latam to nie pamiętam żeby trafiło się równe 300 anty a tu kilka razy takie ochłapy

-
Sprawdzałem przez gale i minimalnie większe spalanie jest na x2 ale to pewnie przez napędy
-
Ja tylko przypominam, że zwiększenie flot pokojowych x2 to 2 razy większe zużycie deuteru, paliwa.
Spora utrata w ciągu tygodnia deuteru.
A w jakim sensie bo sprawdzałem na x2 i x5 i jest to samo spalanie?
-
Na 14 ekspów przeważnie 11 jest pustych w dodatku bardzo dużo 5h opóźnień
-
6200 anty w 3 dni gdzie normalnie anty trafia się 4x na rundkę, taki event to ja rozumiem

-
co zaś się podupcyło że nie ma nad kordami księżyca i nie idzie zaznaczyć lotu na pz?
-
Flota tak naprawde stoi ale ją nie widać bo jak masz przynajmniej jeden statek i klikniesz na zaznacz wszystkie to się zaznaczy. Dwa razy już straciłem flotę przez ten błąd. Wczoraj dostałem 30sekund na ucieczkę ale flota się nie pokazała i nie było czym uciec
dno i wodorosty -
Ale jak to tak nie było obrony ?

-
A leciała tylko jedna obrona że tak wam to pykło z czasem?
&