Pokojową można by od biedy podnieść wtedy by sie o mniej ekspedycje opóźniały ale za to fs w układzie odpada ![]()
Posts by lukas26
-
-
Nie wiem jak to przenosiło ale miałem planety na 8 pozycji i 8 były wolne a mnie przeniosło na 7pozycję a teraz to nawet nie ma gdzie się przenieść bo wszystko zajęte

-
Czy ten urlop przy przenosinach blokuje wszystkie rzeczy na koncie np wyburzanie budynków bo nie chce żeby się okazało że jak wejde za parę dni na konto to się kopalnie wyburzą?
-
Jak ma przyjść jak nawet nie idzie wybrać tego unii

-
Wurren może przechodzić tylko na uni vela bo tylko takie mam do wyboru ?
-
Na co tyle kolonizatorów pewnie na klonowane

-
Ja też miałem planety tam gdzie chce i robiłem fs przez gale za 39mln a teraz dołożyli 2 gale i kosztuje to 120mln
-
Taa rzeźnia zaraz zrobią jeden sojusz i dalej będą płakać że nie ma na co latać

-
a co z bonusami np na 8emce na metal ? zostają pomimo innych kord, czy zmienią się na aktualne ?
Zostaje na pewno temperatura (sprawdzałem), a jak miałeś 15 pozycje, a przeniesie cie na pozycje z bonusem metalu to będziesz miał combo bonusów (choć to raczej trudno przewidzieć, bo przy przenoszeniu też galaktyka się może zmienić, nie pamietam czy najbliższy układ także??). W druga stonę to nie działa niestety, bo z tego co pamiętam przy przenoszeniu to temperatura sie zmienia (tym darmowym, tym za anty na pewno sie zmienia), ale można odzyskać bonus metalu.
Z tego co wiem to z 15 pozycji na 8 nie przenosi tylko przenosi układ dalej
Fajna ta fuzja zaś trzeba się pozbyć 4 kont, lata gry na marne
ile tam będzie galaktyk na tym kerberos? -
Ja tez mam pytanko czy generał zmniejsza spalanie o połowe dla sond?
-
Przeca na testowym nie idzie atakować to jak ukradli ?
-
Przerwa miała być do 10:25 a 40 po nie szło się zalogować niech teraz flote oddają

-
Miały być nagrody a ni ma

-
Co to się stanęło że obaj na banicji?

-
Na mnie też leciały gsy przez 5 galaktyk mimo że gościu miał planety obok mnie. Zgłosiłem i dostałem to
Dziękujemy za zgłoszenie.
OGame jest grą strategiczną i niektórzy gracze stosują taką taktykę aby uśpić czujność gracza. Rozumiem, że dla Ciebie takie ataki są denerwujące jednak niestety atak, który został wysłany na Twoją planetę nie może być uznany za spam podglądu i złamanie Zasad Gry.
Jeżeli ataki się powtórzą proszę wysłać kolejne zgłoszenie.
-
Niech majs się przeleci na incepcje i sprawdzi czy jest błąd

-
Podobno maja być kopalnie i badania na święta

-
Rano skorzystałem z tego eventu a nie ma żadnego info że taki był Skróć czas o połowę / Zakończ - 25% taniej
-
Dajcie jakieś paczki z artefaktami bo zmiana badań w T3 na 17 planetach to jest koszmar

Ruda Była jakaś promka na skracanie badań gdzie to wyparowało ?
-
A nie ma tam jakiegoś ograniczenia ? Można na x1 zejść do 10 min?