Kto zebrał złom ? Bo z bilansu wynika że agresor poleciał na dtki i satelity a wysłał miliony recków? ![]()
Posts by lukas26
-
-
Specjalnie zdjąłem urlop bo mi sie dziś sztab kończy a tu nie ma sklepu
też mi problem że pół obrazka było widać
-
Za artefakty płacić prawie tyle ile dają to też jest jakieś nieporozumienie. Powinny być jako gratis a nie nagroda do wyboru.
-
Kto tu gorzej wyszedł na tym starciu?
Nie miałeś tam jeszcze floty żeby posłać na moona i planetę żeby odebrać złom i obrońca by się trochę spocił

-
Też mam 14/14 pustych i ten cały komputer ekspedycyjny to chyba od parady jest

-
Na satki poleciał a jeszcze bezczelnie kłamie z nie lata po satkach

-
Kto wydał mniej antymateri ten wygrał to starcie

-
4k ekspów na uni x1 to grubo a mi wpadają 5godzinne opóźnienia to obróce 2x na dzień

-
Szkoda że rynku nie ma można by sprzedać nagrodę

-
Postawił dwie bańki GŚ na unii x1 niby do jakich celów? Chyba do niszczenia moonów tak jak majs

-
GF go tam nasłał żeby wyciągnął z gothe tyle siana ile się da

-
Tylko mi powiedz jakie żądanie może obsłużyć za pierwszym razem? Co by nie kliknąć to wywala spróbuj później
-
Te wszystkie 3 klasy sa tymczasowe?
-
Zawrotki też tak średnio działają. zawracałem flote na 5, 10 sek przed dolotem znaczek zawrotki znikał a flota dalej leciała do celu i dochodziło do rw.
Hawi swego czasu też gadał że flote zawrócił a mu ja odjęli

-
To jest handlarz 81% a wczoraj mi sie zdawało że tam pisało rabat na handlarza 81%
To trochę lipa bo bym sobie zezłomował sondy a tak juz wybrałem co innego 
-
Gameforge (0)
Przedmioty (0)
Przedmioty ograniczone czasowo (0)Było to wcześniej w ekwipunku czy teraz sie pojawiło?
-
Zawsze złaziłem z urlopu żeby zdobywać te nagrody teraz przynajmniej będę to miał głęboko

-
Licznik powinien się przekręcić i jechać od zera

-
Piękne gęsiobicie

Miejmy nadzieje że nalim się za was weźmie czy tam scruple

-
Pokojową można by od biedy podnieść wtedy by sie o mniej ekspedycje opóźniały ale za to fs w układzie odpada