Wincyj plazmów by się przydało
Posts by lukas26
-
-
Czy nad symulatorem z gry sa prowadzone jeszcze jakieś udoskonalenia bo spada 3x więcej statków niż pokazuje symulator?
-
Napiszcie jeszcze ile ten szpas będzie kosztował
-
Zlikwidować pojemność sond i po problemie. Kiedyś szło tam coś pofarmić a teraz jeden z drugim zapuści bota i nie ma nic na idlakach
-
Deuter na TAK
pokojowa x200
-
U a miało być tak pięknie a tu klops
Jaka tam różnica w techach była? Zmiana na generała by coś dała?
-
1x jest spoko a opóźnienie ekspy o 5h to już w ogóle
-
Szkoda że rynku nie ma może by ktoś sprzedał przypadkowo astro
-
Jak dzis nie mogę zejść z urlopu to jutro będzie można odebrać pierwszą nagrodę czy jest tylko jedna nagroda a event trwa 3 dni ?
-
Czy pójdzie te zadanka zaliczyć na urlopie bo dziś wbiłem urlop a wiadomość o evencie też na ostatnia chwilę?
-
Niestety mi też się to zdarza na chrome i operze i nie dało się wysyłać floty i musiałem odhaczyć "Replace native second fleetdispatch page" w agr
-
Uuu lipa jakby tydzień dali na zaliczenie zadań to bym zagrał
-
Ruda wiadomo coś kiedy zostanie przywrócone przekazywanie kont albo czy jest opcja przeniesienia kont po fuzyjnych (mam 3 na jednym uni) na inne np. zagraniczne unii?
-
Ja widzę że mam jakieś detroidy do stoczni mechów i nawet nie wiem skąd to się wzięło
-
Nie potrzebnie to dodawali bo coś zaczęło mi mielić i nie da się floty wysłać za pierwszym razem
-
Zależy jaki przelicznik
-
Przerwa 25 minutowa która trwa już godzinę i nadal nie działa a flota stoi
-
Na minutę przed dolotem wylogować obrońcę i zablokować bo panocek ma pretensje że obrońca się wybronił
-
Nagrody nie idzie odebrać bo wywala komunikat nie znaleziono nagrody
-
Nadal nie widać gdzie lecą skany i ataki a miało być naprawione przy konserwacji