Posts by Cortez22

ta fuzja to tragedia i to przede wszystkim z uwagi fakt połączenia 3 letniego uniwersum z rocznym a tu nawet ktoś piszę że z półrocznym, gdzieś ktoś dobrze napisał że jesteśmy mięsem armatnim dla pierwotnego unii, jedno co zyskaliście to że nie wydam już ani złotówki na to badziewie po prostu skazałem się na wegetację, gram z przyzwyczajenia, już nawet nie mówię o tym że byłaby znacznie lepsza np. roczna subskrypcja tej gry niż kupowanie anty i pakowanie paczek przez bardziej zdesperowanych lub po prostu bogatszych. Z rywalizacją nie ma to nic wspólnego a jedynie z ordynarnym wyścigiem szczurów , sam wróciłem po latach do tej gry i to co się teraz odpie...la to po prostu żenada do potęgi , tak to jest jak kasa przesłania rozum i zasady. Jedyne czego żałuję to straconego czasu i kilkudziesięciu złotych zainwestowanych w to coś nazwane grą jedynie przez eufemizm . Pomysł z cmentarzem jak najbardziej zasadny, ale nie do przeprowadzenia przez tych cwaniaczków

powtarzamy do znudzenia schemat , triss kilka żałosnych wjazdów, klepie flotę pgs odbiera 20 razy tyle, szo za wytrwałość dla pgs że też wam się chce robić tyle zachodu i kombinacji na martwym serwie, przecież tu nie ma żadnych wyzwań tylko cwaniactwo i sztuczne podziały, patrz melmax vel wariatek, niby triss i inni mi się nawet nie chce schodzić z urlopu bo taka bryndza czekam na jakąś fuzję bo ta gra nabierze jakiejś dynamiki

wszystko okey ale spalanie dykty na 0,5 absolutnie nie, wówczas PGS - y będą latali ciągle i tak martwy już serw stanie się jeszcze bardziej do d upy jeżeli tak bardzo chcesz być farmą kto kto tam bogatemu będzie bronił ale tu można jedynie grać na przeczekanie do jakiejś fuzji , bo nic innego się tu już nie da zrobić. jestem za, tylko spalanie nie na 0,5 a na 1,5 i to będzie okey

nie trzeba być geniuszem żeby wyliczyć że twoje tzw złomy na PGS to zaledwie ułamek tego co później tracisz, tym bardziej że złomujesz nie tylko PGS , po prostu jesteś pralnią brudnej antymaterii przyjacielu, stawiam orzechy przeciwko kasztanom że licząc ciebie, melmaxa , tomeego , intera może audika w tej grupie jest osoba która zarządza kilkoma kontami, może dwoma lub trzema ale z pewnością ta sama, to że moderatorom nie chce się tego ogarnąć też jest zrozumiałe , gdyż nie dość że zarządza to jeszcze wydaje w realu kupę kasy na anty. i generalnie gdyby nie ciągłe przechwałki tych kolesi człowiek miałby to gdzieś a tak kreują się na nie wiadomo jakich gringo . A teraz szybciutko cenzura ciach ciach, byle nie bolało po oczach