Posts by Wodzu

Upadły i Wojciech jest online . Dawać z serca .Bo jak dla mnie to narazie zrobić zamieszenie wokół SC.Tylko o to chodzi ..Niby się ktoś pokłócił niby ktoś coś powiedziałal

Dawać albo ..... skasować.:).Bo jak ktoś ma jaja wzucic st to powinien wytłumaczyć:)

[mod='Neferet']Połączyłam posty[/mod]

Nie przepadałem za wami tobą najbardziej .Ale to tylko gra i jeżeli zrobiłeś to co zrobiłeś to jesteś wart mniej niż brązowa śmierdzącą maź w sedesie . Jeżeli naprawdę coś między wami nie wyszło a byliście w jednej ekipie . Jednym sojuszu tak dlugo teraz taka akcja to splunąć ci w twarz to komplement :) Czas pokaże co i jak . Upadły SzO życzę..Może tu chodzi o coś innego. Życie zadziwia:).Nie wszystko białe co białe:)

cały złom zebreałem, ale źle coś policzyłem i wyszło więcej recy, musiałem lecieć 2 razy i o dziwo zdążyłem, pozdrawiam nowego właściciela niech się dobrez bawi :) reszcie uni też rzyczę przediej zabawy :)

Wodzu rzyczę każdemu sojuszowi takiego prezwodnika jak ty, dzięki tobie tak długo wytrzyałem. Jak ktos miał probely nie patrzył na własne straty tylko brał flote i leciał.

Życzę powodzenia w realu .W imieniu moim i reszty ekipy.My tu jeszcze zostaniemy:)

Lorak Naszego męczył i się zmęczył :trollface: Tym bardziej miło się to ogląda. Gratulacje za akcje dla obrońców w szczególności dla Takeshi Kovacs ;) Sprawiedliwości stało się zadość.

Degrot.

Lorak lata .A jak się lata to czasami można bo łbie wyłapać.Czekam aż wy zaczniecie nosa z nory wychylać.Bo jak na razie tylko Nixar ma odwagę.No a chyba macie czym z tego co widzę:)

Pozdrawiam:)

Podobno jestem tylko po tej zlomowanej stronie raportów i nic nigdy nie upolowałem.

Obrońcy życzę SzO już chyba 3 raz go odwiedzilem . Weekendy słabo coś ci wychodzą .. Pozdrowienia dla VIP-ów

Dnia 24-12-2022 17:33:43 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor piootr25 [VIP]

Lekki myśliwiec 116.984

Ciężki myśliwiec 34.532

Krążownik 20.598

Okręt wojenny 19.204

Pancernik 20.092

Bombowiec 20.060

Niszczyciel 5.098

Reaper 366

Pathfinder 2.319

Duży transporter 34.444

Obrońca Micro [ALIENS]

Mały transporter 117.742

Duży transporter 2

Lekki myśliwiec 7

Krążownik 3

Okręt wojenny 3.003

Recykler 1

Sonda szpiegowska 210.381

Niszczyciel 12

Gwiazda Śmierci 237

Reaper 567

Pathfinder 1.200

Po bitwie...

Agresor piootr25 [VIP]

Lekki myśliwiec 89.470 ( -27.514 )

Ciężki myśliwiec 26.601 ( -7.931 )

Krążownik 16.080 ( -4.518 )

Okręt wojenny 15.290 ( -3.914 )

Pancernik 16.075 ( -4.017 )

Bombowiec 16.051 ( -4.009 )

Niszczyciel 4.060 ( -1.038 )

Reaper 298 ( -68 )

Pathfinder 1.806 ( -513 )

Duży transporter 26.493 ( -7.951 )

Obrońca Micro [ALIENS]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

258.613.998 Metalu, 276.301.962 Kryształu i 226.037.376 Deuteru

Agresor stracił łącznie 1.509.428.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 3.361.106.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 1.468.145.538 metalu i 1.203.807.063 kryształu.

Agresor przejął łącznie 760.953.336 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 889.311.536

Kryształ: 958.589.025

Deuter: 75.577.376

agresor zyskał łącznie 1.923.477.937 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -1.872.850.998

Kryształ: -1.765.042.962

Deuter: -484.165.376

obrońca stracił łącznie 4.122.059.336 jednostek.

Fajna akcja. Piotruś leciał na pewniaka a tu zonk. Graty dla obrońców, a Pioterowi SzO. 💪👊

Taka gra.Odrodze się jak Feniks:)

Pogratulowałem Wojtkowi bo na tym ta gra polega.Dla mnie i tak jest powód do dumy że Wojciech i ty Mamba Freqq ProWeeD rady nie daliście.Moj drugi błąd i tylko dla tego się udalo (Jak Wojciech pisał mogłem mu

3 razy flotę rozwalić bo zapomniał się podstawić a ja zawracałem:) ale chociaż się coś działo na tym prawie martwym serwerze ...Już spawam .Bez obrażania prowokacji bawimy się Dalej

Na uwagę zasługuje fakt, że oponent został wyliczony, a jednak niewiele osób to potrafi.

na fali złapany nie wyliczony, sam to widziałem ale czasu miałem za mało... wyliczony to kiedyś został ten który tu najbardziej się unosi.

Tak kiedys zostałem wyliczony (Może przypadkiem...może nie.Nie wnikam).Co do kłótni Nie do końca to była kłótnia na początku no ale od słowa do słowa i zrobiła się telenowela:). Bynajmniej gracze mają co robić i śledzą z zaciekawieniem.Co do hejtowania itp.To nie do końca tak jest .Każdy ma prawo do komentowania w ten czy inny sposób.Ja bynajmniej mam jaja i nie chowam się pod tym czy innym nickiem zostawiając komentarze .

Mam taki jak na serwerze .Niczego nie żałuję bynajmniej się coś dzieje na tej coraz większej pustyni.Pozdrawiam i ..jutro wracam:)

Mixthor małe sprostowanie ..Nikt ci wojny nie będzie wypowiadal bo nie widzę sensu .Po drugie większość twoich ataków ostatnio kończyło się minusem dla ciebie bo nawet jak na satelity lecisz po groszowy łup to się sam zlomujesz.Po 3 . Zapomniałes dodać że napierdzielasz rakietami i około 120 skanów wysyłasz niekiedy co kilka sekund .Po 4 ten raport tak wygląda tylko dla tego że Pandrodor

Nie spodziewałam się że leci po całą flotę.Milalo być tylko 30k krążków na złom bo atakowales z planety i cię na falandze wyczail a ty może celowo ale wydaje mi się że specjalnie zostawiłeś flotę na planecie .(potem plakales że i tak obudujesz)więc pewnie się zamotales.

A gdyby wiedział że w leci po całą

To poleciało bo więcej reckow i nic byś nie zebrał.. Pozdrawiamy i pewnie do zobaczenia wkrótce bo jak dodałeś ..a nie czekaj zapomniałeś dodać że te wszystkie akcje zaczęły się od tego że nagłe któregoś dnia poleciały ataki z twojej strony rakietami (około 1200) dały 20 mil zysku jak nie mniej Tak samo robiłeś starcom i mojej osobie praktycznie codziennie śmiejąc się z tego. Dlatego się na ciebie zebraliśmy..Kto normalny płacze że ma tylko drobne z ekspedycji bo zbieracz i że 5-10 mil to dla niego dużo a za wchwile wywala 1000-1200 rakiet żeby te 5-10 mil zebrać ???

[mod='Neferet']Połączyłam posty[/mod]

Już takie groźby kiedyś słyszałem.A jakoś gram ....

Ktoś ci groził? grać grasz, ale jaki poziom reprezentujesz :lool: w pyskowaniu pro ale w grze... jak widać. :thumbdown:

Gram jak chce.Chyba można po swojemu???.Ja ci nie zaglądam co i jak robisz.Wystraczy że skupisz się na sobię i tyle..A nasza wymiana zdań i tak kończy się tym że moderator usuwa wszystko.Wiec ty zlomuj a ja będę grał jak chce i koniec tematu. Pozdrawiam

Już takie groźby kiedyś słyszałem.A jakoś gram ....