Gratulacje .Tak trzymaj
Posts by Wodzu
-
-
Ale przecież wojciech to krysztalowy gość, czego chcesz od niego, zawsze wiedzial wszystko o wszystkich,
Ja tylko dodam od siebie.:)Upadly dużo rzeczy piszę i ma dowody itp na to:)Wojciech dużo informacji z siebie wyrzuca że to i tamto ale jak zapytasz możesz udowodnić potwierdzić to odpowiedź jest mniej więcej taka.Jak chcesz to nie więź twoja sprawa ja wiem swoje. Ładnie wami manipuluje itp:). Po drugie nie przepadali za sobą itp. Wojciech wykorzystał fakt że wie gdzie flota jest i że nie chowa.Malo tego poprosił o skan JANuszka żeby przeskanował mu Upadłego.Tak JANuszek mi pisał . Januszek - Wojciech??
-
Widzę że ładne tu teorie są kręcone, ale to wasza wyobraźnia tylko.
Prawda jest taka że moje zaufanie do gracza upadłego zakończyła się z dniem 22 czerwca poprzedniego roku gdzie wiedział że lecę na gracza sebastiana z tere kuku i pytał nawet ile mam do celu, po czym log gracza Sebastian i telepiecie mu prawie pod dom floty, był przygotowany do tego lotu i od razu się poderwał (feniksy o tym wiedziały, ja wiedziałem, sojusznicy S_C wiedzieli i tere kuku też wiedziało).Po czym jego manipulacje, krętactwo trwało miesiącami. W końcu jest od tego jest ekspertem, dalej bajki wam wciska. Sojusznicy mówili że lepiej go mieć u siebie niż przeciwko, tak to trwało miesiącami (z resztą jak mają odwagę niech sami się wypowiedzą)
Pozdro
Tak to czytam i jeżeli Dobrze wyczytałem. Coś się wydarzyło w czerwcu poprzedniego roku i teraz sobie o tym przypomniałeś?.No ok.Bawcie się dalej bynajmniej coś się dzieje:)
Przeciez gosc jawnie jest odklejony
gra na dwoch kontach , komentuje sam sobie na forum . Albo juz za pozno zeby mu pomoc albo dopiero startuje i ma grube jazdy .
Ale kto niby gra na dwóch;)?Bo zaczynam się gubić:)
-
Widzę że ładne tu teorie są kręcone, ale to wasza wyobraźnia tylko.
Prawda jest taka że moje zaufanie do gracza upadłego zakończyła się z dniem 22 czerwca poprzedniego roku gdzie wiedział że lecę na gracza sebastiana z tere kuku i pytał nawet ile mam do celu, po czym log gracza Sebastian i telepiecie mu prawie pod dom floty, był przygotowany do tego lotu i od razu się poderwał (feniksy o tym wiedziały, ja wiedziałem, sojusznicy S_C wiedzieli i tere kuku też wiedziało).Po czym jego manipulacje, krętactwo trwało miesiącami. W końcu jest od tego jest ekspertem, dalej bajki wam wciska. Sojusznicy mówili że lepiej go mieć u siebie niż przeciwko, tak to trwało miesiącami (z resztą jak mają odwagę niech sami się wypowiedzą)
Pozdro
Tak to czytam i jeżeli Dobrze wyczytałem. Coś się wydarzyło w czerwcu poprzedniego roku i teraz sobie o tym przypomniałeś?.No ok.Bawcie się dalej bynajmniej coś się dzieje:)
-
Dawaj Wojciech ...Wychodzisz teraz na największego .....Wywal co masz na sercu
gówno sie dowiesz ! dzieci sie poobrażały na siebie i żaden nic nie powie... ehh
Jak nie napiszą A i B to tak jakby spłukać to w sedesie;)..Zamieszanie i tyle .Też mogę dodać st dodać z byłym aktualnym sojusznikem.:) Też by pewnie ciekawość wzbudziło..
-
Dawaj Wojciech ...Wychodzisz teraz na największego .....Wywal co masz na sercu
-
Upadły i Wojciech jest online . Dawać z serca .Bo jak dla mnie to narazie zrobić zamieszenie wokół SC.Tylko o to chodzi ..Niby się ktoś pokłócił niby ktoś coś powiedziałal
Dawać albo ..... skasować.:).Bo jak ktoś ma jaja wzucic st to powinien wytłumaczyć:)
[mod='Neferet']Połączyłam posty[/mod]
-
Nie przepadałem za wami tobą najbardziej .Ale to tylko gra i jeżeli zrobiłeś to co zrobiłeś to jesteś wart mniej niż brązowa śmierdzącą maź w sedesie . Jeżeli naprawdę coś między wami nie wyszło a byliście w jednej ekipie . Jednym sojuszu tak dlugo teraz taka akcja to splunąć ci w twarz to komplement
Czas pokaże co i jak . Upadły SzO życzę..Może tu chodzi o coś innego. Życie zadziwia:).Nie wszystko białe co białe:)
-
cały złom zebreałem, ale źle coś policzyłem i wyszło więcej recy, musiałem lecieć 2 razy i o dziwo zdążyłem, pozdrawiam nowego właściciela niech się dobrez bawi
reszcie uni też rzyczę przediej zabawy
Wodzu rzyczę każdemu sojuszowi takiego prezwodnika jak ty, dzięki tobie tak długo wytrzyałem. Jak ktos miał probely nie patrzył na własne straty tylko brał flote i leciał.
Życzę powodzenia w realu .W imieniu moim i reszty ekipy.My tu jeszcze zostaniemy:)
-
Kot znika z earth i poprostu rozbił się aby się rozbić.Ja odmówiłem:) w imieniu Sojuszu
Ps 300 tys sond na atak :)..Zabrał wam pz:):) .
-
Lorak Naszego męczył i się zmęczył
Tym bardziej miło się to ogląda. Gratulacje za akcje dla obrońców w szczególności dla Takeshi Kovacs
Sprawiedliwości stało się zadość.
Degrot.
Lorak lata .A jak się lata to czasami można bo łbie wyłapać.Czekam aż wy zaczniecie nosa z nory wychylać.Bo jak na razie tylko Nixar ma odwagę.No a chyba macie czym z tego co widzę:)
Pozdrawiam:)
-
Będziecie pompowani obaj.
Mamba jak już to Wojtkowi to zostaw. On trzeba przyznać coś umie.Ty kasę marnujesz a kasa i umiejętności nie idą w parze:)..Tak czy siak życzę wam szczęśliwego nowego roku.
-
Gratulacje.
Zysk ładny obrońcy SzO życzę
-
A mi w święta pisał że cały dzień i noc flota stała bo chciał jakieś st zrobić:).No i udało się ale po złej stronie:)
SzO życzę.
-
Czarno białe
Na telefonie nie mogę tego zmienić ale ważne że jest.
-
Podobno jestem tylko po tej zlomowanej stronie raportów i nic nigdy nie upolowałem.
Obrońcy życzę SzO już chyba 3 raz go odwiedzilem . Weekendy słabo coś ci wychodzą .. Pozdrowienia dla VIP-ów
Dnia 24-12-2022 17:33:43 następujące floty spotkały się w walce:
Agresor piootr25 [VIP]
Okręt wojenny 19.204
Pancernik 20.092
Bombowiec 20.060
Niszczyciel 5.098
Reaper 366
Pathfinder 2.319
Duży transporter 34.444
Duży transporter 2
Lekki myśliwiec 7
Krążownik 3
Okręt wojenny 3.003
Recykler 1
Sonda szpiegowska 210.381
Niszczyciel 12
Gwiazda Śmierci 237
Reaper 567
Pathfinder 1.200
Lekki myśliwiec 89.470 ( -27.514 )
Ciężki myśliwiec 26.601 ( -7.931 )
Krążownik 16.080 ( -4.518 )
Okręt wojenny 15.290 ( -3.914 )
Pancernik 16.075 ( -4.017 )
Bombowiec 16.051 ( -4.009 )
Niszczyciel 4.060 ( -1.038 )
Reaper 298 ( -68 )
Pathfinder 1.806 ( -513 )
Duży transporter 26.493 ( -7.951 )
Agresor stracił łącznie 1.509.428.000 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 3.361.106.000 jednostek.
Na polu zniszczeń unosi się 1.468.145.538 metalu i 1.203.807.063 kryształu.
Agresor przejął łącznie 760.953.336 jednostek.
Szansa na powstanie księżyca 20%.
Złom zebrany przez atakującego/atakujących.
Podsumowanie zysków/strat:
Podsumowanie agresor
Metal: 889.311.536
Kryształ: 958.589.025
Deuter: 75.577.376
agresor zyskał łącznie 1.923.477.937 jednostek.
Podsumowanie obrońca
Metal: -1.872.850.998
Kryształ: -1.765.042.962
Deuter: -484.165.376
obrońca stracił łącznie 4.122.059.336 jednostek.
-
Szkoda, że to nie VIP, ale dobre i to. Pozdro dla Freeqa i SzO dla obrońcy 💪
Mamba zawsze możesz spróbować Vipa:)Masz już wprawę jak na byłego top 1 przystało (Flota).Obrońcy SzO życzę.
-
Fajna akcja. Piotruś leciał na pewniaka a tu zonk. Graty dla obrońców, a Pioterowi SzO. 💪👊
Taka gra.Odrodze się jak Feniks:)
Pogratulowałem Wojtkowi bo na tym ta gra polega.Dla mnie i tak jest powód do dumy że Wojciech i ty Mamba Freqq ProWeeD rady nie daliście.Moj drugi błąd i tylko dla tego się udalo (Jak Wojciech pisał mogłem mu
3 razy flotę rozwalić bo zapomniał się podstawić a ja zawracałem:) ale chociaż się coś działo na tym prawie martwym serwerze ...Już spawam .Bez obrażania prowokacji bawimy się Dalej
-
-
Gratulacje.Szukaj następnej ofiary:)