Porządne wietrzenie silników 😁 widziałem kto i jak ale nie spodziewałem się takiej floty z takiego skromnego eko nie wiem jak długo musiał na expy latać zastanawiałem nie jak to możliwe 😁 jeżeli stawiał flotę za anty :bity: bolesny upadek na zawsze i porazka :Troll Face: :dzięki:
Posts by Kartez
-
-
gratulacje 😁 życzę powodzenia tęsknię 😪😪😪 za stp ale pivko taki był samotny w galaktyce 🤭🤭🤭 teraz przynajmniej ktoś mu skrobię na głównym 😊
-
tomee niedługo triss bd idlagiem graty i szo 😁
-
😁 pytanie triss kiedy ogame się znudzi i podboje pgsow
-
dajcie już spokój musimy uzbroić się wszyscy w cierpliwość nie istotna jest dokładna data wprowadzenia form życia na sztywno jedno jest pewne że to nastąpi w ciągu 3-4 miesięcy maxymalnie wystarczy cierpliwie poczekać dajmy odetchnąć osoba odpowiedzialnym za opiekę nad forum oraz gra bez zbędnego zamieszania atakowania Bogu ducha winnych osób dodatkowo dopisze ze jeżeli kogoś chcecie obwiniać za narobienie nam wszystkim smaczka 🤭🤭🤭 to twórców gry i to ich bombardujcie e mailami na pewno będą zadowoleni i przyspieszy całą akcję 🤭🤭🤭🤭 mnie też to bardzo na rękę by to "jutro" zostały wprowadzone bo naczelny paczkomat miałby więcej 🤭🤭🤭🤭 sury
-
wracaj na cetus gratki ps u mnie nic nie stoi 😁
-
-
Nie znamy szczegółów. Gdyby coś pojawiło się nowego zamieszczę informację
Czekamy z niecierpliwoscia
-
wizjoner o kilka stateczków za dużo zbudował :Troll Face::bity:
-
hmmm ja pracuje nad nim by przeszedł na eko a PGSY poprostu motywują do podjęcia zemsty ... to trochę jak w kasynie teraz coś mi się wydaje jest z trissem odegram się no odrobię 😆 😆 😆 cis mi się wydaje że jak inter wróci z urlopu to złote czasy już minęły i jak będzie surka to dobrze zabezpieczona przed sepami chociaż tego sepa dążę sympatiom ponieważ nie każdy tak prędko potrafi się pozbierać i zaraz znowu ładuje w rękach u kogoś na początku to było śmieszne teraz trochę irytujegratulacje przetapiaj i czekamy na kolejny Twój sukces
-
nic dodać nic ująć 😁
-
niezatapialny syzyf 😁😁😁 znowu nabroił nie ma co Triss jest jeden jedyny w swoim rodzaju nie chce przesc na eko piore mozg i narazie nic z tego nie wychodzi gratulacje wyszarpania z gardla
-
Ja się martwię o fuzje bo wtedy będę fajna farma z 8k satelit i 1200 pelzaczami 😂😂😂 muszę się bardziej okopac
-
hmmmm spalanie serio mogło by się przydać mniejsze 😋 pgsom już nie wiele zostało by zrobić całkowita czystkę im to zwisa czy będzie to samo czy mniejsze 😁 ja tylko się martwię o moje transportery 😋 by były jeszcze bardziej ekonomiczne 😅
-
jeżeli byłaby taka możliwość w niedalekiej przyszłości to bardziej by się opłacało kupić wtedy anty 😁😁😁
-
A no wszystko się zgadza po tylu dniach graniach może coś wpadnie . Nie.jestem wybredny czekam co dalej.
chyba jako jedyni mamy eko x7 nie chce włączać vpn by sprawdzić parametry uni na mapie ogame ^^ raz dostałem za to bana no oglądałem polska tv i poprostu chciałem zrobię normalnie grać uczciwie ale nie rezygnować z przyjemności 😂😂😂😂 teraz jestem podczas farmingu 😁😁😁 tak tylko wpadłem zerknąć 😜
-
u
Co za tobą? 😁 PGSom to zwisa bo i tak nie robię FSów 😁
:uśmiech: ale za to jak leca na Ciebie albo Ty na nich to mniej spala 😁 dodatkowo tansze fsy dla reszty 😂
-
:Troll Face: Cześć zostałem natchniony prze dewey ,ale to nie jest glupia sugestia . 😂 Czy byloby mozliwe zwiekszenia wydobycia do x8 badania x16 i ustawic spalanie dexu na 0.5 , osobiscie gram tylko eko, ale PGSY :bity: beda zadowolone . :uśmiech:Ktos chetny do poparcia , podpisania sie pod postem i zachęcenia operatorow do fixiwania w ustawieniach dziekuje Kartez ^^
-
mówiłem byś sprowokował wystawieniem stka na bardziej podziałało buduj i nie przepasc tej ostatniej szansy pozniejj nie bedziesz mial gdzie znalezc surki chyba sie juz nie dadza wrolowac
-
czystki niedługo nas zostanie 150-200 na uni gratki i szo