kaszanka 😁
Posts by Kartez
-
-
widocznie 🤭 brak konkurencji 😁
-
AWIONETKA 😁
-
-
trzeba zaznaczyć że chyba nie ma takich
na calym swiecie ... i to twarde fakty a ja numer 1
-
Musi zostac ukonczony konkretny bydynek aby zostalo zaliczone 😁
Nieprawda, zadanie zaliczało samo włączenie rozbudowy, które można było od razu anulować. Mało tego, zadanie było też zaliczane przy włączeniu i anulowaniu wyburzania.
Upsy 🤭 wpadka za 9 mc mam dzieciaka 😁
-
krowa 🤭🤭🤭 pierwsze słowo to k... ale daruje sobie 🥺
-
Wiesz ile moje budyneczki kosztują 🤭 kto za nie zapłaci 😁
a czy to czasem nie było tak, że wystarczyło rozpocząć budowę i zaliczało zadanie, potem wystarczyło anulować budowę i surowce wracały a zadanie pozostawało zaliczone
jak na planecie było za drogo to można było coś na moonie wybudować (i anulować), jakąś kopalnie lub magazyn i gitara
Musi zostac ukonczony konkretny bydynek aby zostalo zaliczone 😁
Cieszę się jak dziecko zawsze kiedy wprowadzają nagrody za codzienne logowanie dzięki gf i IM tego nie zapomnę
14 planetę mogłem wykonać za złomowanie swojej floty z expow oraz gf dawało paczuszki metalu na 20 urodziny 😏😏😏
-
Nie wazne ktory z powyzszych przeliczników użyjemy 😏
Ps metal na 51 x15 jest dość ciekawą wartością 🤭
wiem
Nie tylko ty masz wysoko kopalnie
chociaz u mnie to nie z paczek ;p
Dopiero 46/47 zacząlem 😁 paczkować 😏 stosunkowo niedawno 🤭
-
pytasz ile kosztuja w funtach? czy ile paczek trzeba wydac?? ;p
Nie wazne ktory z powyzszych przeliczników użyjemy 😏
Ps metal na 51 x15 jest dość ciekawą wartością 🤭
-
-
-
kreda 😁
-
Dodam jeszcze że od wczoraj przedpołudnia nie da się farmić porzuconych planet sondami. Nie nawiązują żadnej walki (brak RW) i wracają na pusto. Czyżby była jakaś aktualizacja? Bo tylko wtedy "informatycy" GF "naprawiają" jedno a psują trzy rzeczy
Musiala zostac wprowadzona aktualizacja poniewaz na cetusie tez widac zmiany
-
okrutny świat nie daje o sobie zapomnieć :bity: jeżeli miałby być to bany za pushy to lista załug byłaby tak długa że permanent jest jedyną opcją poprostu za zgłoszenia między sobą obraz i wulgaryzmów :bity: a co z reszta kiedy inter zlomowal endemola i inne cuda niewidy :Troll Face: kartez nigdy nie traci kontaktu z rzeczywistoscia :bity: czysty podstęp i chęć zrobienia że mnie jelenia
widzicie jakies inne rogi ?
-
Widać, że jesteś flociarzem z doświadczeniem w takim razie i że masz pojęcie (jak kupić paczki oczywiście)
Chcialbym dodac ze to Ty kombinujesz a ja tylko przeskoczylem ...
Moderator Neferet:
Zmniejszyłam drzewko z cytatów -
Ja bez złośliwości a Ty taki chamsku.. oczywiscie ciężki sprzęt i lekki w osobnych slotach.
Na GSy najpierw ciężki, potem lekkie statki.
Nie ma za co 😊
I bez spiny 😎
bardzo dobra strategia nie wnosząca nic do siły floty 😁
Ja bym nie wysyłał wszystkiego 2 niszczarki wstarcza 🙈 o jeszcze lepiej podzielić na 5 slotów a przed atakiem wycofać słabsze 😁
Moderator Neferet:
Zmniejszyłam drzewko z cytatów -
abo lepiej bo to jest nisko poprzeczka postawiona jak tak bardzo chcesz flotę budować to zbuduj i utrzymaj przez rok :Troll Face:
Trochę źle sformułowałeś, bo może zbudować flotę, zapiąć u i przez rok odświeżać
Niemniej jednak ciekawie się na to patrzy z boku
Ma chłopaczyna poczucie humoru i duży dystans do wszystkiego, a to najważniejsze ^^ Co by nie było gratulancje
oczywiście nie dopisałem regulaminu tego typu 😂 ale nie uwzględniłbym gwiazdek poprostu byłem w kompie na szybko pisałem wrócić kończyć eko 😂😂😂 mowia czas to pieniądz a dopalacze jeszcze oko 3 dni śmigają
-
oderwany wieśćmi z boarda podczas robienia eko kurde znowu recki
😆 😆 😆 wracam do klikania eko jest cool mówię przestaw się więcej frajdy to też rośnie buduje się a co tam zależy nawet ponad tydzień czekałem 6 metali na 46 postawiłem z intensywnością co 2-3 dni a z paczkami mogę więcej i szybciej :Troll Face: szo triss i gratki agresorowi :buntownicy:
-
niezatapialny syzyf :uśmiech::bity::uśmiech: na poczatku już wspominałem na forum było smieszne cieszylo jak najlepszy zart stulecia ktoś opowiadal teraz jest to nudne :Troll Face: przyparty do muru coraz skromniejsza flota ubijana u zarodka myślę sie jak bardzo jak dlugo tak mozna jezeli wytrzymasz triss rok to masz u mnie darmowe picie w warszawie w interconinentalu :Troll Face: powzej 20 pietra na widok palacu kultury
dodatkowo Ci wrecze blue labela
abo lepiej bo to jest nisko poprzeczka postawiona jak tak bardzo chcesz flotę budować to zbuduj i utrzymaj przez rok :Troll Face: