Możliwość przeprowadzenia ankiety

• :Troll Face: Cześć zostałem natchniony prze dewey :P ,ale to nie jest glupia sugestia . 😂 Czy byloby mozliwe zwiekszenia wydobycia do x8 badania x16 i ustawic spalanie dexu na 0.5 8)8)8) , osobiscie gram tylko eko, ale PGSY :bity: beda zadowolone . :uśmiech:Ktos chetny do poparcia , podpisania sie pod postem i zachęcenia operatorow do fixiwania w ustawieniach dziekuje Kartez ^^

• A no wszystko się zgadza po tylu dniach graniach może coś wpadnie . Nie.jestem wybredny czekam co dalej.

chyba jako jedyni mamy eko x7 nie chce włączać vpn by sprawdzić parametry uni xD na mapie ogame ^^ raz dostałem za to bana xD no oglądałem polska tv i poprostu chciałem zrobię normalnie grać uczciwie xD ale nie rezygnować z przyjemności 😂😂😂😂 teraz jestem podczas farmingu 😁😁😁 tak tylko wpadłem zerknąć 😜

• wszystko okey ale spalanie dykty na 0,5 absolutnie nie, wówczas PGS - y będą latali ciągle i tak martwy już serw stanie się jeszcze bardziej do d upy jeżeli tak bardzo chcesz być farmą kto kto tam bogatemu będzie bronił ale tu można jedynie grać na przeczekanie do jakiejś fuzji , bo nic innego się tu już nie da zrobić. jestem za, tylko spalanie nie na 0,5 a na 1,5 i to będzie okey

• hmmmm spalanie serio mogło by się przydać mniejsze 😋 pgsom już nie wiele zostało by zrobić całkowita czystkę im to zwisa czy będzie to samo czy mniejsze 😁 ja tylko się martwię o moje transportery 😋 by były jeszcze bardziej ekonomiczne 😅