to prawda co Dawid pisze za każdą raza jak się loguje wypijam małpkę gratki i standardowo szybkiej odbudowy
Posts by Kartez
-
-
gratki przetapiaj byle nie w eko🤣🤣🤣
-
:bity: komentarz tomieego mnie najbardziej rozbawil i ta emotka jest pro szybciutkiej odbudowy gratuluje kazdemu wytrwalosci i zycze szczescia przemiany duchowej
-
cisza przed burza 😁😁😁
-
pszczola ukasila szerszenia a szerszeń ja zjadł 🤣🤣🤣 na kim teraz to się odbije aż strach 😁🤪😃
-
-
😁😁😁 niedługo zostaną nam same dtki 🤪🤪🤪
-
triss dziękuję za pozdro 😃 kolejny powód do nienawiści 😶🌫️ teraz musisz się pilnować 😪
-
rządzisz triss 😂
-
Brawo 😏 jeszcze kiedy miałem flotę to nie wiem czy pamiętasz kilka moich skanów 😁 ale ja się nie połaszczyłem :E jest i na astro 😁 tylko teraz PGSKi będą częściej skanować 😁
-
-
-
Pokaźny zysk 😁 gratki i odbudowy 🤕
-
☹️ szkoda powrotu do świetności 😅
-
Padłeś powstań powerade 😅
-
Bez przemiany duchowej odnotowane 🤣
-
Ponoć już Audi się puknął prawdziwy Robin Hood 😁
-
Mnie w to nie mieszaj 😁 ja aż mam łzy w oczach i ręce mi się trzęsą jak od PGS dostaje skany 🥺
-
W sumie chciałem coś napisać 😅 ale byłoby to głupie 🤪 rozdwojenie jaźni 😁 "Jarek Wiśniewski padł " 😭 wołowina poległa na polu chwały 🥺 tyle nienawiści ostatnio 😜 same porachunki 🤕
-
Kotek ten koń mnie rozwala 😁 w Avatar 🤪 skąd ty go dorwałeś 😁 rób szybciutko astro bo pgsy mają 😁 duży apetyt 😁