Event codziennego logowania

• Czy jest w planach powrót do innych zadań niż logowanie ?

Pamiętam, że jakoś dawno na starcie tego eventu były zdania w stylu - zbuduj coś / zniszcz coś, wymień u handlarza itd.

Powiem szczerze, że to było znacznie ciekawsze niż obecna forma tego eventu...

• Wiesz ile moje budyneczki kosztują 🤭 kto za nie zapłaci 😁

a czy to czasem nie było tak, że wystarczyło rozpocząć budowę i zaliczało zadanie, potem wystarczyło anulować budowę i surowce wracały a zadanie pozostawało zaliczone :/

jak na planecie było za drogo to można było coś na moonie wybudować (i anulować), jakąś kopalnie lub magazyn i gitara

• Wiesz ile moje budyneczki kosztują 🤭 kto za nie zapłaci 😁

a czy to czasem nie było tak, że wystarczyło rozpocząć budowę i zaliczało zadanie, potem wystarczyło anulować budowę i surowce wracały a zadanie pozostawało zaliczone :/

jak na planecie było za drogo to można było coś na moonie wybudować (i anulować), jakąś kopalnie lub magazyn i gitara

Musi zostac ukonczony konkretny bydynek aby zostalo zaliczone 😁

Cieszę się jak dziecko zawsze kiedy wprowadzają nagrody za codzienne logowanie dzięki gf i IM tego nie zapomnę xD 14 planetę mogłem wykonać za złomowanie swojej floty z expow oraz gf dawało paczuszki metalu na 20 urodziny 😏😏😏

• Czy jest w planach powrót do innych zadań niż logowanie ?

Pamiętam, że jakoś dawno na starcie tego eventu były zdania w stylu - zbuduj coś / zniszcz coś, wymień u handlarza itd.

Powiem szczerze, że to było znacznie ciekawsze niż obecna forma tego eventu...

Dobrze jest..przynajmniej nagrody są dostępne dla każdego, nawet dla tego kogoś, co dopiero konto założył :P

• Obecnie ten event nie jest na tyle sprawny by został uruchomiony w grze.

Nie zrezygnowano z niego, zapewne kiedyś wróci ale nie wiadomo jeszcze kiedy.

Ruda czekamy na kolejny evencik z niecierpliwością 🤭🤭🤭 pomimo faktu że niedawni był :> dobrego nigdy za wiele :beaten:

Ruda czekamy na kolejny evencik z niecierpliwością 🤭🤭🤭 pomimo faktu że niedawni był :> dobrego nigdy za wiele :beaten:

Chwilowo fuzja przeszkadza, bo tryt nie przenosi się. Może 23 lutego będzie 8o

Chwilowo fuzja przeszkadza, bo tryt nie przenosi się. Może 23 lutego będzie 8o

Ja przeniosłem się zaraz po otwarciu uniwersum docelowego wtedy odbywał się event dość że z cetusa zakończyłem pełny cykl to i jeszcze dwa zadania mogłem wypełnić taki malutki bonusik :fgrin: mialem cicha nadzieje xD ze bede mogl wyszarpac jeszcze darmowa paczke metalu ale 14k anty przytulilem :trollface: i 3kk krisu