Posts by Kartez

🤭🤭🤭 jeszcze na czyjeś nieszczęście czekam na kilka rekompensat finansowych które będą tylko zwiększać kupkę na którą odkładam przez całe swoje życie :beaten: a jak wydaje to dwa razy sie zastanowie czy warto :evil: nadszedl odpowiedni moment w styczniu 😁 teraz moze byc tylko lepiej a zdrajcy i fałszywi przyjaciele staną przed sądem :trollface: w tej grze jest tylko jeden trybunał 🤭:whocares:

ja o logistykę się nie muszę martwić w zaledwie tydzień przemieniłem i jeszcze nie ukończyłem i nie ukończę budynków do momentu wprowadzenia form życia... Te surowce są na rozbudowę form życia ekosystemu i potrzebnych badań to przemieniłem z paczuszek bo jak w inny sposób... ponad 2 biliony surki za pomocą 600k dtkow tylko i aż 🤭🤭🤭 jeżeli chodzi o tydzień czasu i minimalistyczne użycie dopalaczy to czas w sumie ekspresowy jeszcze mam do przemielenia z paczek 9-10 biliona metalu :beaten: lepiej nie pytac gdzie jestem na tych wakacjach :trollface: jeszcze mysle o zakupie w najblizszym czasie 1.3 mld anty 🤭🤭🤭 moze byc piekło :evil: jeżeli ludzie bliscy mojego serca zaczną sapac na mnie :trollface: wtedy to juz nie bede patrzec kto i za co tylko bedzie rajd :trollface:

Ps nie lubię jak ktoś mnie po plecach klepie i beszczelnie wypisuje czy postawie stateczki jak kupię anty no jak postawie stateczki to o kilka za dużo i ktoś może nie udzwignac :baseball:

Myśleli że trafili na żyłę złota i jelenia w jednym 😁 a okazuje się że ciutke mam za wysokie progi finansowe nie chce się licytować ale kiedyś może dojść do ludzkich dramatów i rozterek w grze 🤭🤭🤭 poczekamy zobaczymy czekam na fuzje 🤡 wtedy będzie prawdziwy cyrk :rebels:

uwież mi bardzo dobrze wiem o czym mówię zakładam że będzie potrzebna ilosc około 100 tysięcy i to jest szacunek który w ogóle nie jest bardzo wygórowany teraz mam 15 planet ... a jak będę potrzebować robię do 18tej :trollface: za 4 badania na jeden poziom co najmniej bede musiał zaplacic 😁 na każdy poziom jestem bardzo wybredny 🤭 serio daje to ilosc około 100k artefaktow ... a dla zabawy nawet będę notować ile wydałem i jak długo mnie to zajmie by zrobić wszystko pod siebie ... 😁 jak skończę to nikt nie będzie chciał wieżyc jak długo to wszystko zbierałem :beaten:

Przynajmniej ¾ bede wybierac pod siebie bede potrzebowac okolo 100k artefaktow 😁

Nie ma to najmniejszego znaczenia;)

Raczej nie byłbym tego taki pewny :beaten:

Robiłam całkiem niedawno koledze formy życia od zera. Całkowicie od zera - nie miał nawet rasy ustawionej na planecie.

Uwierz że nie ma znaczenia jak szybko ustawisz badania całe z p1, p2 i p3. Ważne żeby cokolwiek mieć wybrane żeby móc badać. Potem sobie po prostu latasz, zbierasz artefakty i równocześnie badasz badania które masz ustawione i tyle.

To czy grasz eko czy flotą - zawsze już na start masz badania które wybierasz i je badasz w pierwszej kolejności.

a jeżeli chce samemu za każdą raza decydować jakie badanie chce ustawic ? Na tier 1 2 3 🤭🤭🤭 dla mnie osobiście to na rękę że można decydować co chce włączyć by zacząć badać ale ilosc znajdowanych artefaktów jest znikoma :beaten: dodatkowo rzadko mozna je odszukac ogromny koszt ... 🤭🤭🤭 i chyba rok czasu zajmie lekko by to wszystko skompletowac 😁 to jest optymistyczna i zarazem pesymistyczna pogladu na realia jakie obowiazuja

chciałbym zaznaczyć że większość nagród jest w pewien sposób uzależniony od poziomu konta :trollface:

Tak .... to zycze sobie pierwsza kopalnie metalu na 52lvl 3 miesiące później astro na 28 żeby za kwartał nie powtarzać astrofizyki to podniosę metal na 53 a następna raza poczekam aż święty Mikołaj przytarga tą masę surki i cyknie astro na 29 :] to my jesteśmy sponsorami gf za jakikolwiek włączony budynek czy inne odświeżenie a nie odwrotnie 🤪 to poproszę co tam xD były 2 paczki na 20 urodziny to poproszę szczodre 295 😁 albo podam numer konta odrazu 🤭 gdzie macie przelać £200 🤡