Posts by Kartez

Obecnie ten event nie jest na tyle sprawny by został uruchomiony w grze.

Nie zrezygnowano z niego, zapewne kiedyś wróci ale nie wiadomo jeszcze kiedy.

Ruda czekamy na kolejny evencik z niecierpliwością 🤭🤭🤭 pomimo faktu że niedawni był :> dobrego nigdy za wiele :beaten:

Chwilowo fuzja przeszkadza, bo tryt nie przenosi się. Może 23 lutego będzie 8o

Ja przeniosłem się zaraz po otwarciu uniwersum docelowego wtedy odbywał się event dość że z cetusa zakończyłem pełny cykl to i jeszcze dwa zadania mogłem wypełnić taki malutki bonusik :fgrin: mialem cicha nadzieje xD ze bede mogl wyszarpac jeszcze darmowa paczke metalu ale 14k anty przytulilem :trollface: i 3kk krisu

Ja zachodzę w głowę, dlaczego nie utworzono 2 nowych uni i nie zrobiono ankiet o konfigurację, tylko wrzucono wszystkich w jedno miejsce... Czy naprawdę aż tak trudno było przewidzieć, że to się skończy niezadowoleniem tylu graczy? Szkoda, że Kartez nie ma podobnego zdania, wydał pewnie więcej kasy niż my wszyscy biedni tutaj, może gdyby to on napisał, że mu to nie pasuje, to byście go posłuchali, inaczej zyski by wam spadły o 50% :)

Mnie tak pasuje jest legancko tylko jak zostanie zmieniona predkosc flot to bede :cursing::cursing::cursing: co najmniej tak wygladal 🤭🤭🤭

"Zepsuliśmy Panu grę i co nam Pan zrobi?"

Tylko taki cytat mi pasuje do tego co się dzieję z tą grą.

Zaproponowane rozwiązanie powinno zostać wprowadzone w życie. Nie wiem czy GF kiedykolwiek zrozumie, że to Oni są dla nas a nie My dla nich. Gramy bo gramy ale ja osobiście straciłem chęć do gry i to nie tylko na Rosalind a ogólnie zniechęciłem się do całego Ogame. Zmiana prędkości floty pokojowej x8 na x2 to jak przesiąść się z F1 do Malucha. Wrzuciliście nas jak kurczaki do klatki z krokodylami. Nasza społeczność od lat kurczy się coraz szybciej. Ogame schodzi na psy na własne życznie. Wprowadzenie paczek być może odroczyło znacznie moment upadku i słupki sprzedażowe się zgadzają ale powoli i Ci gracze przestaną grać.

Mike rozumiem troszke Was wszystkich z osobna ze tesko jest Wam za zawrotna predkoscia ale zobacz na to z drugiej strony przeciez szybciej wybija to uni ... nie bedzie mozna spkkojnych tanich fsow robic ... na stacjonuj tylko beda horrendalnie drogie x3 to max moich marzeń ale ludzie planuja Bog sie smieje mam nadzieje ze wszyscy Ci ktorzy maja ponad 100kk pkt we flotach i widza zalety tego ze jest speed x2 ze zostanie taki sam albo tylko do 3 podkrecony serio to jakas tragedia .... mnie nigdy nie bylo milo na cetusie mialem kolonie w tym samym ukladzie chociaz jak kolonizwoalem wiedzialem ze niecale 6h bedzie leciec w jedna strone ... ale i tak zrobilem zle na tym nie wyszedlem nie musialem urlopu wlaczac 😁 uczuje się jak u Pana Boga zza piecem na tym speedzie a i tak uwierzcie mi Jan robię zsyłkę surki czy to cetus czy roslaind to i tak flota leci minimum 3h jeżeli bardzo na czasie mi zależy...:beaten: a jezeli nie to ponad nawet do 7h czekam na surke mnie to wszystko jedno ... i tak wszystko drogie ... ogromne ilosci nie mozna transportowac miedzy galami nawet przy kilku tysiacach dtkow miedzy galami to jest oszcxednosc 30% minimum :) jak ja sobie cenie moje walory zycia codziennego nawet w tej zapchlonej i coraj bardzoej spodlonej grze :trollface: pospieszylem sie z paczkami ... gdyby nie to to bym fiknął zza granice nawet ... teraz jestem uwiazany tutaj jak pies przy budzie ... az mnie irytuja ciagle skany przeciez ja nie mam nic takiego ciekawego by mnie obsepić a nawet sie nie dam :trollface: zyski z expedycji mam takie same jak na cetusie ...to jest bez różnicy nie wiem jak wy ja porpsotu daleko nie latam i używam mtkow może expy pala więcej dexu ale o to już jie będę się spierać... nawet na cetusie używałem mtkow

Obecnie ten event nie jest na tyle sprawny by został uruchomiony w grze.

Nie zrezygnowano z niego, zapewne kiedyś wróci ale nie wiadomo jeszcze kiedy.

Ruda czekamy na kolejny evencik z niecierpliwością 🤭🤭🤭 pomimo faktu że niedawni był :> dobrego nigdy za wiele :beaten:

gram dla WOGFHLP LTD.:fgrin:

To jest bardzo pocieszajace a probowales czy kaleshowie jak zbuduja dodatkowe pola to one pewnie rowniez znikaja podczas dezaktywacji to dla mnie oczywiste ale bede musial przetestowac :) rocktalowie to jedyna godna uwagi rasa dla ekonoma .... czyli 3 miesiace bede klepac expy za artefaktami 🤭🤭🤭:beaten: myslalem ze dluzej ,:) nie mam nigdzie konta z LF i bede musial eksperymentowac :trollface: ale z tego co widze rocktalowie maja bardzo atrakcyjne bonusy do wydobycia jeszcze jest tansze stawianie eko o 1.5% z kazdym poziomem to jest cos ... kiedy budynki kosztuja 30 mld to bedzie bardzo pomocne :trollface: dziekuje gf dojde dla Was do 53 metalu :trollface::trollface::trollface::trollface::trollface:

Temat dotyczący zmiany prędkości flot pokojowych z tego co widziałam już pojawił się w DiD, więc zakładam że po zakończeniu fuzji ankieta zostanie posłana w grze.

Natomiast jeżeli chodzi o fuzje, one nigdy nie były równe i sprawiedliwe dla wszystkich. Czasami nawet łączono x2 z x1, gdzie x1 w większości nie odnalazły się w nowej rzeczywistości gry.

Przykro mi, że tak jest, ale nie da się dogodzić każdemu.

Trzeba było nas od razu na Quantum wrzucić

nie na quantum a do nas na quazar xD

Majsu jak spapraja predkosc flot to ide na quasar :trollface: bedziesz miec co farmic :beaten:

Temat dotyczący zmiany prędkości flot pokojowych z tego co widziałam już pojawił się w DiD, więc zakładam że po zakończeniu fuzji ankieta zostanie posłana w grze.

Natomiast jeżeli chodzi o fuzje, one nigdy nie były równe i sprawiedliwe dla wszystkich. Czasami nawet łączono x2 z x1, gdzie x1 w większości nie odnalazły się w nowej rzeczywistości gry.

Przykro mi, że tak jest, ale nie da się dogodzić każdemu.

Ja osibiscie bede za zmniejszeniem predkosci flot do x1 i to wszystkich :trollface: nigdy nie latałem na prędkości 100% i nigdy nie będę mieć zamiaru 8)

Ja jestem zdecydowanie na nie jest legancko 😁 a może predkosc flot pokojowych ustawić x16 jak badania 🤭:beaten:

Panie, a komu to potrzebne? A dlaczego?

Za malo ekspedycji puszczą ;)

Jak sie nie podoba to niech same sondy puszczaja na expedycje albo przejda na zbieracza 🤠 dla mnie nawet mogą obniżyć do x1 😁

Ci co głosują za x8 to albo robią fsa na zbieraj albo w ogóle nie grali na takiej prędkości i nie wiedzą co sie święci

Dla graczy z cetusa p.pokojowa x2 jest niesprawiedliwa kiedy mieliśmy x8.

ja się z tym czuje świetnie i jeszcze zmniejszam predosc dostawy surowców to że Wy nie zdajecie sobie sprawy z wielu rzeczy to już nie nasza wina budynki klepią się długo zależy od nanitow badania potrafią klepać się latami i tak dalej a Wy chcecie jakiegoś eldorado jest legancko :beaten: a wydobycie wyzsze sie nie podoba ? To niesprawiedliwe :trollface:

na cetusie latałem na % by zmniejszać ilość spalanego deuteru i z misja stacjonuj bo teleportuje i mam odrazu na miejscu i tutaj robię identycznie to samo i to że flota leci 5-8 h to mnie w ogole nie przeszkadza :beaten: a przetransportujecie przez gale chociaz 20kkk surki ? Na wlaczenie budynku na 100%:trollface: taki przyklad albo 8kkk bardziej przyziemne cstus ma większe wydobycie predkosc badań i budowania ale w ogóle z tego powodu nie są zadowoleni widocznie 🤭🤭🤭 typowy polak potrafi tylko narzekać

Moderator Ruda:
    Posty połączyłam, prosze używać cytatów i odpowiedź zamieścić w jednym poście

chłopaki ja wpakowalem w tą grę duzo pieniędzy z reszta jak znaczna większość w ogóle nie powinno być takiego szamba za każdą akcje na swoim koncie tj włączenie budynku włączenie czegokolwiek jakąkolwiek akcją za 1000 łosi gf ma z automatu dodatkowo 3-5 euro centow można zawsze wystosować pozw zbiorowy przeciwko GF i to bez kpin :trollface: pisze calkowicie serio :rebels::graty::szo::fgrin:

To jest ich celowa robota widzielm co dzieje się na cetusie ile kont było pushowanych i inne nieczyste gierki długo by pisać to jest pchanie nas wszystkich po to by inni mogli urosnąć przed kolejna fuzja gdzie trafią do swoich kolesi a że my jesteśmy pionkami to nas połączyli ze swoimi kolegami :beaten:

Ty juz im prawnikow oplaciles :D

Moje pieniedze oraz zycie robie zawsze to co chce i co mysle 8) ps opłata prawników kosztuje miliony przez taka firmę :trollface:

chłopaki ja wpakowalem w tą grę duzo pieniędzy z reszta jak znaczna większość w ogóle nie powinno być takiego szamba za każdą akcje na swoim koncie tj włączenie budynku włączenie czegokolwiek jakąkolwiek akcją za 1000 łosi gf ma z automatu dodatkowo 3-5 euro centow można zawsze wystosować pozw zbiorowy przeciwko GF i to bez kpin :trollface: pisze calkowicie serio :rebels::graty::szo::fgrin:

To jest ich celowa robota widzielm co dzieje się na cetusie ile kont było pushowanych i inne nieczyste gierki długo by pisać to jest pchanie nas wszystkich po to by inni mogli urosnąć przed kolejna fuzja gdzie trafią do swoich kolesi a że my jesteśmy pionkami to nas połączyli ze swoimi kolegami :beaten:

Jedynie tylko 2 sztuki 😁 jak z cmentarza pod warunkiem że planety wcześniej nie były poddawane relokacji

jeżeli to jest prawda wszystkoby wyjaśniało to podejście czeski film nikt nic nie wie... znaczenia słów na odwrot badź zupełnie inne znaczenie normalnie do pice 🤭🤭🤭

Cetus powinien miec laczenie belinda altas ewentualnie Halley do tego i dodatkowo -5 pól na planetę nie zapominaj