Event z nagrodami - dyskusja

• Zajęcie 300 pól zajęło mi trochę czasu. Ale nie ma co przemawiać się kto jest weteranem i ile i co osiągnął, jakim kosztem. ważna jest przyjemność jaką ci to daje. Nie ma co się spinać. Wątpie jednak, że twój pomysł się urzeczywistni. Dobrze że w ogóle coś dają.

• Powiem Ci Lisku, że zaimponiłeś mi tymi wydanymi hajsami 8)

Dodam tylko, że mam tak samo.

A co do eventów, to fajnie że są. W życiu by mnie nie było stać na zmiany klas, a tak mam ich w zapasie. Czasami od święta mogły by się jeszcze trafiać antymaterie, żeby było na relokacje, ale i bez tego jest super.

Edit. Taką niedawno znalazłem

17.981km (40/353)

• Tak was sobie czytam i wiecie co ? faktycznie, uważam że ekstra poziom kopalni to nie jest najlepszy pomysł, ale tak jak piszesz, ukończenie rozpoczętego badania lub darmowa relokacja to byłby fajny pomysł - lub tak jak piszesz, antymateria, któ©a byłaby przeznaczona tylko i wyłącznie na relokacje lub skrócenie, bądź ukończenie jakiegoś badania.

Np darmowa relokacja byłaby super pomysłem na U68, no bo tam przez FŻ, już nie ma co marzyć o przyszłych fuzjach...a jak wiemy, przy fuzjach, jest duże prawdopodobieństwo darmowej relokacje

• Jedynie tylko 2 sztuki 😁 jak z cmentarza pod warunkiem że planety wcześniej nie były poddawane relokacji

• A takie pytanko

Event trwa od 22 do 29 marca. Niby ma 7 poziomów nagród, ale postęp jest 3/6 ;>

pnZMuihsj

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King

• Nie mam sztabu na żadnym koncie i wszędzie pokazuje 3/6 ;>

Punktów też mam 300 nie wiecej, nie mniej...

Uniwersum 68 i rosalind ;>

pnZMuihsj

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King

• GF chce przyzwyczaic że od przyszłych nagrod trzeba mieć sztab włączony 24/7 by odebrać paczke.

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

• z tego co pamiętam to 1 i 2 dnia eventu było x/7 dni

a na pewno 1 dnia tak było

pnZMuihsj

S. King