Uni Fusion Rosalind

• Temat dotyczący zmiany prędkości flot pokojowych z tego co widziałam już pojawił się w DiD, więc zakładam że po zakończeniu fuzji ankieta zostanie posłana w grze.

Natomiast jeżeli chodzi o fuzje, one nigdy nie były równe i sprawiedliwe dla wszystkich. Czasami nawet łączono x2 z x1, gdzie x1 w większości nie odnalazły się w nowej rzeczywistości gry.

Przykro mi, że tak jest, ale nie da się dogodzić każdemu.

Ja osibiscie bede za zmniejszeniem predkosci flot do x1 i to wszystkich :trollface: nigdy nie latałem na prędkości 100% i nigdy nie będę mieć zamiaru 8)

• Temat dotyczący zmiany prędkości flot pokojowych z tego co widziałam już pojawił się w DiD, więc zakładam że po zakończeniu fuzji ankieta zostanie posłana w grze.

Natomiast jeżeli chodzi o fuzje, one nigdy nie były równe i sprawiedliwe dla wszystkich. Czasami nawet łączono x2 z x1, gdzie x1 w większości nie odnalazły się w nowej rzeczywistości gry.

Trzeba było nas od razu na Quantum wrzucić

nie na quantum a do nas na quazar xD

Majsu jak spapraja predkosc flot to ide na quasar :trollface: bedziesz miec co farmic :beaten:

Trzeba było nas od razu na Quantum wrzucić

nie na quantum a do nas na quazar xD

Już grałem na Eridanus i mi starczy :)

• nie pamiętam aż tak źle było przy mnie ;D ?

• nie było źle bo z feniksem w jednym soju gralismy jak dobrze pamiętam :)

• Z góry przepraszam, może niektórzy z Was uznają, że plotę od rzeczy, ale...

Zaczynałem grę ponad trzy lata temu na Mensie, dwa lata temu połączyli nas z uni Kalyke, które było starsze od naszego o sześć miesięcy - z TOP 17 automatycznie spadłem do drugiej setki... Cóż, stało się, nie ma co rozpaczać nad rozlanym mlekiem i dalej robić swoje :). Wiosną zeszłego roku, bez ładowania anty w paczki, doszedłem do TOP 23 na Kalyke i wtedy doszło do kolejnej fuzji - połączono kilka uni, niektóre starsze od naszego o dwa (!!!) lata... Oczywiście, gracze z tamtych uni mieli do wyboru: przejść do U68, lub na Kalyke. Docelowo większość graczy i tak przeszła do Kalyke, w związku z czym z TOP 23 spadłem w statystyce na miejsce 217... No i co? Gram dalej! Teraz jestem na 167 miejscu i pnę się dalej - może jeszcze do pierwszej setki zapukam xD.

Nie patrzcie na statystyki, i tak już wypaczone przez paczki - GRAJCIE SWOJE!!! Nieważne, na jakim jest się miejscu w startystyce - ważne jest to, że gra sprawia Wam przyjemność, pomaga psychicznie się zrestartować i stymuluje do działania!!! Ważni są ludzie, z którymi gracie (przy okazji: pozdrawiam ekipę z RED MOON i, oczywiście, Styrtę) i których przy okazji fuzji poznaliście. A to, że inni są od Was silniejsi: nie zawsze siłą się wygrywa, spryt i zmysł taktyczny, no i oczywiście pilnowanie czasu odbioru fs-ów też się przydają ;). No i pomoc sojuszników:):):).

Głowy do góry i do przodu :thumbup::thumbup::thumbup::):):):thumbup::thumbup::thumbup:

• Z góry przepraszam, może niektórzy z Was uznają, że plotę od rzeczy, ale...

Zaczynałem grę ponad trzy lata temu na Mensie, dwa lata temu połączyli nas z uni Kalyke, które było starsze od naszego o sześć miesięcy - z TOP 17 automatycznie spadłem do drugiej setki... Cóż, stało się, nie ma co rozpaczać nad rozlanym mlekiem i dalej robić swoje :). Wiosną zeszłego roku, bez ładowania anty w paczki, doszedłem do TOP 23 na Kalyke i wtedy doszło do kolejnej fuzji - połączono kilka uni, niektóre starsze od naszego o dwa (!!!) lata... Oczywiście, gracze z tamtych uni mieli do wyboru: przejść do U68, lub na Kalyke. Docelowo większość graczy i tak przeszła do Kalyke, w związku z czym z TOP 23 spadłem w statystyce na miejsce 217... No i co? Gram dalej! Teraz jestem na 167 miejscu i pnę się dalej - może jeszcze do pierwszej setki zapukam xD.

Nie patrzcie na statystyki, i tak już wypaczone przez paczki - GRAJCIE SWOJE!!! Nieważne, na jakim jest się miejscu w startystyce - ważne jest to, że gra sprawia Wam przyjemność, pomaga psychicznie się zrestartować i stymuluje do działania!!! Ważni są ludzie, z którymi gracie (przy okazji: pozdrawiam ekipę z RED MOON i, oczywiście, Styrtę) i których przy okazji fuzji poznaliście. A to, że inni są od Was silniejsi: nie zawsze siłą się wygrywa, spryt i zmysł taktyczny, no i oczywiście pilnowanie czasu odbioru fs-ów też się przydają ;). No i pomoc sojuszników:):):).

Głowy do góry i do przodu :thumbup::thumbup::thumbup::):):):thumbup::thumbup::thumbup:

tu nie tylko chodzi o sam top ale świadomie wybralismy speeduni z szybka predkoscia flot pokojowych nie po to by teraz wylądować na x2 i latac miedzy planetami przez 5h. Jakbysmy chcieli x2 to bysmy od razu poszli na rosa

• Popieram przed mówcę specjalnie wybrałem szybkie uni ekonomiczne dodatkowo takie z mała ilością graczy bo nie mam czasu siedzieć 5 godzin pilnować surowców do tego FS jakieś ekspy i nagle mi wyszło że przez dwa dni na Rosalind spędziłem przy grze więcej czasu niż w tydzień na cetus a ja na to czasu nie mam gra ma być dla mnie odskocznia zrelaksowaniem wiem że ogame to gra wojenna ale jak pisałem specjalnie szukałem uniwersum które da mi spokój i pozwoli grać mi bez większego posiadywania pilnowania ekonomicznie a do gry mam sentyment grałem jeszcze na początkowych światach uni 3, 18 nie było jeszcze pancerników i klas i tak bym chciał grę zapamiętać ale GF sprowadza wszystko do euro piniądz ma się zgadzać bo wakacje tuż tuż a koledzy z rosy lepiej zapłacili żeby dać parę farm.

• Napiszcie do moderatorów wniosek o zmianę prędkości flot na uni - jak zbierze się kilku graczy, którzy poprą Wasz wniosek, to moderatorzy przeprowadzą głosowanie i ustawią prędkości zgodne z wolą większości. Niestety, jest to jedyne wyjście oprócz zmiany uni przez cmentarz...