Posts by ZEr0
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Kompletnie niepotrzebny pomysł który tak na prawdę nic do gry nie wnosi a "garaż" jak to nazwałeś - szkoda że nie wymyśliłeś żeby ten moon był w ogóle nie widoczny dla innych graczy...
Jeśli chcesz szukać "wyjątkowych rzeczy" i cieszyć się nimi to masz od tego uni sezonowe. Developerzy i programiści niech zajmą się poprawą na prawdę istotnych kwestii...
-
-
-
Cała idea ma na celu uniknięcie frustracji na każdym nowym uni, gdzie za miliony monet jest się w ścisłym top, a siłę gracza determinuje grubość portfela, zamiasst umiejętności. Sam osobiście nie gram z tego powodu i chętnie bym zapłacił za możliwość grania na serwerze, gdzie nie będzie kombinowania i liczyć się będzie wyłącznie skill i poświęcony na grę czas.
Zostawiam pod rozwagę.
pozdro!Na każdym serwerze na końcu liczą się dyscyplina, umiejętności i czas poświęcony na grę. Przez Twój post przemawia jakieś rozgoryczenie które pokazuje chęć drogi na skróty do tego żeby być top w zestawieniu. Z jednej strony ma być bez anty ale z drugiej z anty ale to tylko z ekspedycji
Jeśli GF się przychyli to sobie graj ja nie zamierzam bo nie będę płacił abonamentu za taka jakość gry (w sensie technicznym) i za taką jakość obsługi (i to nic do teamu bo są to wolontariusze więc nie można od nich wymagać tyle co od normalnego suportu). Dużo rzeczy musiałoby się zmienić żeby ta gra miała sens i "branie" jako płatna zabawa.
-
-
-
-
Tak jak napisał Fenrir to chodzi o tzw. paymenta i nie musi to zależeć od kwoty. Gdyby GF dawał bany za za duża ilość anty to nie istniałyby konta choćby tureckiej topki...
-
-
masz racje ZEr0 , trzeba zamknąć temat. ukręcić łeb sprawie.
mam wrażenie że na tą chwilę to najskuteczniej łeb ukręcasz sprawie Ty sam swoimi wpisami i disami... szczerze nie wiem po co w ogóle założyłeś wątek na forum publicznym jeśli nie chcesz wolności wypowiedzi w temacie
jeśli podobnie dyskutujesz z "administracją" to nie dziwię się że "nie ma woli z ich strony"
Odpowiedz proszę co rozumiesz przez : "nie ma woli z ich strony" ?
Czym ta wola się wyraża ?
zapytaj się Geralta ja go tylko cytowałem
-
masz racje ZEr0 , trzeba zamknąć temat. ukręcić łeb sprawie.
mam wrażenie że na tą chwilę to najskuteczniej łeb ukręcasz sprawie Ty sam swoimi wpisami i disami... szczerze nie wiem po co w ogóle założyłeś wątek na forum publicznym jeśli nie chcesz wolności wypowiedzi w temacie
jeśli podobnie dyskutujesz z "administracją" to nie dziwię się że "nie ma woli z ich strony"