Ok tylko to idzie tak konsultacje są z team i team daje rekomendacje do GF. Co GF zrobi tego też nie wie team. Generalnie najprościej byłoby ujednolicić konfiguracje. Wtedy można by było z dużym prawdopodobieństwem określić jak bd wyglądać fuzje. Na prawdę cała ta ilość kombinacji nie jest do niczego potrzebna. Wystarcza trzy ustawienia wolne pośrednie i szybkie plus dodatkowy parametr osobno razy 10 Eco.
Posts by ZEr0
-
-
Hehe a co oznacza odpowiednio wcześniej
zazwyczaj przed fuzja jest dyskusja i proponuje brać w niej czynny udział ale to co my powiemy i co team zarekomenduje a to co i kiedy zrobi GF to dwa różne światy...
-
graty i przetapiaj na co tam chcesz
-
-
Ja powtórzę to co pisałem na disco - ważny jest cel. Jeśli ktoś po prostu wysyła na długi czas lotu po jednej sztuce czegoś aby wysłać to to jest spam. Jeśli ktoś robi to w celu dobrania ataku to to nie jest spam według mnie. Bo nie ma bezmyślnego złośliwego charakteru tylko konkretny realny cel w grze. Tak jak w sądzie powinno się sądzić po czynach i ich wyniku. Jest zapis o ostatecznej interpretacji team. Ale... Oni nie chcą być na widelcu i wcale im się nie dziwię. Tak więc należy myślę doprecyzować regulamin po prostu. Problem jest taki że taka dyskusja już była w 2020 i były propozycje, niestety nic nie zrobiono w kierunku uregulowania sytuacji które mają miejsce w grze...
-
No nie zgodzę się ponieważ darmowe reloki są dlatego że migrujący mają zmieniane pozycję odgórnie. Oczywiście dla niektórych to bd szansa na polepszenie jakości lokalizacji planety. Ale jednak reloki są wynikiem tego że to nie my przenosimy swoje planety tylko robi to za nas algorytm losując wolne pozycję. Gospodarze pozostają na wybranych przez siebie kordach, więc czemu mają dostać reloki?
-
-
-
-
bursztyn
-
Matko czym tu się chwalić ? Że stuknęło sie gracza mającego 100krotnie mniej pkt ? I tak kilku w nocy hehehe To jest wykładnikiem jakim się jest graczem TOP czy jak ?
Jest się czym pochwalić - umiejętnością obserwacji i wykorzystywania cudzych błędów. Bo w tej grze nie da się kogoś zezłomować jeśli ten ktoś błędu nie popełni. I nie ma do tego nic ilość punktów. Złoma wyłapuje się najczęściej albo przez lenistwo albo przez niechlujstwo...
-
-
-
może Wam to jakoś pomoże w innym języku nie mam
-
-
-
-
-
-