Posts by ZEr0
-
-
-
-
Tak jak napisał Fenrir to chodzi o tzw. paymenta i nie musi to zależeć od kwoty. Gdyby GF dawał bany za za duża ilość anty to nie istniałyby konta choćby tureckiej topki...
-
-
masz racje ZEr0 , trzeba zamknąć temat. ukręcić łeb sprawie.
mam wrażenie że na tą chwilę to najskuteczniej łeb ukręcasz sprawie Ty sam swoimi wpisami i disami... szczerze nie wiem po co w ogóle założyłeś wątek na forum publicznym jeśli nie chcesz wolności wypowiedzi w temacie
jeśli podobnie dyskutujesz z "administracją" to nie dziwię się że "nie ma woli z ich strony"
Odpowiedz proszę co rozumiesz przez : "nie ma woli z ich strony" ?
Czym ta wola się wyraża ?
zapytaj się Geralta ja go tylko cytowałem
-
masz racje ZEr0 , trzeba zamknąć temat. ukręcić łeb sprawie.
mam wrażenie że na tą chwilę to najskuteczniej łeb ukręcasz sprawie Ty sam swoimi wpisami i disami... szczerze nie wiem po co w ogóle założyłeś wątek na forum publicznym jeśli nie chcesz wolności wypowiedzi w temacie
jeśli podobnie dyskutujesz z "administracją" to nie dziwię się że "nie ma woli z ich strony"
-
Ruda proponuję
bo nic merytorycznego z tej dyskusji nie wynika...
-
-
-
Takie pytanie do osób kompetentnych oraz innych z podobną sytuacją.
Kiwi Browser.
Niby używałem jej tylko do puszczenia ekspedycji w pracy, ale może to to sypie w logach czymś co pozwala im myśleć, że lecisz na bocie mimo że faktycznie nie lecisz?
Wiem, że to tylko przeglądarka, ale może warto to sprawdzić.
Używam kiwi na telefonie od chyba 2019 roku i nigdy bana nie miałem w żadnej społeczności a około 40% czasu jaki przeznaczam na grę gram na telefonie (czyli na kiwi). Jest to przeglądarka oparta o silnik google chrome więc nie sądzę żeby to był skutek bana. Jeżeli odnieśli się do logowań to pewnie chodzi o oprogramowanie posiadające niedozwolone funkcje. Lista dozwolonego oprogramowania oraz funkcji zabronionych jest tu Tolerowane dodatki w grze
Przed wstąpieniem na drogę prawną polecam zapoznać się dokładnie z zapisami umów Dokumenty
Pozwolę sobie "zacytować" tylko dwa fragmenty umowy ramowej
Pozdrawiam
-
-
-
-
-
-
-
-
-