Posts by ZEr0
-
-
ja proponuję żebyś opisał to tutaj
tam jest większa szansa że ktoś Ciebie wysłucha i coś z tym zrobi...
-
-
-
-
-
discord zakładka sugestie
-
-
-
-
-
Gdzie można znaleźć ten cały "cmentarz"?
w lobby tam gdzie wszystkie aktywne konta które posiadasz - cmentarz ma oznaczenie uni 300 albo 301 nie pamiętam dokładnie
-
-
-
-
Ok tylko to idzie tak konsultacje są z team i team daje rekomendacje do GF. Co GF zrobi tego też nie wie team. Generalnie najprościej byłoby ujednolicić konfiguracje. Wtedy można by było z dużym prawdopodobieństwem określić jak bd wyglądać fuzje. Na prawdę cała ta ilość kombinacji nie jest do niczego potrzebna. Wystarcza trzy ustawienia wolne pośrednie i szybkie plus dodatkowy parametr osobno razy 10 Eco.
-
Hehe a co oznacza odpowiednio wcześniej
zazwyczaj przed fuzja jest dyskusja i proponuje brać w niej czynny udział ale to co my powiemy i co team zarekomenduje a to co i kiedy zrobi GF to dwa różne światy... -
graty i przetapiaj na co tam chcesz

-
-
Ja powtórzę to co pisałem na disco - ważny jest cel. Jeśli ktoś po prostu wysyła na długi czas lotu po jednej sztuce czegoś aby wysłać to to jest spam. Jeśli ktoś robi to w celu dobrania ataku to to nie jest spam według mnie. Bo nie ma bezmyślnego złośliwego charakteru tylko konkretny realny cel w grze. Tak jak w sądzie powinno się sądzić po czynach i ich wyniku. Jest zapis o ostatecznej interpretacji team. Ale... Oni nie chcą być na widelcu i wcale im się nie dziwię. Tak więc należy myślę doprecyzować regulamin po prostu. Problem jest taki że taka dyskusja już była w 2020 i były propozycje, niestety nic nie zrobiono w kierunku uregulowania sytuacji które mają miejsce w grze...