Surowce zostały na startowym moonie
Posts by Andre1974
-
-
Jestem przekonany, że robiłem fs-a, zawsze sprawdzam czy dobrze leci
Gdybym jeszcze był pijany ale to było na trzeźwo, ale dobrze ze przynajmniej złoma nie dostałem
-
Co to są za jaja, że flota zamiast dolecieć na ksieżyc docelowy za 11 godzin, pojawia się na księzycu startu. Ciekawe ile osób tak ma
Edit
Wyglada tak jakby zrobili backup, bo część floty miałem na innym księżycu a następnie połączyłem ją z główną flotą i zrobiłem fs-a, a teraz floty
znowy były na swoich księżycach tak jak przd fs-em
-
Pisałam już że badania i technologie dotyczą całego konta.
Ale tylko tam gdzie jest napisane all planet, bo badanie orbital den wybudowany na planecie z rasą ludzi nie podnosi schowku surowców na innych planetach
Edit
Jednak podnosi, trzeba tylko przeklikać kilka razy zakładkę
-
Nie piszę, że to jest błąd tylko odpowiadam na pytanie
Jezeli zabudujesz planetę to wystarczy zmienić rasę na Kaelesh postawić jakąś kopalnię i znowu zmienić rasę jeżeli chcesz inną
-
Bio Modifier - rasa Kaelesh
usunięcie rasy likwiduje dodatkowe pola planety , po ponownym ustawieniu rasy dodatkowe pola planety wracają
-
Teraz działa. Po prostu raz działa a większość czasu nie działa
-
Już sprawdzałem różne planety i różne układy i galaktyki i nie działa w ogóle. Myślałem, że może jest jakiś inny sposób z wysyłki niż z podglądu galaktyki
Jest sposób
Naciśnij w podglądzie galaktyki przycisk "Go!, wtedy przycisk wysłania floty na poszukiwanie z nieaktywnego zrobi się aktywny.To też już próbowałem i nie działa
-
Już sprawdzałem różne planety i różne układy i galaktyki i nie działa w ogóle. Myślałem, że może jest jakiś inny sposób z wysyłki niż z podglądu galaktyki
-
Mam odkryte badanie intergalactic envoys. 2 dni temu udało mi się wysłać statki na poszukiwania, a teraz już nie mam takiej możliwości. Nic nie pomaga, ani przeskok układu w galaktyce, avi podniesienie poziomu badania, ani usunięcie ludzi i ponowne ich włączenie. Nie działa też na czystym ogame bez dodatków.
-
Jak szukać nowych form życia? W podglądzie galaktyki mam nieaktywne spirale DNA
-
Dokładnie, pokazuje że nagrody już odebrano
-
Poproszę o ankietę na temat włączenia ładowności sond szpiegowskich
-
Szybciej jest chyba wykształcić odruch "nie najeżdżania kursorem" na pasek prędkości po kliknięciu. Serio...
To nic nie da, ja omijam pasek prędkości a i tak prędkośc się zmienia samoczynnie
-
Dlaczego chcąc użyć po fuzji darmowego przeniesienia pyta się mnie czy chę wydać 240k antymaterii?
Chyba coś jest nie tak
-
Dokąd się wybieracie? U68 czy Kalyke?
Na jednym uni buguserzy a drugie to pustynia
-
Display More
Od 24.01.2022 godzina 00:00:00 wprowadzamy nowe zasady określające zasady darowizn pomiędzy graczami
Suma darowizn, otrzymanych od graczy w ciągu jednego tygodnia, nie może przekroczyć 5 krotnosci punktów ogólnych konta osoby obdarowanej. Tydzień jest liczony od poniedziałku godzina 00:00:00 do niedzieli godzina 23:59:59
Każdorazowo otrzymanie darowizny musi być zgłoszone poprzez system zgłoszeń na stronie support.pl.ogame.gameforge.com/ . Obowiązek zgłoszenia ciąży na obdarowanym graczu.
Dodatkowo zabronione jest aby ilość podarowanych surowców dała obdarowanemu przewagę punktową nad kontem darczyńcy
Zasady te obejmują również rozbijanie flot.
Co ma zrobić gracz jak dostanie 1kk surki sam nie mając nawet 1 MT?
Zgodnie z tym co zasada mówi, to nie może dostać darowizny.
Nigdzie nie widzę zasady, ze ktoś bez floty nie moze dostać darowizny
-
Zgłaszałem to już 16 grudnia i nic z tym nie zrobili
-
Jak w temacie, nie działąją ustawienia
pomimo zaznaczenia
Przy zmianie planety zachowaj galaktykę / system:
przełacza systemy i galaktyki
-
Nie działa mistrz zbieractwa (usuń pole zniszczeń)