Posts by THOR

przecież ci co się już nażarli tej anty i napompowali konta mają gdzieś zmiany takie srakie i owakie

Już zapoźno na zmiany :trollface:

Patologi nie darady już wyplewić bo trzeba bylo by zacząć od samej góry, a przecież nie mamy aż takiej mocy :D

Jeszcze niech mi ktoś powie że pieniądze za to wziął,

W Teamach są wolontariusze pracujący za kupony na antymaterię.

I generalnie od lat jestem zdania że powinno się to zmienić i zatrudnić etatowych pracowników którzy obsługiwaliby takie rzeczy, i można by ich było rozliczyć za brak efektów.

Wtedy nie było by na u68 z dwóch może trzech sojuszy od komorników zaczynając na Szo kończąc...

Nie mieli by wpływow u GO i SGO i gra straciła by dla nich sens...

:trollface:

Nie pamiętam kiedy ostatnio tak się śmiałem :D

Trzeba przyznać, że myślenie niektórych boli :trollface:

Może dało by się zrobić jakiś limit na tydzień, od którego nie trzeba zgłaszać darowizny.

Bo to utrudni grę i pomoc w sojuszach. Nie utrudniajmy tej gry tylko ułatwiajmy.

Panda

Proszę o komentarz i odpowiedź.

Może zrobic np. 1 darowizne na tydzień do jakiegoś pułapu punktowego konta słabszego np. Nie można pomagać gdy konto ma np. 500mln pkt. (Wielkość może być jeszcze mniejsza) i tyle i zamknąć temat datowizn.

Kto chce płacić niech pompuje swoje konto, a nie 10 osobom w sojuszu..

Art. ??

Właśnie miałem pisać o antymaterii. Kiedyś 50% to było na święta, a teraz... Popyt jest bardzo duży na anty skoro 100% jest co tydzień...

To jest patologia, która powoduje odejscie ludzi od gry, ale GF sie cieszy bo ma zysk.

Tym samym na uni zostaną P2W, ktorych bedzie z 20, a reszta albo urlopy albo kasacja albo bedą pykać dla fun i tyle

Brawo GF :D

Tak , kiedyś były akademie , pakty , wojny a teraz jest wszystko anty. Nowy gracz bez kasy nie ma szans na cokolwiek i jego gra jest bezcelowa.

Kiedyś konto budowane przez długi czas było coś warte , teraz warte jest tyle co promocja na anty i paczki.

Tak czy siak każde konto kupione prędzej czy później (przeważnie prędzej) ląduje w reckach następnie na U lub kasacji.

Jedyne czego nie kupisz za pieniądze to umiejętności, chęci do gry i przyjęcie porażki z podniesioną głową.

W tej grze każdy kiedyś wyląduje w reckach

i jeszcze jedno....

Kiedyś ta gra była fajną grą strategiczną

Teraz to tylko P2W

Obecnie ogame nie ma nic wspólnego z grą, gdzie gra wg. Słownika Jezyka polskiego to: "zabawa towarzyska lub sportowa walka prowadzona według określonych reguł".......

W ogame brakuje tylko i aż, tych reguł :D

dziekuje wszystim za posty pod tym tematem...

Rozmowa rozwinęła się na tyle że GF zmieniło zasady gry.. Wszak zmiana to żart ale zawsze coś.

Zakładając ten temat nie myślałem że będzie on poczatkiem jakiś zmian, a jednak...

Wszak chciałem, aby operatorzy gry założyli stałe blokady kont Antharas. Valhalla. Itd. Ogólnie ludzi z sojuszu Szo... Lecz obawa przed samobójstwami nieudaczników wzięła górę...

Także rozumiem GF zdrowie graczy ponad wszystko....

Ja słyszałem że antharas kupowal Thorowi paczki a on wysyłał je na nekkar :D tak było na pewno. Thor Ty jesteś tak wiarygodnym graczem ze nikt Tobie nie wierzy i ma rację. Ukradłeś konto. Jesteś złodziejem i kolejnym oszustem :) i naucz się czytać.

Może Art. Czyta to co pisałeś o Antharas. Pod jedny z ST... Ja zgłosiłem to na support :D

Antharas. Tobie wysyłał paczki, przecież sam to pisałeś pod tym ST

zefir [HYDRA] vs. EroBuBu [CoEU] ~ 3361.08%

Cyt. Y2K. "

Antharas nie chciałem paczek na odbudowę jak sobie nie przypominasz. Ty je kupiłeś nie ja :D po 2 brazylijska anty za połowę ceny kupowałeś. To na pewno zaoszczędziłeś. Plus wylacz skaner do obserwacji graczy bo każdy już na uni swoje wie. Przekręt kasa i tyle. Choćby posty kasowali maski klauna nie zmyjesz bo każdy wie kim jesteś w grze :) tyle na Twój temat."

Co do mojej odbudowy. Też pomagałem odbudowywać sojuszników. Te " paczki" co mi przekazałeś już dawno spłaciłem. Graj sobie w swoim teatrzyku. Pokazałeś klasę lecąc na szajke. I nie masz przyjaciół. Uwierz w grze na siłę sobie znalazłeś.

Graty zefir , nie ucz się od swojego "przyjaciela" bo czerwony znaczek zobaczysz.

Nie ukradłem konta. Jak mogłem to zrobić? Przecież cały czas na nim gram odkąd na nim usiadłem :trollface:

Mi się wydaje że co poniektórzy troche mijają się z tematem albo nie zrozumieli. MI nie chodzi o to żeby usunąć paczki. Niech sobie ludzie wydają pieniądze na co chcą to ich pieniądze. Ale niech to robią na swoim koncie. A nie konta ze słabego eko dostają surowce z Paczek z konta ekowego. Myślicie że te paczki konto ekowe kupiło ze swoich pieniędzy i dobrowolnie oddało zyski z paczek na konto bez ekonomii na załóżmy zawrotną liczne 1.3 kkk pkt ? No nie sądzę. I mi chodzi tylko o takie przypadki. Wiadomo że ogame się zmieniło. Firma też musi zarabiać ale taki proceder jak opisałem wyżej nie jest sprawiedliwy.

Dokładnie tak jak mówisz.

Potrzebna jest zmiana regulaminu w tym zakresie.

Jednak widzisz że temat sie rozmywa...

W chwili obecnej konto mocniejsze może pomagać słabszemu...

Każdy wie, że konto słabsze płaci realne cebulaki za surowce.. Tylko jak to udowodnisz..

SGO i GO czekają na dowody. Ja napisakem, że Y2K. Wspomniał w poście o tym że dawał kase Antharas. Za paczki... I co z tym dalej zrobił super czy tam nadsuper operator gry??

No nic :D

tomi311. Ja tą grę mam głebiej niż Ty.

Nie nie jestem tym Thorem

Nie płaczę, wręcz przeciwnie śmieje się z tego wszystkiego :D

Wasza kasa moja kasa kogo to obchodzi... No jedynie osobę ktorą obdarujemy cebulakiem.

Tak z syntymentu biadole o starym ogeju ;)

Ten obecny to nie jest ogame to jest P2W i tyle i aż tyle.

wiem i masz racje posty na forum niczego nie zmienią. GF ma gdzieś graczy i to nie tylko w tym temacie ale w prawie każdym :trollface:

No to co nic nie pozostaje jak płacić cebulakami za możliwość współzawodnictwa xd

P.s.

A ja nie lubie ludzi którzy przechodzą obok wszystkiego obojętnie i nie potrafią skrzyknąc się przeciwko jakieś bzdurnej decyzji, regulaminowi itp.

Dlatego może mnogość tych moich postów, aby zainteresować tematem więcej graczy :/

Ty nie jesteś zainteresowany zmianami tylko akceptujesz wszystko co zrobi GF.

A ja choć pobiadole xd, a Ty siedź cicho jak mysz pod miotłą :trollface:

MamDres. Może i masz racje z tym, że dziś takie jest ogame. Prawda jest taka, że gra tutaj wielu ludzi, ktorzy zaczynali wtedy, gdy ważne były umiejętności, poznanie mechaniki gry, zawieranie sojuszy itp. , a nie zasobność portfela. I larum podnoszą te osoby dla ktorych p2w jest nie do przyjęcia bo nie taka była idea gry tej gry ktorej poswiecili z 20 lat "życia".

Teraz przyjdzie taki Antharas. Lub Valhalla. Sypnie cebulakami plus walnie przekręt z brazylijską antymaterią i jest numer jeden. Dla normalnych graczy jest to jawne walenie w uja...., a GF klaska i woli zarobić, aniżeli utrzymać przy życiu grę.

I tak mniejszość rządi większością.... Tak jak w Polsce pisuary rzadzą większością :D