dobra expa ![]()
Gratuluje !!!
Obrońcy tradycyjne szo ![]()
dobra expa ![]()
Gratuluje !!!
Obrońcy tradycyjne szo ![]()
Odpalona została technologia maskującą
Wszystko jasne
Rozejść się
A co do screenów to proponuję się trzymać jednego
Ananas
Spokojnie po co te nerwy??
Tickety poszły
Mamy wszyscy nadzieję, że administracja okaże się bezstronna i wyda sprawiedliwy werdykt
Dla mnie jedyny słuszny to perm dla sojuszu SZO tzn. Valhalla. Megan. Antharas.
Amen
kombinatorzy
Ban dla całego sojuszy szo !!!
Art. Działaj. Agent Brown. Czeka ponad tydzień na obrobienie ticketa!!!!
To jest afera ![]()
Wytłumaczenie:
Bugusing
Cyt:
"Niedawno został odkryty bug w grze, ktory pozwala na ukrycie nazwy planety w galaktyce poprzez zmienienie odpowiednio jej nazwy.
Piszę tego posta, aby ostrzec wszystkich graczy, że po godz. 23:59 dnia 16.09.2006 wszystkie konta, które posiadają planety nazwane "0" lub " 0" (bez cudzysłowia), zostaną dożywotnio zbanowane bez szansy na odblokowanie.
Każdy, kto przed i po podanym terminie zmieni nazwę planety na jedną z wymienionych, także zostanie dożywotnio zbanowany. Bez znaczenia będzie, czy nazwa planety była ustawiona na próbę czy z jakiegokolwiek innego powodu"
Uskutecznianie bugusingu ciąg dalszy. Teraz czas oczekiwania
^^^^^^
Dzięki Panowie za wspólny lot.
Malloremu
Nigdy nie dostaniecie bana , wy o tym wiecie, administracja gry oraz My. Za dużo kasy władowaliście w grę, a kasa jest priorytetem GF...
Mam nadzieję, że przyjdzie ktoś kto właduje więcej kasy w grę i was pokona...
Dawne uni68 przed pojawieniem sie "przekrętu" z paczkami już nie istnieje..
Zostaliście sami jak paluchy, aaaa jeszcze z wami została pseudo administracja gry ![]()
Wam życze bana
Pokonanemu udanej emerytury ![]()
Display MoreDisplay MoreNowa twarz na dzielni xd
Przydało by się spotkać w ciemnej ulicy i oklepać porządnie twe lico
Za późno
Nie dużo zostało do sklepania.
Czeka na opracowanie ticketa
Tylko GF jest nastawione na cebulaki ,a więc zasady gry mają głeboko....
Zobaczymy czy perm przy Valhalla. W końcu się pojawi
z czystej ciekawości to za co ten perm ma być panie szanowny
Bugusing
![]()
Nowa twarz na dzielni xd
Przydało by się spotkać w ciemnej ulicy i oklepać porządnie twe lico
Za późno
Nie dużo zostało do sklepania.
Czeka na opracowanie ticketa
Tylko GF jest nastawione na cebulaki ,a więc zasady gry mają głeboko....
Zobaczymy czy perm przy Valhalla. W końcu się pojawi ![]()
Agent Brown. Czeka i czeka na opracowanie ticketa... Teraz GF waży na szali kładąc cebulaki i zasady gry...
Ciekawe co wygra ![]()
Czy perm u Valhalla.
Czy cebulaki w portfelu
![]()
czyli już wiemy że to grubego puszkonto
![]()
Van zapewne kończy grę....
Antharas. Bierz przykład i też skończ...
Wstałem jak co dzień rano i się okazało że świat... "
Bronz w reckach wszak to konto puszowe było to każdy wiedział, że w reckach wyląduje..
Teraz jak oczywiście pojawi sie ST na forum (obstawiam że się nie pojawi) będziemy wiedzieć czyim kontem puszowym był Agent Brown.
![]()
Komornicka nigdy nie szkoda, tacy sami kombinatorzy jak i Szo czy tam inne sro....
Borsuki [mniam] gra przez was nie ma sensu
Ważne, że w kasie GF się zgadza
Obydwu stronom starcia z całego serca życzę bana
![]()
[mod='kasai']Upominam za slownictwo.[/mod]
Dżony znów w reckach.... No nic SzO...
Czy to najczęściej występujący gracz w ST?
Częściej występuje Antharas. Ale na niego nikt nie zwraca uwagi z wiadomych względów....
![]()
i tak gra dalej
Często porażki uczą...... Niestety trzeba mieć trochę galarety w czasce ![]()
Johny odbydowy, aby było w co wlatywać
![]()
Widzie ciekawa zmianę ...czy znów ktoś liczyć nie potrafi ?
1 000 000 pkt i 5 mln metalu ?
Mając 10 mln pkt na h... Mi 50kk mety ?
kpina w biały dzień
Gra wchodzi na wyższy poziom abstrakcji ![]()
Ja czekam na:
1. działo obronne ktore niszzczy 1 gsia i kosztuje 1 gs2. System ktory niszczy 50% floty agresora od razu, 15% szansa
3. Zebranie złomu przez kopalnie bez reckow.
4. Bombe która niszczy cała wroga flote, koszt boomby 1k gs
O ja pierdykam dobre xd
![]()
Nie wiem czy GF na to pójdzie ale niezłe ![]()
Sporo GSów. Pewnie brakuje bunkrów na nie. Lubię ST z Drobiem w akcji. No to czekam na STeka z 100k GS
Czekaj i Ciebie nawiedzi ![]()
Obyś miał pod ręką coś nawilżającego ![]()
Atakującemu życzę perma
Obrońcy niczego
Ruda. Czy mój wpis jest obsceniczny??
Display MorePanda
Kiedy ogame wroci do stanu rzeczy sprzed ładowania anty i pushowania sie na maxa oraz do tego aby nie mozna bylo sprzedawac sury na allegro?
Na ten moment ta gra nie ma wiekszego sensu, uni trwa tydzien a od tego co robi top1 i top2 to głowa boli, jak reszta ma sobie poradzic?
Chciałbym jako od administratora gry dowiedziec sie czy w celu poprawy jakosci gry oraz wykluczenia bledow gry ktore sa wykorzystywane przez graczy jak top 1 i top 2 oraz tych co kupuja sobie surowce na allegro sa prowadzone pewne dzialania aby na nastepnym uni wykluczyc takie rzeczy bo to jest chore.
To co do tej pory wprowadziliscie z wysylaniem surowcow nadal nie wyklucza puszowania sie i sprzedawania sury.Proszę więc o konkrety!
Pozdrawiam.
Panda. Tobie nie odpowie bo sam nie wie czy są prowadzone jakieś działania ![]()
Jeśli masz podejrzenie to napisz ticketa, a jesli napiszesz to tam jest magiczna regółka z której sie dowiesz, że..... Nic się nie dowiesz ![]()
Ogólnie w żołnierskich słowach:
GO I SGO NIC NIE WIEDZĄ O KUPOWANIU SUROWCÓW NA ALLEGRO
![]()
Display MoreDisplay MoreProponuję rozdzielić darowiznę od pomocy w odbudowie sojusznika po złomie.
Jeżeli darowizna i odbudowa będzie traktowana tak samo, jedna z opcji sojuszowej pomocy trzeba będzie wyrzucić do kosza.
Myślę, że limit % wartości konta obdarowanego powinien być wprowadzony np. 10% wartości konta tygodniowo (powinny obowiązywać przeliczniki jak w handlu M:K:D). Zgłaszanie darowizny oczywiście przez darczyńcę.
Próby moonowe zostawił bym jak są, bez zgłaszania darowizn, ale jak do tej pory oddanie surowców do gracza wyżej w statystykach potwierdzone ticketem (choć i to jest dla mnie bez sensu, bo nie sa to miliardy surowców).
abraaa
Nasz team nie umie pomnożyć X5 a Tobie się % z wartości konta marzą ... Zejdź na ziemię
A to już jest wyzsza matematyka ![]()