Posts by THOR
-
-
Brawo, należało się
Chapeau bas. Po nieudanym lagowaniu celestiala uciekli niczym SzCzury, a nie SzOpy na przymusowe urlopy
Miejmy nadzieję, że bany są permanentne.Oby choć biorąc pod uwage ich sponsoring GF oraz Panda. Oraz Art. Wątpię że to są permy....
)Mamona lubi sprzedawczyków a sprzedawczyki lubią mamone......
Czas pokaże...
Za akcje na szopach kapelusze z głów.. Prosta akcja lecz skuteczna, kto by pomyślał, że niby top sojusz (top czyli topiący paczki
) da sie nabrać na tak prozaiczną akcję....Skila nie kupisz....co nie Gruby aka Valhalla.

-
ktoś bedzie musiał nerke sprzedac, aby zaś zaistnieć w ogejmowej rzeczywistość

Dla szopów perma
Dla powiązanych z nimi kont perm
Aby wróciła normalność......
P.s
Ktoś pisał, że akcja była bajecznie prosta.... Jak się ma za przeciwnika kase a nie umiejętności to się nie dziwie

Czekamy na posunięcia Art.
Ale jak ktoś już pisał....beton mógł już zastygnąć....
-
-
dobra expa

Jedziemy dalej
Obrońcy lizaczek
-
Display More
Procent fajny
tyle gąsek żeś na pastwisko wysłał no sporo ich
brawo wlotu bo plazm sporo
jedna gaska padla wielka strata hehe
dobij do 100 tys.

Kupił, kupił, a nie naspawał
-
Art. Cenne źródło informacji co sie dzieje na uni masz w TICKETACH, które przesyłane są do supportu. Skorzystaj z nich tam jest lepsze źródło informacji aniżeli to forum. Powiem Tobie dlaczego, bo to forum jest cenzurowane przez Ruda. I większość istotnych informacji, które może otworzyłyby Twoje oczy są przez nią kadowane...
Bez obaw
Kasowane posty też widzę 
Powiedz mi jeszcze jak pod skasowanym postem może rozwinąć się merytoryczna rozmowa??
-
Art. Cenne źródło informacji co sie dzieje na uni masz w TICKETACH, które przesyłane są do supportu. Skorzystaj z nich tam jest lepsze źródło informacji aniżeli to forum. Powiem Tobie dlaczego, bo to forum jest cenzurowane przez Ruda. I większość istotnych informacji, które może otworzyłyby Twoje oczy są przez nią kasowane...
-
-
Aby wprowadzić cokolwiek co by mogło spowodować pozostanie w tej "grze" ludzi, którzy grze poświęcili pare ładnych lat terzeba by było wymienić administracje gry Art. Panda. Itd. Ruda. , kasai. Itd..
Oni są przesiąknięci tym całym złem które psuje tą grę...
Są kolesiami tych co psują grę...
Ręka ręke myje...
Oni nie chcą zmian, są tetrykami!!!!
Możemy tylko sobie poklepać językiem, a i tak przyjdzie Ruda. I pokasuje niewygodne posty...

Nie ma sensu dyskusja, która rozchodzi się w próźni.....
-
hmmm co miałem napisać już chyba napisałem na temat tego starcia.
Tobie Gratki, sobie SzO. Wiadomo już czyją stronę trzymają bogowie oGame.
Każdy wie
MAMONY
-
-
[Mniam]
Ładna ilość kupionych pancy

Obrońcy wiecej rozwagi , choć patrząc na tagi mniemam że ST kupione

[mod='kasai']Upominam za obsceniczne komentarze.[/mod]
-
Graty Szajek. Fajny strzał. Nawet Thor widzę nie może uwierzyć że takie cele można złapać. Lot na 3 satelity to nie to samo co na flote

Jak znasz czasy itd. To wszystko jest łatwe

-
widze że każdy się boi o swoje konta
SZO nie pozwala uzbierać więcej....
Wszystko sie zgadza
Obrońcy wincyj nerwów

-
Display More
Gratulacje wlotu.
Ładna ilość gwiazdek naspawana.
zefir coś ci wypadło z kieszeni...
Podnieś bo ktoś orła wywinie na śliskim
I po co ta agresja? Byłem zaproszony do tego ACS'a na chwilę przed dolotem. Niestety akurat w tym momencie byłem offline i nie mogłem dołączyć swojej sondy. To przynajmniej podziękowałem za zaproszenie polubieniem postu z wrzuconym RW. Tylko tyle i aż tyle. Wydaje mi się, że czasami warto podchodzić do niektórych rzeczy z dystansem i nie zakładać od razu, że wie się wszystko na dany temat...
zefir. Nie bierz tak na serio tej gry

To tylko śmieszna gierka nic poza tym....
Ja agresja?? No co ty

Gdzie ty widzisz?agresję??
Zgłoś do Ruda. Aby skasowała posta bo ona też gra z wami xd

-
i jak tam sprawa się ma??
Agent Brown. Coś już wiesz?? Odpisali na ticketa??
-
zefir coś ci wypadło z kieszeni...
Podnieś bo ktoś orła wywinie na śliskim
Gratuluje pokaźnej ilości kupionych GS-ów
Obrońcy mniejszej wiary w bunkier
-
Oni nie dostaną bana bo grają uczciwie..
Tak
To tak samo jak spytasz sie więźnia za co siedzi...

-
widze że strach przed szopami jest... Jak już komorniki swoje puszkonta złomują
Graty