Posts by THOR
-
-
-
przerobione w jakims tanim programie to zdjecie...
-
to frum (wrum) sprzedał konto??
Jeszcze do nie dawna z komornikami a teraz przeciwko nim ??
Rulony,rulony......
Obrońcy szo wszak dok odda, a rulon się przyda
-
Witam, mam pytanie czy komuś się to przytrafiło tak jak mi, że gdy dałem przycisk migracji to po ponownym zalogowaniu na moim looby pisze mi:
Your account is banned until:Friday, 1 January 2038, 00:00
Reason: Migracja w tokuO co chodzi z banem na 16 lat? Za to że fuzja przyszła i przeniosłem?Dodam ze konto było około 2 miesięcy na urlopie ale wchodziłem co jakiś czas
Strona Supportu nie działa nie da się zalogować mimo nowego konta i poprawnych danych logowanie nie wchodzi...
Czy ta gra to jeden wielki błąd?
Tak
Ta gra to jeden wielki błąd
-
a kto tworzy tą koalicje antySZO??
Chcę dołączyć...
-
ja jutro postaram sie ustalić maila do GF do osoby kompetentnej i dam cynka
Mam nadzieje że to co chcesz przesłać do GF zmiecie z powierzchni ziemi "nasz" niby tim
W senie sprzedawczyków
-
skanowanie gracza co pare minut przez dwie godziny chyba nie jest zabronione??
Bo szukam floty Antharas.
Xd
-
Sens podobny - i jedno i drugie za pieniądze Ci da.
Dokładnie tak. Zezłomujcie największego Szopa metodą "na Szopa". Do skanowania konta pomocnicze, tak aby największe ryzyko przenieść na coś, czego stracić nie szkoda. Wówczas może nastanie jakaś równowaga na serwerze. Jeśli zastosujecie tą samą metodę, to ban góra na tydzień. Może nawet krócej, w przypadku pierwszego przewinienia.
Antypaczki Ci przeszkadzają a łamanie zasad nie ?
I kto tu jest hipokrytą.
@Mrozu Ci przeszkadza
bo ST wstawia , a tu namawiasz do łamania zasad gry ?
Jakie łamanie?? I czego ??
Zasad?? Jakich zasad ??
Zakładam 10 kon i z każdego wysyłam sondy na Antharas. ....
Zastanawiam się nad reckami też..
Do puki nie wrócą zasady taka bedzie moja taktyka
Kto się dołącza??
-
widzę że z Johnem to niekończąca się opowieść....
Ta książka zdaję się nie mieć końca
Odbudowy Dżon
-
Nie grajcie w to gówno :E mówię to od dobrych 5 lat że tu nie ma żadnych zasad,
Ty grasz czy nie grasz ?
Jeśli nie to i tak na forum zaglądasz więc jakieś uzależnienie i tęsknota za grą jest.
Masz fajny nick. 300 Spartan postawiło się kiedyś większej armii. Tak jak teraz Ukraina.
Miałem kiedyś w sojuszu gracza o takim nicku. Był pomysłodawcą projektu NPlayer.
Można było pomóc nowym graczom i dać im szanse na starcie.
Teraz faktycznie sporo się pozmieniało ale można grać dla zabawy bez ładowania kasy w te cyferki.
Ja gram i moja gra polega na wysyłaniu 1 sondy na misje szpieguj na gracza Antharas.
Nic wiecej nie będę robił tylko wysyłał na niego przez godzine dwie itd. 1 sondy z misją szpieguj
Kto mi zabroni??
Taką mam taktyke
-
dobra expa
Walka wrecz jak z obcymi
Wielkie graty
-
THOR żeby się nie okazało, że team chce się 'zrehabilitować' i inni gracze dostaną permy
Ja im do kabzy kasy wkładać nie będę....
Więc możesz mieć rację że mogą posypać sie permy.....
-
Celestial nie trzeba tylu kompów absorbować, wystarczy jakieś fajnie data center i postawione wirtualne maszyny. Zasoby mam chętnie pomogę z nudów.
To działajmy!!!! A nie tylko o tym mówimy
-
-
mam lepszy pomysł
Zkrzyknijmy się np. W sobote o 12 i wyslimy sondy na atakuj lub szpieguj na kogoś z Szo tak przez 30 minut non stop wysylajmy sondy na jednego gracza. Bedzie nas z 10 moze 20 lub 100 ( nie wiem czy 100 osob gra na u 68
)
I juz
Jak wiemy nic za to nie grozi
A burak z Szo nie ruszy nigdzie floty xd
Kto jest za??
-
-
-
-