I super,czas na kolejne
Posts by nowy
-
-
Też się załapałem
Fs na atakuj
Dnia 03-01-2024 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:
Agresor DUSZEK80 [MASOWKA]
Okręt wojenny 143
Recykler 37
Bombowiec 102
Niszczyciel 42
Pancernik 219
Reaper 119
Pathfinder 1.011
Pathfinder 32
Wyrzutnia rakiet 40.000
Lekkie działo laserowe 10.000
Ciężkie działo laserowe 1
Wyrzutnia plazmy 100
Zniszczony!
Pathfinder 32 ( -0 )
Wyrzutnia rakiet 32.516 ( -7.484 )
Lekkie działo laserowe 8.173 ( -1.827 )
Ciężkie działo laserowe 1 ( -0 )
Wyrzutnia plazmy 100 ( -0 )
At these space coordinates now float 51.241.400 metal, 43.173.200 crystal and 12.247.900 deuterium.
Szansa na powstanie księżyca 20%.
Złom zebrany przez obrońcę/obrońców.
Podsumowanie zysków/strat:
Podsumowanie agresor
Metal: -73.202.000
Kryształ: -61.676.000
Deuter: -17.497.000
agresor stracił łącznie 152.375.000 jednostek.
Podsumowanie obrońca
Metal: 33.532.900
Kryształ: 42.259.700
Deuter: 12.247.900
obrońca zyskał łącznie 88.040.500 jednostek.
-
Pewnie klasyczny 5minutowy wlot na pewniaka na akcie
-
Gratulacje!
Zainwestowana anty się zwraca w postaci naszych uśmiechów
-
Czy jest przewidziane otwarcie na serwerach pl uni bez acsa czy raczej nic z tego?
-
Ja sobie kupiłem flotę?:)
może warto sprawdzic- punkty zniszczone itd między innymi z tego powstała moja flotaSpokojnie,nie długo i tak wylądujesz na banie.Zawsze tak jest w Twoim przypadku
Nie pisze tego po złości tylko z obserwacji
-
Ruszyło się coś w sprawie zmiany prędkości pokojowych?Nie wiem czy można się logować czy czekać dalej
Po ankiecie nic się nie zmieniło , bo ankieta została tak ułożona aby niczego nie zmieniać.
Generalnie to lepiej się nie logować.Szkoda,więc czekam dalej
-
Ruszyło się coś w sprawie zmiany prędkości pokojowych?Nie wiem czy można się logować czy czekać dalej
-
Po co te kłótnie i oskarżenia?Wszyscy kupujecie anty i nikt nie ma pretensji.Kupujcie również konta dla surowców-cwańszy tak robi i nie ma co mieć o to żali bo ta gra i tak się kręci tylko dzięki many,many.
-
sylikony są paskudne,naturalne chcemy
-
Siemanko, również jestem za zmianą parametrów uniwersum... przyszliśmy tu z Cetus ... dość szybkiego uniwersum , gdzie zaczynalismy gre właśnie dlatego że jest fajne szybkie , nie zaczynalismy tutaj po to żeby po roku czasu nam ktoś to po prostu spierniczył ... większosci graczy UNIWERSUM CETUS _________________ ! JEST nie zadowolona z tego, a to ze wzgledu chociazby na to że nie zaczynali by gry na serwie x8 z szybką flotą itp żeby nagle spaść na x2.. żenada i mocno kogos tutaj coś uderzyło podczas myslenia nad tą fuzja.. transport surowców 2h... Panie Janie kolorowy... ja mam też zycie prywatne w którym pracuje i szybka zrzutka mi bardzo pewnie by pomogła... Jeśli jednak nie dacie nam szansy przejsc chociazby na Cmentarz i wybrać docelowego pasujacego nam to po prostu stracicie, bo duzo graczy właściwie to tysiące porezygnowali z gry własnie przez takie machlojki ADMINISTRACJI , i nie chodzi mi juz o sama przewage nad punktami czy cos , co jest tragiczne bo polaczyliscie uniwersum 3 letnie z rocznym ale co ja tam wiem i co ja tam bede gadał , jak dla mnie szczyt debi***mu ta fuzja i nie wiem kto wpadł na ten pomysł i pod wpływem jakich dopalaczy
zmieńcie to bo zostaniecie bez graczy a juz macie ich garstke ( a dla przypomnienia to my dla was pracujemy - wy na nas zarabiacie )
Kiedys nie bylo Takiego czegos i na serwerach utrzymywało sie po 5-6-7-10k graczy , pamietam Electre na ktorej grałem czy Fornax Czy Quantum - ponad 5k graczy srednio 5 lat temu , zobaczcie ile spadła ilosc graczy bedąc teraz na serwerze gdzie jest 1000 po fuzji ...
ruszcie głową bo to wszystko wali sie jak domki w Afganistanie ...
Dużo graczy zrezygnowało przez coraz to nowsze "badziewia" wprowadzane.Kiedyś pewnien gracz napisał,że gameforge zniszczy Ogame tak samo jak Gladiatusa wprowadzając możliwość kupowania eq za pieniądze.Tak jest teraz z paczkami i dlatego gra garstka osób wydająca pieniądze.
-
Halley - Cetus 1:0
-
Ci co głosują za x8 to albo robią fsa na zbieraj albo w ogóle nie grali na takiej prędkości i nie wiedzą co sie święci
Dla graczy z cetusa p.pokojowa x2 jest niesprawiedliwa kiedy mieliśmy x8.
-
Popieram
x8
-
A gdzie starcie ze zniszczenia floty chudego?
-
Ciekawe za co cwaniaczek bana dostał.
Za te ostatnie pusze?
-
hmm..jedynie do czego można się przyczepić to że zapomniałeś jeszcze dofarmu jednego zrobić.
Czyżby Ci się nie chciało?
-
Może jakiś opis?
Konto schodzi z U i złom-podejrzane
Ale może się nie znam
-
Bilans przekłamany,powinien być poprawiony
-
Ale Push masakra
Nawet jeśli to i tak co drugi tutaj się pushuje