Graty, Super wlot
Oby takich wiecej na tym zdychajacym juz uni
Przetapiaj na wiecej zabawek
Już jest zdechłe
Gra nas może z 50 osób
Graty, Super wlot
Oby takich wiecej na tym zdychajacym juz uni
Przetapiaj na wiecej zabawek
Już jest zdechłe
Gra nas może z 50 osób
To nie jest żaden bunkier tylko jakieś zasieki
Pomimo tego ze czasem feniks cos wstawi na Was to i tak wyglada to jak wyglada ...
żal sie na takie cos w ogole patrzy.
Triss się bawi grą i o zabawę chodzi
Ty zapewne po kilku złomach dał byś sobie spokój i poszedł gdzie indziej
Tak z ciekawości zapytam.Ile w grudniu zarobiłeś surowców?
Jednak nie tylko na Trissa latacie
Resztę Melmax pozbierał sobie?
Gdyby nie to fajny zysk byś miał
Nowe uni. Założenie konta po poł h od startu. Pierwsze kliknięcie budynku i już kolejka budowy stoi bo serwer nie może przemielić tak jak po wprowadzeniu FŻ na u68.
Brawo dla partaczy zwanych też programistami ze szwabów
Czas zakręcić całkowicie kranik z antymaterią i pożegnać się z grą.
Mam nadzieje, że po tym jak traktuje nas GF większość skończy z tą grą lub całkowicie zrezygnuje z antymaterii.
Raczej nadal będą grać,przeczekacie chwilę i będzie ok.Gra jest zrobiona pod kupno antymaterii i gracze kupujący ją to nadal będą kupować
Zawsze to ktoś nowy,ciekawe co teraz...czyżby triss w końcu zdoła się odbudować?
Można zamknąć,wyjaśnione.
Powinno, ale nie jest
Wychodzi na to że to jest błąd,a jeśli nie to powinna być informacja że dotyczy to tylko do wartości 1sek.
1sekunda to najnizsza wartosc budowy w grze. Nie mozna zejsc ponizej.
Nie powinno działać tak,że ogólne czas budowy się skraca?
Posiadając nanity na 7 poziomie 99.999 wyrzutni buduje się 1d 3g.
Mając nanity na 8 poziomie 99.999 wyrzutni tyle samo czasu się buduje co przy 7 poziomie.
Dlaczego tak to wygląda skoro każdy poziom nanitów ma skracać o połowę czas budowy systemów obronnych?
Przy 7 i 8 poziomie wyrzutnie buduja sie po 1 sek.
Paczkomat wrzucił 20 koła Polskich cebulionów i w 5 dni postawił 150 koła pancy Ja wiem stary że ty juz 50k zł wsadziłeś w niemieckie Gameforge, ale to co z Jokerem robicie we dwóch to juz bek a nie podziw
Też ruszyłeś z paczkami od początku więc nie rycz.
Na jaki okres czasu macie podpisaną umowę z STP na dostarczanie surowców?
Dobrze że nie pgs'y
Witam,
Jest jakiś program do podsumowania zysków i strat ACS?Na forum jest ale chyba nieaktualny.
A Ty lepszy jak konto za anty?
Dlaczego nie wklejasz raportów ze zbiórek odpadków ?
Dodatki są robione przez niezależnych twórców. Wprowadzono poprawki w Ogame, które nie są kompatybilne z dodatkami. Musimy czekać na aktualizację dodatków.
Ok więc trzeba czekać
Witam
Mógłby mi ktoś wyjaśnić dlaczego nie mogę z podglądu galaktyki wykonać szpiegowania tylko muszę ręcznie klikać mając aktywny dodatek ogame infinity.
Gdy go wyłączę wysyłanie sond z podglądu galaktyki na szpieguj działa normalnie.
Miał ktoś taki przypadek?