Posts by Dziki Nastolatek
-
-
aerik chyba slaby dzien mial,a y2k dobry
DO Tego madem to juz musialo sie udac
leeee szkoda,z
e nie mam czasu
-
-
no i brawo
widac kto tu rzadzi !: )
-
no i wlasnie to jest to o czym pisze, zero merytoryki.
-
Dział techniczny....lol
To jakieś obiboki,założę sie ze bym posiedzial chwile w kodach i by było cacy, po drugie serwery juz od dawna wymagają wymiany,bo dużo rzeczy nie działa,albo działa z opóźnieniem. Ale tak to jest jak sie nie inwestuje w firmę. Tylko leci po najniższej linii oporu,żeby tylko wydoić z graczy jak najwięcej.
i do tańca i do złomowania i do bugfixów w ogame. niesamowita jest to postać na naszym uni
Zycze szybkiej naprawy buga, dawaj art nie badz żart
nie wiem szukasz sztucznego dymu gdzie go nie ma? widac ilorazinteligencji na poiomie zera,bo nie dosc,zebys nie zajal sie problemem to jeszcze sie wysmiewal, jaj ci brakuje tak samo jak artowi i temu pseudo dzialu technicznem zeby sie tym zajac, stary ja swoje pierwsze makro zrobilem jakies 2 latatemu chociaz sie tym nie zajmuje,ale interesuje sie wieloma dziedzinami,by takich jak ty zjesc na sniadanie. widac braki w wyksztalceniu,ale co tam lepiej sie posmiac na forum z innych,co nie?
przerazajacy jest iloraz inteligencji niektorych ludzi, serio
jak taki fajny jestes inteligentny to wprowadz zmiany a nie sie smiej, pn jakies smerfy z pnu to jakis dramat , nie wszyscy,ale jak czytam takie wiadomosci to nic tylko usuwac konta. Wtorne myslenie jest zabojstwem.
hahahahahaa napisz tylko, zycze szybkiej naprawy buga...uuuu ale wypowiedz...no niesamowita blyskotliwosc, tak samo jak wisiora
idealne polaczenie, pozdrawiam wisior.
-
Dział techniczny....lol
To jakieś obiboki,założę sie ze bym posiedzial chwile w kodach i by było cacy, po drugie serwery juz od dawna wymagają wymiany,bo dużo rzeczy nie działa,albo działa z opóźnieniem. Ale tak to jest jak sie nie inwestuje w firmę. Tylko leci po najniższej linii oporu,żeby tylko wydoić z graczy jak najwięcej.
-
-
-
szajka wrocil do formy, barrrrdzo dobrze
-
potwor przestannn
Nie no gratki bardzo ladnie
Nie przestawaj 👍😎😁
-
bardzo,ale to barrrrrrrrdzo dobrzeeeeee
Hahaha
Yeahhhhhhhh bby lecimy
-
o WOW juz nas pogrzebali, chyba musze wrocic, przynajmniej na boarda
Johny lamus, taka historia i taki koniec
buduj sie młody !! czas rozliczyc Pita
poziomek, jak gralem przeciwko jak i z najlepszymi to PN tylko z nazwy przyciaga, u Was juz dawno nie ma zasad, takie maalowanie trupa.
Serio straszycie na forum a tu kupa,wpierdziel na goly tylek.
Oooo johny lamus....tyle tylko mozesz napisac, juz wiesz dlaczego nie macie lidera a sojusz topnieje
-
widzac potege floty sojuszu komornik prezentowana przez y2k, oraz sile dyplomacji sojuszu komornik prezentowana przez nastolatka, sojusz lump oficjalnie poddaje prawie wypowiedziana wojne sojuszowi komornic.
gratuluje starcia y2k, dowaliles pieknie, selene tyle pracowala na ta flote i nigdy nie wtopiła
lump lumpowi lumpem
pozdrawiam
Widzisz w kilkadziesiat sekund mozna sie dowiedziec wszystkiego.
Fantastyczna i uczaca zycie historia.🤞👍
-
a pozniej sie dziwic,ze nie mamy na co z Kmicicem latac🤣👌
Elegancja🤞👏😎
-
nie do Ciebie
Do Koziej A.D bana
Wiesz robie sobie analize,mimo ze nie gram
Kozia to straszny syf , prawda wyszla na jaw. Mi by bylo wstyd tak sobie publikowac starcia.wiesz Swat,ze by nie doszlo do tego starcia, mialbys flote
Ale hehaha smiech na sali smierdzi strasznie i wstyd, kompromitacja
-
starcie ladne,ale chyba tylko osoba krotko wzroczna by nie widziala w jaki sposob zostala zbudowana ta flota,wiec niezrecznie mowiac, wypadaja trupy z szafy.
-
-
-
niezle Kamil
Ta flota jest przeznaczona na takie st.wlasnie o to chodzi
Selenka pewnie by nie wpadla, ten upadek, troche konczy pewna ere, PN od pewnego czasu stal sie wyswiechtana nazwa,ale tak to jest jak sie bierze mono-gejo jeszcze cos tam do skladu...ale co mnie to.
[mod='kasai']Upominam za prowokacje.[/mod]