Posts by SPIN DOKTOR

Czyli czeski film ;)

Co chwila stawiają nowy serwer, nowe uni itd. itp. - rozdrabniają graczy z istniejących uniwersów (często już niestety umierających) na jeszcze drobniejsze - po co? Zamiast się skupić na tym co jest i zachęcić ludzi do grania tam gdzie już są - chyba, że mają jakieś info że ludzie lubią budować wszystko od zera? A może po prostu podczas budowy od początku, an nowym uni gracze chętniej kupują antymaterię i tu jest pies pogrzebany?!!! <X

Dokładnie jak w czeskim filmie albo rosyjskim haha oni pracowali nad tą aktualizacją sojuszy jakiś czas dlatego nie mieli czasu na fuzję zapewne. Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o ... zmiana klasy sojuszu będzie płatna i może częściej zmieniana nawet :)

Nie ma tego w oficjalnym info a jedynie cytowałam

Jest w oficjalnym info na ten temat bo czytałem.

racze mogą kupować w sklepie przedmioty do zmiany klasy sojuszu. Z przedmiotów tych korzystać może wyłącznie gracz, który je kupił.

• Klasę sojuszu można zmieniać lub wyłączać bezpośrednio na stronie klas sojuszu, lub za pomocą specjalnego przedmiotu ze sklepu.

A ty zdajesz sobie sprawę ze za te frakcje sie płaci 500k anty za każdą? Jak sojus

No po przeczytaniu już wiem, natomiast ciap nie napisała tego w poście wcześniej, więc nie wiedziałem tego wtedy. To wiele zmienia natomiast jeśli sojusz się złoży na taką zmianę to będą groszowe sprawy wtedy i taka zmiana może być nawet często wykorzystywana. Wystarczy kupić na zapas kilka zmian. W przypadku jednego gracza to duży koszt jednak podzielony na kilku lub kilkunastu graczy chętnych zakupu jest to już w zasięgu ręki.

Albo jak pisał kolega wyżej jeśli się będzie dało rozwiązanie sojuszu i powstanie nowego chyba, że sie nie będzie dało.

Dalej nic nie zmienia z tego co przeczytaliście jakby weszło to w takiej formie

Zależy, czy zbieracz może uruchomić sojusz wojownicy? A jak w sojuszu są odkrywcy, zbieracze , generałowie to będzie można wybrać każdą wersję sojuszu i zachować klasy? Doda to np. 10 % prędkości do podstawy prędkości? Czy będzie można zmieniać klasy sojuszu? Pytań jest wiele jeśli tak to będzie działać to trochę tam lekko zmieni w grze ale nie za specjalnie tak dużo. Czy w handlarzach jest wzrost eko o 5%? Jeśli tak to może być ciekawa opcja.

Nie,

Chodzi o związek chemiczny powstaje on np. podczas smażenia. Produkt przemian jednego z aminokwasów

Produkt przemian cukrów oraz asparaginy?

Rakotwórczy, i neurotoksyczny. Powstaje podczas smażenia i pieczenia produktów o dużej zawartości skrobi np. chipsy.

A czy tu trzeba liczyć deltę?

W moim przekonaniu rozwiązań jest wiele, więcej niż 2 czyli 3 pary o

y=4, x=3.

y=5, x=5.

y=7, x=11

hehe a bo mi się liczyć nie chce :D

A konkretnie jakie te zmiany? Każdy pisze, że nic nie zmieni ale jakie poprawki mają być, skąd wiecie. Skoro ciap twierdzi, że 8 to duża zmiana to chyba coś konkretnego, to może jednak coś się znacząco jednak zmieni a czy na gorsze czy na lepsze to już kto ich tam wie. :D

to cmentarz niczego nie zmieni. Jakoś nie widzę masowych urlopów i przejść na cmentarz żeby zmienić uni ponieważ nie ma

Masowych nie będzie ale jest część osób, która tak robi bo widać, A że nie gra dużo osób to masowo nie będzie. Ale proceder ma miejsce.

Zobaczymy wtedy. Na razie nikt nie chce tracić dwóch miesięcy rozwoju konta, które mogą okazać się nietrafioną decyzją.

Dokładnie po co na cmentarz jak nie wiadomo co fuzja zmieni. A tu fuzja ucichłą i ludzie czekają ja na koniec pandemii. :D

Jeśli wysyłałaś zawsze kilka ekspów szukając anty i zawsze coś znalazłaś przez ileś tam lat eventów, A tu przez 2 dni nie masz nagle nic od kilku eventów. Wyciągnij sobie wnioski sama. Jest zmiana, zauważalna. Nie trzeba statystyk

Jeśli jeszcze potwierdza to inna osoba i inna to jednak coś jest na rzeczy