ale jeśli dobrze pamiętam jeśli puścić GSa celem dołączenia potem floty a ktoś w tym czasie włączy urlop to już tej floty nie dołączysz.
Posts by Lord Fisher
-
-
Niestety nie przekonasz mnie, bo na 100% było jak pisze, może był błąd, nie wiem, ale na 100% było jak pisałem, a nagrody odbierałem na bieżąco więc tak czy inaczej działało. Nie wymyśliłem sobie tego, a inni z sojuszu też piszą że tak było, więc nie jestem sam
ale to Ty dzwonisz...
Wszyscy CI piszą, że nie masz racji i dalej się upierasz.
Nie pisz ticketa tylko od razu polecony do Niemiec, że Cię wydymali na evencie. Na pewno Ci zwrócą anty i dodają nagrody.
-
ale przynajmniej mam zajebisto skórkę planety
a to, że ludziki strajkują bo głodne i światło zgasło to tam już pies
-
-
posiadaj 100 GSów
posiadaj 1000 GSówMam 1000 GSów a zadanie nie chce się zaliczyć? Ktoś coś?
-
Błąd stary jak świat - daj 1k jednostek mniej i pójdzie. Dziękuję i zamykam.
-
To też jest dobre:
Straciłeś swój tytuł.
Od:
Statystyki
26.05.2024 12:39:45
Posiadasz tylko 11.943.448 pkt honoru i dlatego nie masz żadnego tytułu.
a jak byłem imperatorem tak jestem
i tak co 15 minut
-
Mi na Rosalind zaliczyło a na u68 nie
-
Na nic wasze swary i kłótnie - była już tu kiedyś ankieta dotycząca sond i chyba dexu na pz i nie przeszła. Teraz też nie przejdzie. Będzie jak było i każdy będzie zadowolony
-
Ledwo w gości przyszedłeś i już zaczynasz pan mącić
-
dziś zaczęła się fuzja więc nie minęło 24h i nic Ci jeszcze nie rekolowało bo nie ma takiej możliwości. Jak klikniesz relokację to przeniesie Cię najwcześniej jutro (po 24h) i w pierwszej kolejności zabierze darmowe relokacje a po ich wykorzystaniu dopiero pociągnie anty.
-
Napisz do Arta albo legora. A tak na serio i na chłopski rozum:
Jeśli na Twoim dotychczasowym uni miałeś przykładowo 13 planet w galaktyce 1:1:1,2,3,4 i tak do 13. Przeniosłeś się na na nowe uni i powinno przenieść Cię na takie same koordy które miałeś. Jeśli na uni są one zajęte to skrypt losujący wyrzuca na najbliższe wolne koordy a każda przeniesiona w ten sposób planeta otrzymuje darmową relokację.
No i teraz kombinuj żeby te planety poskładać do kupy co pewnie się nie uda nie wydając morza antymaterii (pomijając fakt, że dostałeś kilka relokacji).
-
W pierwszej kolejności zabiera relokacje z puli (ta cyferka w nawiasie) a dopiero potem pobiera antymaterię.
-
Nie, zmieni się jedynie liczba możliwych odkryć. (Odkrycia: 28933 / 43950 - tyle jest na u68)
-
Zdarza mi się to tylko i wyłącznie na przeglądarce Brave. W każdej innej nie ma takiego problemu.
-
Mi się bardziej podoba, że nie pokazuje kiedy kończy się jakieś badanie tylko odlicza czas np. 1t 9g 12min - idealnie ; )
-
Raport jak raport - ja już wszystko mam po turecku
nazwy budynków i statków.
-
ja mam tak:
enklawa 74
farma 78
kuźnia 18
oriktorium 14
-
Do tego nie jest wymagana rasa ludzi a jedynie ich badanie "międzygalaktyczni posłańcy".
Ale pierwszą rasą są ludzie, i żeby mieć inne rasy trzeba je odkryć.Jak nie odkryjesz rasy ludzi, skoro tylko oni maja te badanie, to jak chcesz znaleźć inne rasy?
Międzygalaktyczni posłańcy zostają wysłani w kosmos w poszukiwaniu inteligentnego życia pozaziemskiego. Przechodzą długie szkolenie, by sprostać wielkim niebezpieczeństwom oraz stawić czoło wyzwaniom swojej misji. W ramach przygotowań do swoich długich podróży szkoleni są w dziedzinie technologii, religii, polityki oraz astrobiologii. Jednak do ich najważniejszych zadań należy komunikacja międzygatunkowa – ta dziedzina nauki jest niezbędna do podjęcia pierwszego kontaktu z inną formą życia.
Funkcja:
Ludzie są formą życia o bardzo zróżnicowanych talentach. Jako jedyna forma życia potrafią wykrywać inne formy życia. Ich produkcja pożywienia i wzrost ludności są zrównoważone, a ponadto zwiększają produkcję surowców na wszystkich planetach. Nie wzmacniają żadnego bonusu klasy.
No ale kolega pisze, że wczoraj już wysyłał te expedycje więc założyłem, że ma już tę rasę i lata. Prawdopodobnie zmienił rasę z ludzi i nie odkrył badania. Taka jest moja teoria.
Miłego -
Do tego nie jest wymagana rasa ludzi a jedynie ich badanie "międzygalaktyczni posłańcy".