Nagrody za event - sztab dowodzenia.

• Bry

Pamiętam że jakiś czas temu jak był event i np w połowie lub przy końcu uruchomiłem sztab dowodzenia to dostałem nagrody od pierwszego dnia. Dziś mam 6 dzień, zapisałem sztab i nagród nie dostałem, pokazuje że nie było sztabu i nie ma nagród, kurcze bez jaj, ponad 40k anty i co w plecy ??? To ja już wolę z powrotem to anty i weźcie sobie ten sztab .... .

Bez sensu ehhh

• Jeśli odbierałeś nagrody na bieżąco bez aktywowanego sztabu, to dodatkowych nagród nie mogłeś dostać - bonus działa tylko wtedy, gdy w momencie odbierania nagród masz aktywny sztab. Tak było chyba od początku...

• Jeśli odbierałeś nagrody na bieżąco bez aktywowanego sztabu, to dodatkowych nagród nie mogłeś dostać - bonus działa tylko wtedy, gdy w momencie odbierania nagród masz aktywny sztab. Tak było chyba od początku...

No nie było tak, na 100% było tak że jak nawet w ostatni dzień dalem sztab to dostałem nagrody za wszystkie dni. Żebym wiedział że tak będzie to w ogóle bym tego nie włączał, wkurzają mnie już te zmiany ehhh człowiek lata, zbiera i w plecy ehhh

• Jeśli odbierałeś wszystkie nagrody w ostatni dzień (jedna po drugiej), gdy sztab był włączony, to dostawałeś także dodatkowe nagrody. Jeśli odebrałeś je wcześniej bez sztabu, to NIGDY nie było tak, że one się aktywowały wstecz, bo np. 7-go dnia eventu włączyłeś sztab.

• Jeśli odbierałeś wszystkie nagrody w ostatni dzień (jedna po drugiej), gdy sztab był włączony, to dostawałeś także dodatkowe nagrody. Jeśli odebrałeś je wcześniej bez sztabu, to NIGDY nie było tak, że one się aktywowały wstecz, bo np. 7-go dnia eventu włączyłeś sztab.

Było, dokładnie to pamiętam, nawet był taki event że na końcu nagrodą był sztab dowodzenia i dostało się wszystkie nagrody. Gram od pierwszego dnia na uni Vela I dokładnie pamiętam co tam było :)

W sojuszu też pisali że np any zbierali i na 3 dzień załączyli sztab i dostali za poprzednie dni a teraz nie, tak więc coś musieli zmienić, niestety na gorsze...

• Nie nie było. Jedyną opcją jak już ci napisali inni wyżej było nie odbierać nagród, kupić sztab i odebrać hurtowo na koniec wydarzenia (i tak pewnie kiedys zrobiłeś).
    Ale jeśli 2 osoby wyżej cię nie przekonały, to ja pewnie też cie nie przekonam.

• Niestety nie przekonasz mnie, bo na 100% było jak pisze, może był błąd, nie wiem, ale na 100% było jak pisałem, a nagrody odbierałem na bieżąco więc tak czy inaczej działało. Nie wymyśliłem sobie tego, a inni z sojuszu też piszą że tak było, więc nie jestem sam :)

• To macie jakieś zbiorowe zaćmienie w sojuszu, bo od zawsze było tak, że jeśli sztab był nagrodą np. 3-go dnia, to się odbierało jako pierwsze nagrody z 3-go dnia (i wtedy nie dostawało dodatkowej nagrody, jeśli się nie miało wykupionego sztabu), ale wtedy z uzyskanym sztabem można było odebrać wszystkie pozostałe nagrody z innych dni. Ale skoro wiecie lepiej, to nie wiem, po co ten wątek w ogóle.

• Niestety nie przekonasz mnie, bo na 100% było jak pisze, może był błąd, nie wiem, ale na 100% było jak pisałem, a nagrody odbierałem na bieżąco więc tak czy inaczej działało. Nie wymyśliłem sobie tego, a inni z sojuszu też piszą że tak było, więc nie jestem sam :)

ale to Ty dzwonisz...

Wszyscy CI piszą, że nie masz racji i dalej się upierasz.

Nie pisz ticketa tylko od razu polecony do Niemiec, że Cię wydymali na evencie. Na pewno Ci zwrócą anty i dodają nagrody.

Nigdy tak nie było mogłeś odebrać ostatniego dnia eventu wszytko hurtowo i jeśli miałeś sztab to z dodatkami. Jeśli odbierałes na bieżąco to odebrałeś na dany dzień nie majac sztabu to jak mogłeś zgarnąć dodatkowe..