Czy ja wiem. Pykam sobie z nudów same expy i już jestem top 70 bez żadnej spinki
Posts by Lord Fisher
-
-
Chryste Panie.... ciemno już, zgasły wszystkie światła.... a tu tyle do czytania
PS. wszystko fajnie, że jest w jednym miejscu.
-
Mnie to tam lotto ale skoro blokadę włączyli o 9:30 i miała trwać do 18:00 a skany dostałem o 13:40 to to nie było chwilę po starcie. Chyba, że chodzi Ci o to, że nie można było zalogować przez 4 godziny.
Tak czy inaczej puść sobie fsa rano i pilnuj wieczorem bo nigdy nie wiadomo co tym razem sp******ą : )
-
-
"Aktualizacja potrwa około 4 godzin i rozpocznie się o godzinie 10:00 czasu serwera."
To więcej niż godzina
spoko spoko, przed napisaniem mojego posta widziałem cytat ze "smoki", że potrwa godzinę ; )
-
no troszkę się to już przeciąga niż godzina ale niech walczą - oby ku lepszemu
-
Pewnie się nie da tego zrobić ponieważ dałoby to nieograniczone możliwości chomikowania surowców.... Wystarczy 1 stocznia na moonie (wiem, jest ryzyko straty moona) lub planecie i można sobie bezpiecznie chomikować surę przy minimalnych stratach bo coś się tam przez noc czy dzień wybuduje.
-
Z góry przepraszam za zamieszanie. Byłem tydzień na urlopie i teraz przedzieram się przez posty i znalazłem pewne rozbieżności.
art napisał, że wersja 8 na Quantum wchodzi 20.05. Dziś jest 22.05 od samego rana a widzę u mnie, że mam wersję 7.6.7-pl2. Czy coś nie pykło u mnie czy ogólnie?
-
Nie taką darmochę. Dla mnie pobyt na u przez 60 dni to 60kkk straty wydobycia ; )
-
Wracam po kilku letniej przerwie i nawet nie zdążyłem wymienić trycjum na nagrody... - będzie kolejna możliwość:bity:
Pamiętaj tylko, że trycjum się zeruje i teraz będziesz zbierał od nowa ; ) tym razem nie zapomnij wymienić.
-
a 23.04 startuje nowe uni i zapewne nowy event
-
hmmmm na Quantum patrząc w statystyki poleciało 97 kont - chyba, że to jakaś zmasowana akcja multi...
-
no właśnie o to chodzi. Chcę sobie flotę wysłać na stacjonuj. Wybrane statki, wybrana misja, zaznaczona sura i nagle JEB: brak ładowności i nie wysyła floty.... no geniusz po prostu to wymyślił.
-
Być może było to wcześniej omawiane ale mi umknęło:
Który geniusz wpadł na pomysł, że jak nie mam pojemności to nie wyślę floty na stacjonuj??
-
Zefir, ale jeśli dobrze mi się wydaje to wystarczy rozwalić SWOJE 2 MTki o kogokolwiek ; ) Nie trzeba szukać kogoś komu rozwalisz 2 MT.
-
nagrody są chyba takie same jak w poprzednim evencie a więc całkiem spoko.
-
z ciekawości zalogowałem się na to nowe uni i tam event jest. Na quantum ani widu... ani słychu...
i w nagrodach jest... DOK