U mnie też surowce pojawiły się na koncie.
Posts by Lord Fisher
-
-
-
chcesz coś z Avonu?
Dobrze, że dobrze policzone
Gratuluję ; )
-
Wiyncy bakendów róbcie - będzie git!
-
A u mnie zaczął działać taki limit i to było z miesiąc temu. ładowałem po 14 exp w jednej fali w układ i wieczorem zaczynały przychodzić komunikaty zamiast cudownie być pierwszym i takie tam pierdoły.
Pojawiały się takie "jeśli zgubimy drogę możemy zapytać się innych expedycji" i jeszcze było coś o targowisku na którym jest mnóstwo innych ekspedycji
Oczywiście wracałem z pustymi rękami już.
Od tamtej pory latam 14 exp z 14 planet
-
Również jestem za zwiększeniem PZ do akceptowalnego przynajmniej 70% poziomu - żeby nie był taki sam jak na Rosalidzie żeby inni się nie burzyli, że dwie uni o takim samym PZ.
-
od 7 do 21 to dwa tygodnie ; ) i właśnie masz te dwa tygodnie aby usiąść i pomyśleć gdzie się przenieść.
-
Synek, zaczynasz mnie powoli mierzić. Już raz byłeś na Q, żadnego skilla poza banem za multi czy coś tam nie pokazałeś
Zawsze pozostaje zmiana uniwersum poprzez Cmentarz.
Taką opcję ma każdy gracz w grze.
Czyli wykupuje anty, nie loguje się dwa miesiące i przechodzę na cmentarz.
Następnie mogę sobie wybrać dowolne uni w dowolnym kraju.
Jak mi się znudzi, to znów wykupuje anty, nie loguje się dwa miesiące i znów moge sobie wybrać dowolne uni w dowolnym kraju ?
Oczywiście trzymając się zasady 'poniżej top 20'
Dobrze to rozumie ?
Czy Japońskiego Oriona ta zasada też dotyczy ?
anty możesz zakupić raz i styknie.
A co do tych top 20 to nie wiadomo dokładnie jak to jest
Wrzucając urlop na Q aby zmienić uni byłem 16-17 (nie pamiętam). Po 2 miesiącach spadłem do top 20 - 30. Po 64 dniach wbiłem na cmentarz i na spokojnie przeniosłem się na Librę gdzie w statach byłem 18
Dopytywałem potem to się okazało, że są jakieś tajemne przeliczniki punktów i w zasadzie to mogłem się przenieść gdzie chciałem...
-
No jak to co. Musisz zdecydować na którym chcesz grać a to drugie skasować
Zawsze tak było to i teraz tak będzie
-
u mnie zaczęło działać.
-
u mnie zniknęło wszystko a teraz nie mogę się nawet zalogować na serwer.
-
Szczerze mówiąc to najsłabszy z dotychczasowych eventów. Nagrody zrobione na [ciach] metal/metal/metal albo ranga 3 /obrona/
[mod='Ruda']Pseudocenzura[/mod]
-
Gratulacje obicia bota.
Zapytam tutaj żeby nie robić nowego tematu: kilkanaście osób poleciało właśnie na bana, w tym Nalimko... co może być przyczyną? Nalimko
-
-
też bym chciał mieć takie problemy. Zajmij się synek życiem a nie problemów na siłę szukasz
-
kurka wodna ; ) Ładnie żeś to rozdupcył
Dzięki za pozdrowienia.
Czekam na możliwość przenosin na L ; )
-
i o taki event nic nie robiłem. Bardzo mi się podoba.
-
a te sojusze to już weszły? bo nie widzę, żadnej różnicy albo zapytania o klasę sojuszu u siebie.
-
ja tam nie wiem o czym wy piszecie. Jedyna różnica, którą widzę to taka, że przy wysyłaniu zwózki muszę jeden raz więcej nacisnąć ENTER. Reszta bez zmian. uni Quantum.
-
właśnie odebrałem 5 lvl. Wszystko dodało na eleganckości łącznie z 225k anty ; )